Eşimin yaptığı

Kavgalık bir durum yok bence anlık bir refleks gülmüş geçmis ne var bunda metroda bazen banada oluyor iki kişi konusuyor komik bir şey anlatıyorlar zaten kalabalik duyuyorsun yani bende gülüyorum ineceğim durak gelincede iniyorum...

Kadının davranışı tuhaf...
Sizinki tatlı kıskançlık gibi bence arada lazım böyle. Bana gayet tatlı geliyor başkalarına itici gelebilir bilemem.
Eşinizinki de ani refleks gibi kasıtlı yapmış gibi gelmedi bana.
Herhangi bir insan için uzatıp tatsız olmayın bence.

Tanıdığı değil, eşim bilimsel birşey söylüyordu, onu komik buldu herhalde
belki soyledigi bilimsel seyle ilgileniyordur kadin ilgisini cekmis gulmusturr cok kavgalik degil gibi

Bencede garip çünkü ben bir çiftin konuşmasını dinleyip yetmeyip müdahil olup gülmem doğrusu, yanlış anlaşılmak istemem, hem banane neden dinliyim, insanlar çeşit çeşit

Tanıdığı değil, eşim bilimsel birşey söylüyordu, onu komik buldu herhalde
sonrada mıllet derki butun kadınlarda xaten kucagını acmıs senın esını bekliyordu derlerr. Aynen de oyle yanında karısı duran bır adama gülmek resmen affedersın bilmem nelik yanı. Tabı esınızde aynı sekılde. Sız orda olmasaydınz ne olurdu acaba. O bılımsel esprı uzerındeo turup konusurkardı belkıde. Oyle kadınlarda gercekten edep ahlak yok

Deme öyle adama saldırasım geliyor, yeşil ışık yakmış mı oluyor yani, ben olmasam ne olurdu mu yani

Bencede garip çünkü ben bir çiftin konuşmasını dinleyip yetmeyip müdahil olup gülmem doğrusu, yanlış anlaşılmak istemem, hem banane neden dinliyim, insanlar çeşit çeşit
Aynen... Bir de şöyle bakmak lazım. Aynı şeyi yapan bir erkek olsaydı?alakasız bir yerde Size bakıp bariz şekilde gülüyor ve sizde gülümseyerek karşılık veriyorsunuz. Eşinizde rahatsız olurdu neticede avrupada yaşamıyoruz ve ülkedeki erkeklerin (istisnalar olsada) bakış açısı ortada. Ama yine söylüyorum rahatsız edici olsada bence tamamen refleks eşinizin gülümsemesi.

Eşinizin söylediği şeyi ya komik buldu yada "o öyle değil" der gibi gülmüştür. Aslında yazsanız bir fikir oluşturabiliriz

Deme öyle adama saldırasım geliyor, yeşil ışık yakmış mı oluyor yani, ben olmasam ne olurdu mu yani
Yok oyle dusunme esınde sonucta onu tanımıyor bırdaha asla gormeyecegı yoldan gecen bırı. Esın o ara nasıl desem kadın kadına kaba davranabılır. Erkek erkehe kaba davranabılır. Ama erkak kadına kaba davranamaz. O guldu dıye esın ne var lan neye guluyosun dıye bakamazda dıyemezde. Oda soyledıgınun komık oldugunu yoldan gecen bırı bıle onaylamıs dıye gulmustur. Hanı bak yoldan gecen bıle guluyor okadr komıkmıs dedıgım dıye gulmustur. O kaduna karsılık olsun dıye gulmemıstır yanı.

Ohooo, daha geçen birilerine laf attı kime bakıyorsun sen diye, kavga edecekti, aynı şeyi ben yaşasam, muhakkak kavga çıkardı bi erkeğe gülsem o bana gülse, reflekste olsa cok üzüldüm, abartıyormuyum

Güzel açıklamışsın ama gülmemekte elindeydi yani hiç bir tepki vermemek :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…