Allah rizasi dedim.ve siginacak bir dal ariyor bir kere sana anne diyebilirmiyim dedi hayir canim senin bir annen var dedim.zaten esimede ayri bir kizginim benim fikrimi almadan boyle bir soz atmasi beni cok kizdirdiKeşke bastan mesafeli dursaydınız. Çocuğun tabiki sucu yok Ama sizde ailenizi düşünmek zorundasınız bence haklisiniz yani. Anası babası götürsün tatile.. eşiniz size sormadan neden götürmeye karar vermiş asıl sorun orda bence.. konuşup net bi duruş sergileyin yoksa yakında sizinle yaşamaya da başlar
Çok acımasız bi yorum olmuş
İnsanın başına ne geleceğini bilemezsiniz çocuğun ne günahı var
Parçalanan ailenin çocukları işte böyle perişan kimseye güven yok ne amca nede yenge
PekiBende parçalanmış ailenin çocuğuyum. Ama mesafeleri korumak şart. Sonuçta eşinin yeğeni kendi çocuğu değil. Kadını ilgilendirmiyor ama mecbur bırakmışlar. Zaten alınan alınmış bir de tatile mi goturulsun? Tatil çocuğa sartmis gibi eşinin onayını almadan amcalık duygusuna burunmenin anlamı yok. Bu kadar fedakarlık gereksiz. Babası daha da yüz bulacak nasıl olsa ilgileniyor diyecek. Tatili düşünmesi gereken çocuğun öz babası. Amcası değil özellikle yengesi hiç degil
Bir kere kayinvalidem teklif etti oglum para vereyim gotur yok ne isimiz var dedi adam.kayinvalidem de yuruyemiyor belden asagisi tutmuyor yoksa kayinvalidem gonlunu yapar eskiden o gezdiriyordu ama simdi hasta kadinÇok haklısınız kayınvalidenizle sakince konuşsanız kızı kendisi yada babası tatile getirse hem daha iyi olur baba kız vakit geçirirler annesinden uzak bari babasınla güzel vakit geçirsin çocuk için bu çok daha uygun olur ayrıca korkuyorum emanet çocuk başına bir iş gelirse çok üzülürüm kendimi sorumlu tutarım onun için tatil yaparken bir çocugun daha sorumluluğunu almak istemiyorum deyin böyle konuşun belki anlayışlı olur eşiniz ve kayınvalideniz.
İşte böyle bir babanın elinde ve siz hala babası yapsın diyorsunuz yapar mı sizce pizza almayan adam kızı denize götürse girdirmeden getirir tekrar gördün yeter diye yazık ben üzüldüm o zaman kv ve kp e söyleyin onlar götürsün çok yaşlı değillerseEvet hic kolay degil Rabbim yardimcisi olsun.ama babasindan cok bizim ilgilenmemiz sacma geliyor gecen yil halasigilde tatile gittiler kizi goturmediler biz giderken kaynanam surekli deniz lafi ediyor havuza gitmek istiyor diye goturmemizi bekledi gecen yil goturmedik kaynanam babasina oglum parasini verelim gotur yazik heves ediyor dedi adam yok ne isimiz var dedi sinir oluyorum bu haline. bu yilda esim kayinvalideme x i de goturecem dedi benim fikrimi almamasina ayri kizdim zaten.yani babasida birz sorumluluk almali ama yok kiz ortalarda buyuyor bir kere avm ye kaynanamin zoruyla goturdu cani pizza istemis almamis cocuga gelince de pizzalara gozu dustude almadim dedi kaynanamda iyi halt yemissin yazik degilmi dedi guluyor gevrek gevrek pis adam
Aynen ya bir kere anneme gittim geldim yenge bugun amca cok guzel vakit gecirdik diyor bu cocuk babasiyla guzel vakit gecirmeli ama adam yapmiyorBende parçalanmış ailenin çocuğuyum. Ama mesafeleri korumak şart. Sonuçta eşinin yeğeni kendi çocuğu değil. Kadını ilgilendirmiyor ama mecbur bırakmışlar. Zaten alınan alınmış bir de tatile mi goturulsun? Tatil çocuğa sartmis gibi eşinin onayını almadan amcalık duygusuna burunmenin anlamı yok. Bu kadar fedakarlık gereksiz. Babası daha da yüz bulacak nasıl olsa ilgileniyor diyecek. Tatili düşünmesi gereken çocuğun öz babası. Amcası değil özellikle yengesi hiç degil
Bu söz çok can acıtıcı.Allah rizasi dedim.ve siginacak bir dal ariyor bir kere sana anne diyebilirmiyim dedi hayir canim senin bir annen var dedim.zaten esimede ayri bir kizginim benim fikrimi almadan boyle bir soz atmasi beni cok kizdirdi
Kayinvalidem felc oldu yoksa o gonlunu yapardiİşte böyle bir babanın elinde ve siz hala babası yapsın diyorsunuz yapar mı sizce pizza almayan adam kızı denize götürse girdirmeden getirir tekrar gördün yeter diye yazık ben üzüldüm o zaman kv ve kp e söyleyin onlar götürsün çok yaşlı değillerse
9 yasinda.esime kizacagim sanirim bana sormadan boyle bir karar almasina şok oldumBen de başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemem, mazallah. Çocuk kaç yaşında?
