Eşimin yaptıkları benim yapamadıklarım..

alis06

artveoZo
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
88
11
288
izmir
Bir yıl önceki konu başlıklarıma ve sorunlarıma şöyle bir göz attım. Bana destek olan ve konuyu merak eden arkadaşlara sanırım bir cevap borçluyum..Aslında birazda utandığımdan buraya yazamadım..En son beni benimle altadan kocamla buluşmuş ve yaklaşık 2 ay anı evi paylaşmıştık. O evden gitmeyince ve benim gitmem için elinden geleni yapınca en sonunda evden taşındım..Mart ayıydı sanırım sonra Temmuz ayına kadar ayrı yaşadık anlaşmalı dava açtım dört kez dava oldu ama hiç birine gelmedi..bu arada barışmak için hiç bir şeyde yapmadı. Bu arada ben evimi özlüyordum ve çok yalnızdım ne arkadaşlarım ne de ailem çare olamadı.. eve tekrar tıpış tığış dönmemek için tayin istedim. Doğu görevimi tamamlayım dedim. Tayinim çok kötü bir yere çıktı. Yeniden başlamak ve mutlu olmak umudum vardı. Neyse o şekilde de 7 ay ayrı şehirlerde yaşadık ben avukat bulup tekrar dava açtım maddi manevi tazminat istedim. avukatım yanlış hatırlamıyorsam 120 bin tl lik bir dava açtı ama bunun 30 veya 40 binini alabilirsin dedi. Bu arada guyya eşim iş yerinden kimselere ayrı yaşadığımızı ve boşanmak üzere olduğumuzu söylememiş. Dava kağıdı eline geçince rezil olmuş. Neyse aradı baya saydırdı tehdit etti. Falan yalancı şahit tutmuş falan filan o parayı sana vereceğime her türlü rezilliği yaparım falan dedi. Tam da ona yakışan şeyle yani.. Bu arada yen iş yerimde hiç mutlu değildim..Gerçekten berbat bir yere çıkmıştı tayinim ve önceki hayatımdan daha da mutsuzdum. Neyse yeni yılda yeniden deneme kararı aldık aslında o parayı vermemek için bende tekrar eski şehrime dönmek için barıştım. Eh annemin çabaları ve ben yanındayken bile benden ölmüşüm gibi bahsetmesi ve sanki ayrılmakla hayatımın çamura batmış olmasını hissettirmesi sayesinde de geri döndüm..Şuanda anneme kızgınım kendime daha çok kızgınım kaderime kızgınım neden düzgün bir evliğiğim olamadı ona üzgünüm hazirandan beri görüşmüyoruz bu bayramda da küstük. İnanın abartmıyorum evlendim evleneli düzgün bir bayram geçirmedim. Hep küstük falan. Ben ailemin yanındayım üç aydır. O da annesiyle falan geçirdi. Bayramlaşmadık bile. Ben ona mail attım konuşmuyoruzya.. mesaj göndermiş her şey için beni be ailemi suçluyor. Ailemi yaklaşık 2 yıldır görmüyor. Barıştığımızda daha sonra gelip babamın elini öpecekti. Aylar geçti gelmedi. En son bu ramazan bayramında gelir diye bekledim. Adamı 2 gün aradım açmadı. 3. gün annesini aradım eşimi merak ediyorum bir şey mi oldu acaba diye?HEmen aradı beni. Hastaymış falan duymamış oysa gece gündüz aradım açmadı. Sonra istersen geleyim dedi. Bende gelme ailemin gelmen umrunda bile değil dedim. Gerçekten öyleydi. Bizimkiler sorun etmiyorlar hiç ben sorun ediyorum. Aslında sorun etme nedenimde ben onun ailesine yakın davranırken o benim aileme çok uzak ve sevmiyor. Neyse ondan sonra bende onun telefonlarını açmadım. Zaten bu mayıs ayında başka şehirlere göreve gidiyor bir kez ben evdeyken geldi. Onda da küstük öyle yani. Manyak bir evlilik işte. Neden diye sordum yazdığım mail de neden dedim. Ben annesiyle yaşamak istememiştim babasından ona kalan emanetmiş o yüzdenmiş. Yıllar öncesinin konuları. O konuda ben suçlu oldum kaldıki daha 2 aydır evliyken bıraktı gitti annesiyle geçirdim koca yaz tatilimi. düzgün bir evliliğimiz olsaydı annesiylede yaşardım bunu da defalarca söyledim. Çok uzun oldu devamını daha sonra yazarım. görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Arkadaşım kusura bakma dq bu evliligi devam ettirmek için alnında silah mi dayiyorlar yaa ??

kendine olan saygını kaybetme, şuan tek çabalyan sensin eşinin umurunda dahi değil boşan ve kurtul bir an önce sanırım çocuğun yok iyi ki de yok.

Back
X