kızlar 2 yıllık evliyim doğudayken evlendik 1 yıl içinde bebeğim doğdu yazın tasındık tayin çıktı evde eşim ben ebeğim değil eşimin yeğeni de babası da var.kızın babası geçen yaz bi kaza geçirdi o zaman eşimin köyüne gidip uzun süreli kaldık öncekiler gibi bi2 gün değil yoğun bakımd akaldı kurtulmadı vefat etti abisi askere gitti kız liseye başlayacak babadedesi okuyup o...... mu olacak dedi eşim de bana sordu gelsin mi kalsın mı diye dedim durumu zor tabi şimdi böle bi yetim çocuğa imkanımızca yardım edelim seviyoprdum da kız geldi
iyiydik ben doğum izni aldım gecen yıl ewdeydım çalışmıyordum kırtasiye o bu su her sey verdim doğudayken 1 yıllığına diye çeyiz sandık bilmem ne götürmedim zaten gelicez geleck yıl diye bebeğimin odası yok eşyalarım hala ewde onları getirmedim ewde eşimin yeğeni eşimin babası problemler günden güne artıyor bişey demiyorum demediğim küçük şeyler büyüyor sadece ben de değil zaman zaman eşim de kızıyor ama bişey demiyor abisi askerden gelsin onu bekliyorum gönderecem dedi
şimdi ben bu kıza kırmadan üzmeden ne yapayım fikirleriniz ne ?
ergenlik de war ew eşim bebeğim işim .. derken bi de bu kız sabredemiyorum
kalbini kırmadan ne yapılabilir?
iyiydik ben doğum izni aldım gecen yıl ewdeydım çalışmıyordum kırtasiye o bu su her sey verdim doğudayken 1 yıllığına diye çeyiz sandık bilmem ne götürmedim zaten gelicez geleck yıl diye bebeğimin odası yok eşyalarım hala ewde onları getirmedim ewde eşimin yeğeni eşimin babası problemler günden güne artıyor bişey demiyorum demediğim küçük şeyler büyüyor sadece ben de değil zaman zaman eşim de kızıyor ama bişey demiyor abisi askerden gelsin onu bekliyorum gönderecem dedi
şimdi ben bu kıza kırmadan üzmeden ne yapayım fikirleriniz ne ?
ergenlik de war ew eşim bebeğim işim .. derken bi de bu kız sabredemiyorum
kalbini kırmadan ne yapılabilir?