- 3 Ocak 2017
- 15
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi kuzum12345
Merhaba hanımlar üç buçuk yıllık evliyim öncesiyle birlikte on senedir eşimle birlikteyiz üniversite de tanıştık okul bitince iş güç birsürü sıkıntıyı atlatarak evlendik. Evlendikten sonra ben büyük bir hayal kırıklığı yaşadım çünki evliliği hiç böyle hayal etmemiştim zaten iş durumundan yaklaşık bir sene ayrı yaşamamız gerekti bir araya geldiğimiz de de hiç mutlu değildik eşim benden resmen kaçıyor gibiydi sonra onu takip etme başladım ve bilgisayar da çok kötü yazışmalar yakaladım bunları yüzüne vurunca şok oldu yok öyle bir şey falan deyip bilgisayarı falan kırdı neyse beni birşekilde ikna etti (!) sonrasında hamile kaldım bebeğim oldu bu süreçte hiç birlikte olmadık bir sene sonra falan ben toparladım normale döndük şimdi de tesadüfen bi telefon konuşması yakaladım bi bayanla evlimisin telefonun ön kamerası varmı falan diye sordu kadına bunun üzerine telefon görüşmelerini inceledim bir kaç kadın numarası daha yakaladım ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum tam olarak ne haltlar karıştırmış öğrenmem gerekiyor yoksa kafayı yiyeceğim bana bir yol gösterin kimseye anlatamıyorum ne yapayım