Eşimin yaptığı

daha kıskanılmaktan kıskanmaya geçemedim ben ne değişik bişeymiş yaw yıldırma politikası olarak fikir verdi bana yarın bunu deniycem benimkinin üstünde bi daha garson sana baktı sen garsona baktın demez heralde durr sen durr yapcam bunu ben

Kendimi aldatılmış hissediyorum sadece

Bu cümle bana çok aşırı geliyor. Ee aldatildiginizi düşünüyorsanız o zaman sonraki hamleniz ne ?

Aldatılınca sadece kızar mi insanlar ? Bakış acınız ne kadar yanlış.

Çok fevri ve agresif yaklasmissiniz konuya.

Sanki kadın kapı arkası dinlemiş gibi , bizi dinledi diyorsunuz ;sokak ortasında sesler yayılıyor.

Kadının aklına, konustugunuzla ilgili , sevdiğiyle ilgili v.s bir anı gelmiştir , ya da komik saçma bulup gulmustur.

Eşiniz de anlık istemsiz tepki vermiş , hepsi bu.

bir kadin güldü diye bukadar tepski göstermeyin lütfen esinizin ne sucu var bunlar insalik hali günlük hayattan olagan seyler. Kocanizi darlamayin lütfen

ayol yeşil ışık yaksa noluuurr kırmızı yaksa nolurrr.. Kadın yürüyüp gitmedi mi? Ne ismi var ne cismi? Eee? Ha yani eşinizin karakterinden yana endişeniz varsa orasını bilemem(herkese mavi boncuk dağıtmak falan gibi) tabiki ama yani bir gülümsemeden bu kadar anlam çıkarmayın derim. Boşluğuna gelmiştir bişeydir büyütmeyin bu kadar

Ben okurken kulaklarımdan duman çıktı seni düşünemiyorum, kim oluyomuş o, onun gülen ağzını ayırıvercektin orda varya

Hangi Avrupa o?

Çoğuna tanık oldum da ondan soruyorum Boş konuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…