Caresini bulamazsam hic birsekilde sorumluluk almiyorum diyecegim kayinvalideme ve esimeSonuna kadar haklısınız bence
Ben kendi cocuklarıma zor yetiyorum,yegenim bile olsa o sorumlulugu almak isyemem
Eşinizi cok ısrar ederse bütün sorumlulugu ona verin,tatil boyunca eşiniz ilgilensin
E o zaman bu çocuğu kim sahiplensin Allah aşkına yapmayın yaa halası götürmedi diye sitem ediyorsunuz amcasının götürmesine gönlünüz yok demek ki halanın kocası da sizin gibi düşünüyor amcası götürsün bana ne diyor olan çocuğa oluyor size değil...Kayinvalidem felc oldu yoksa o gonlunu yapardi
Ya gotururum ama her yil bu benden beklenecek halasi bile goturmedi kaynanam babasina gotur parayi ben vereyim dedi yok dedi adam bu da artik sinir bozuyorYazık ben çocuğa üzüldüm bence götürün yaa sonradan oğlunuz anlatır falan kız çok içerler
İşte bu yüzden “Allah ananılı babalı büyütsün ” diyoruz yeni doğum yapmış yada çocuğu olan kişilereAllah rizasi dedim.ve siginacak bir dal ariyor bir kere sana anne diyebilirmiyim dedi hayir canim senin bir annen var dedim.zaten esimede ayri bir kizginim benim fikrimi almadan boyle bir soz atmasi beni cok kizdirdi
Ben elimden geleni yapiyorum geldikce banyosu dusu sacini tarama bazen dersleriyle ilgilenme hatta yenge sana anne diyebilirmiyim bile dedi bu cocuk. yilda bir kere gecirdigim tatilide esim e cocugumla basbasa gecirmek istiyorum.buyuk ihtimal enistemizde benim gibi dusunuyor. keske babasi birz ilgilense cocugumun gonlunu yapayim dese yani adam zaten yapmak zorundaymisiz gibi davraniyorE o zaman bu çocuğu kim sahiplensin Allah aşkına yapmayın yaa halası götürmedi diye sitem ediyorsunuz amcasının götürmesine gönlünüz yok demek ki halanın kocası da sizin gibi düşünüyor amcası götürsün bana ne diyor olan çocuğa oluyor size değil...
Amin annesi olmayanin babasi hic olmuyorİşte bu yüzden “Allah ananılı babalı büyütsün ” diyoruz yeni doğum yapmış yada çocuğu olan kişilere
O baba değişmez ve bu beklediğiniz öyle bir adam için çok çok imkansızBen elimden geleni yapiyorum geldikce banyosu dusu sacini tarama bazen dersleriyle ilgilenme hatta yenge sana anne diyebilirmiyim bile dedi bu cocuk. yilda bir kere gecirdigim tatilide esim e cocugumla basbasa gecirmek istiyorum.buyuk ihtimal enistemizde benim gibi dusunuyor. keske babasi birz ilgilense cocugumun gonlunu yapayim dese yani adam zaten yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor
Ben sacını taradıgım bi yavruyu on tane cocugum olsa bile degil tatilde hayatta kendime agırlık olarak görmezdim.Ben elimden geleni yapiyorum geldikce banyosu dusu sacini tarama bazen dersleriyle ilgilenme hatta yenge sana anne diyebilirmiyim bile dedi bu cocuk. yilda bir kere gecirdigim tatilide esim e cocugumla basbasa gecirmek istiyorum.buyuk ihtimal enistemizde benim gibi dusunuyor. keske babasi birz ilgilense cocugumun gonlunu yapayim dese yani adam zaten yapmak zorundaymisiz gibi davraniyor
Öyle diyorsunuz da çocuk hastalansa doktora dahi götüremezler anne baba yokkenYa herkes tatilde çocuğun başına bişey gelirse yazmışta Allah korusun bişey olsa evde sokakta alışverişte de olur
Başına bişey gelirse diye götürmek istemiyorsanız bahane aramayın götürmek istemediğinizi direk söyleyin eşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?