Eşimin yaptıkları

kuzum12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
15
1
1
35
Merhaba hanımlar üç buçuk yıllık evliyim öncesiyle birlikte on senedir eşimle birlikteyiz üniversite de tanıştık okul bitince iş güç birsürü sıkıntıyı atlatarak evlendik. Evlendikten sonra ben büyük bir hayal kırıklığı yaşadım çünki evliliği hiç böyle hayal etmemiştim zaten iş durumundan yaklaşık bir sene ayrı yaşamamız gerekti bir araya geldiğimiz de de hiç mutlu değildik eşim benden resmen kaçıyor gibiydi sonra onu takip etme başladım ve bilgisayar da çok kötü yazışmalar yakaladım bunları yüzüne vurunca şok oldu yok öyle bir şey falan deyip bilgisayarı falan kırdı neyse beni birşekilde ikna etti (!) sonrasında hamile kaldım bebeğim oldu bu süreçte hiç birlikte olmadık bir sene sonra falan ben toparladım normale döndük şimdi de tesadüfen bi telefon konuşması yakaladım bi bayanla evlimisin telefonun ön kamerası varmı falan diye sordu kadına bunun üzerine telefon görüşmelerini inceledim bir kaç kadın numarası daha yakaladım ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum tam olarak ne haltlar karıştırmış öğrenmem gerekiyor yoksa kafayı yiyeceğim bana bir yol gösterin kimseye anlatamıyorum ne yapayım

Ne haltlar karıştırdıgını öğrenmek için müneccim olmaya gerek yok.
Hiç tanımadıgı bir kadına ön kameran var mı demenin sizce halt yemelik tarafı mı kalmış ?
Boşanmayı düşünüyorsan açıkça vur yüzüne.
Yok düşünmüyorsan zaten arsız bir adam yakaladıgın halde bile devam etmiş korkmamış en azından gizli saklı yapmaya devam eder

canım o yazışmaları okuyup görüp niye bu adamdan hamile kaldın.niye korunmadın?

ilk öneri ikinci kez hamile kalma.

ikinci öneri eğer boşanacaksan hemen o yazışmaları kayıt yap delilin olsun.

eğer devam edeceksen hiç ortalığı bulandırma yüz göz olma kendini düşürme.bile bile devam edecek zaten.

yeni evli bir ciftin bir yil ayri kalmasi ne sebeble olursa olsun cok sacma belliki araya sogukluk girmis kopmussunuz adaminda akli baskalarina kaymis hadi sizi ikna etti! niye tamamen kafanizin temiz olmadigi bir adama cocuk yaptiniz cocuklari evlilik kurtarici olarak aceba ne zaman vazgececek bu insanlar! simdi tekrar suphelerin var ve kanitlarin bosanmak istiyormusun tamamen kanitladiginda yoksa tekrar ikna mi olacaksin!bence buna karar ver bosanirim burnundanda getirirum diyorsan dus pesine tum acigini vur yuzune ama yok yine ikna olur otururum diyorsan bence kendi ruh sagligin icin bu olayin pesini birak birkez daha yuz goz olma kari koca arasinda boyle bir konuyla yuz goz olup sonra tekrar ayni yastiga bas koymanin hic bir anlami yok bence sizin hayatiniz benim fikrim bu

Ne haltlar karıştırdıgını öğrenmek için müneccim olmaya gerek yok.
Hiç tanımadıgı bir kadına ön kameran var mı demenin sizce halt yemelik tarafı mı kalmış ?
Boşanmayı düşünüyorsan açıkça vur yüzüne.
Yok düşünmüyorsan zaten arsız bir adam yakaladıgın halde bile devam etmiş korkmamış en azından gizli saklı yapmaya devam eder
Evet tahmin ediyorum zaten ama bir şekilde beni kandırma ihtimali var öncesinde yaptığım hatayı yapmak istemiyorum

yeni evli bir ciftin bir yil ayri kalmasi ne sebeble olursa olsun cok sacma belliki araya sogukluk girmis kopmussunuz adaminda akli baskalarina kaymis hadi sizi ikna etti! niye tamamen kafanizin temiz olmadigi bir adama cocuk yaptiniz cocuklari evlilik kurtarici olarak aceba ne zaman vazgececek bu insanlar! simdi tekrar suphelerin var ve kanitlarin bosanmak istiyormusun tamamen kanitladiginda yoksa tekrar ikna mi olacaksin!bence buna karar ver bosanirim burnundanda getirirum diyorsan dus pesine tum acigini vur yuzune ama yok yine ikna olur otururum diyorsan bence kendi ruh sagligin icin bu olayin pesini birak birkez daha yuz goz olma kari koca arasinda boyle bir konuyla yuz goz olup sonra tekrar ayni yastiga bas koymanin hic bir anlami yok bence sizin hayatiniz benim fikrim bu
Ayrı kalmamız mecburiyetten oldu benim tayinim çıkmadı haklısınız boşanmayı düşünüyorum ama elimde mahkemeye sunacak bir delilim yok

Adam ilk haltı yediginde neden dikkat etmeyim cocuk yapmamaya özen göstermiyosunuz ki.
Yediği haltlar ortada. Aldatıyor sizi. 1kadında degil 3-4kadın var hayatında.

ön kamera var mı diye soran bir erkeğin nabtığını 10 yaşınaki çocuk bile anlar. eğer boşanmıyacaksanız konuyu bulandırmayın iyice yüzsüzleğe vurup alanen yapmaya başlamasın sonra.

Back
X