Esimin yegeni

Allah rizasi dedim.ve siginacak bir dal ariyor bir kere sana anne diyebilirmiyim dedi hayir canim senin bir annen var dedim.zaten esimede ayri bir kizginim benim fikrimi almadan boyle bir soz atmasi beni cok kizdirdi

Çok acımasız bi yorum olmuş
İnsanın başına ne geleceğini bilemezsiniz çocuğun ne günahı var
Parçalanan ailenin çocukları işte böyle perişan kimseye güven yok ne amca nede yenge

Bende parçalanmış ailenin çocuğuyum. Ama mesafeleri korumak şart. Sonuçta eşinin yeğeni kendi çocuğu değil. Kadını ilgilendirmiyor ama mecbur bırakmışlar. Zaten alınan alınmış bir de tatile mi goturulsun? Tatil çocuğa sartmis gibi eşinin onayını almadan amcalık duygusuna burunmenin anlamı yok. Bu kadar fedakarlık gereksiz. Babası daha da yüz bulacak nasıl olsa ilgileniyor diyecek. Tatili düşünmesi gereken çocuğun öz babası. Amcası değil özellikle yengesi hiç degil

Peki

Bir kere kayinvalidem teklif etti oglum para vereyim gotur yok ne isimiz var dedi adam.kayinvalidem de yuruyemiyor belden asagisi tutmuyor yoksa kayinvalidem gonlunu yapar eskiden o gezdiriyordu ama simdi hasta kadin

İşte böyle bir babanın elinde ve siz hala babası yapsın diyorsunuz yapar mı sizce pizza almayan adam kızı denize götürse girdirmeden getirir tekrar gördün yeter diye yazık ben üzüldüm o zaman kv ve kp e söyleyin onlar götürsün çok yaşlı değillerse

Aynen ya bir kere anneme gittim geldim yenge bugun amca cok guzel vakit gecirdik diyor bu cocuk babasiyla guzel vakit gecirmeli ama adam yapmiyor

Allah rizasi dedim.ve siginacak bir dal ariyor bir kere sana anne diyebilirmiyim dedi hayir canim senin bir annen var dedim.zaten esimede ayri bir kizginim benim fikrimi almadan boyle bir soz atmasi beni cok kizdirdi
Bu söz çok can acıtıcı.
Size anne demek istemesi ,hemde kendi annesi varken...
Diyecek hiç bir söz kalmıyor gerçekten bazı konulara.

Kayinvalidem felc oldu yoksa o gonlunu yapardi

Sonuna kadar haklısınız bence
Ben kendi cocuklarıma zor yetiyorum,yegenim bile olsa o sorumlulugu almak isyemem
Eşinizi cok ısrar ederse bütün sorumlulugu ona verin,tatil boyunca eşiniz ilgilensin
Caresini bulamazsam hic birsekilde sorumluluk almiyorum diyecegim kayinvalideme ve esime

Kayinvalidem felc oldu yoksa o gonlunu yapardi
E o zaman bu çocuğu kim sahiplensin Allah aşkına yapmayın yaa halası götürmedi diye sitem ediyorsunuz amcasının götürmesine gönlünüz yok demek ki halanın kocası da sizin gibi düşünüyor amcası götürsün bana ne diyor olan çocuğa oluyor size değil...

Sizi de anlıyorum ama bir defasına da olsa götürürdüm yavrucağı. Anne ve babasından zaten yüzü gülmemiş yavrucağın mutlu olmasını görmek beni de sevindirirdi.
Sizi çok seviyor demek ki hatta anne diyebilir miyim diye sormuş.

İşte bu yüzden “Allah ananılı babalı büyütsün ” diyoruz yeni doğum yapmış yada çocuğu olan kişilere

Ben elimden geleni yapiyorum geldikce banyosu dusu sacini tarama bazen dersleriyle ilgilenme hatta yenge sana anne diyebilirmiyim bile dedi bu cocuk. yilda bir kere gecirdigim tatilide esim e cocugumla basbasa gecirmek istiyorum.buyuk ihtimal enistemizde benim gibi dusunuyor. keske babasi birz ilgilense cocugumun gonlunu yapayim dese yani adam zaten yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor

O baba değişmez ve bu beklediğiniz öyle bir adam için çok çok imkansız

O zaman tatilden önce günü birliğine bir havuz ya da denize götürün yakınınızda hangisi varsa ki çocuğunda gönlü olsun yazık gerçekten yazık çocuk sadece anne değil baba faktöründen de uzakta

Ben sacını taradıgım bi yavruyu on tane cocugum olsa bile degil tatilde hayatta kendime agırlık olarak görmezdim.
Hele ben bana yenge sana anne diyebilirmiyim diyen bir yavruyu asla götürsemmi götürmesemmi sorusuna sokmazdım.
Siz kadın olmussunuz cok sukur ama vicdandan biraz hallice yazık.

Öyle diyorsunuz da çocuk hastalansa doktora dahi götüremezler anne baba yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…