Esimin yegeni

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
29
K maras
Merhaba arkadaslar benim bir kaynim var esinden bosanmis kiziyla hic ilgilenmiyor biz kayinvalidemgile geldigimizde gezdiriyoruz yemege falan goturuyoruz yegenimizin babasida kahvelerde geziyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor.asil soruna geliyorum tatile gitmeyi dusunuyoruz kaynanam kizi da goturelim diye bekliyor gecen yil goturmedik ama bu yil esim onu da goturecem dedi ama ben istemiyorum basina bi is gelse hic ortada olmayan annesi ortaya cikar.hani avm de gezdirmek falan neysede tatile goturmeyi istemiyorum bu arada oglumuza ne alsak onada aliriz montundan pantolonuna kadar banyosunu falan ben yaptiririm geldikce saclarini tararim karne gunune beni goturur ama bu tatil meselesi fazla diye dusunuyorum. esimi nasil ikna edebilirim belki beni taslayacaksiniz ama hep daha fazlasi bekleniyor.

Merhaba arkadaslar benim bir kaynim var esinden bosanmis kiziyla hic ilgilenmiyor biz kayinvalidemgile geldigimizde gezdiriyoruz yemege falan goturuyoruz yegenimizin babasida kahvelerde geziyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor.asil soruna geliyorum tatile gitmeyi dusunuyoruz kaynanam kizi da goturelim diye bekliyor gecen yil goturmedik ama bu yil esim onu da goturecem dedi ama ben istemiyorum basina bi is gelse hic ortada olmayan annesi ortaya cikar.hani avm de gezdirmek falan neysede tatile goturmeyi istemiyorum bu arada oglumuza ne alsak onada aliriz montundan pantolonuna kadar banyosunu falan ben yaptiririm geldikce saclarini tararim karne gunune beni goturur ama bu tatil meselesi fazla diye dusunuyorum. esimi nasil ikna edebilirim belki beni taslayacaksiniz ama hep daha fazlasi bekleniyor.
Ben de başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemem, mazallah. Çocuk kaç yaşında?

Taslayacak bir durum yok bana gore. Bir cocugun sorumlulugunu almak kolay degildir. Dediginiz gibi Allah korusun basina bir sey gelse ne olacak? Madem velayet babada babalik yapacak o zaman. Ayrica sizin de ailecek tatil yapmaniz en dogal hakkiniz.

Son düzenleme:
Eşinizi ikna edebilirseniz götürmeyin, bu zamanda gerçekten bi çocuğun sorumluluğunu almak çok zor. Ama tüm sorumluluğu eşin üzerine alırsa, mecbur kalırsanız yapacak bişey yok gibi

fazlasıyla elinizden geleni yapıyorsunuz, mecbur olmadığınız halde...sizi çok haklı buldum...

Başına bir şey gelirse ne yaparız diye eşinizi ikna etmeye çalışın.Eğer olmazsa sorumluluk senin deyin eşinize.Olmadı nufüsunuza alın çocuğu bir onu yapmadığınız kalmış en azından kafanız rahat olur(tabi bu konuda ciddi değilim).Cidden sizin kadar iyi insanlar kalmadı.İnsanlar kendi çocuğuna bakmazken sizin yaptığınızı kimse yapmaz.Haklısınız ve en doğru karar bu sorumluluğu almamanız

Hayır haksız değilsin insanın çok parası ve yardımcısı olsa seve seve ilgilenir fakat yılda bir kez yapabildiğimiz bir şeye çekirdek aile olmak daha dinlendirici oluyor..eşine de yeğeni için elinden geleni yaptığını özel anlara dahil etmenin alışması gereken koşullara alışmasına engel olacağını ayrıca sizide anlaması gerektiğini hangi dilden anlıyorsa o dile iletin

Sonuna kadar haklısınız bence
Ben kendi cocuklarıma zor yetiyorum,yegenim bile olsa o sorumlulugu almak isyemem
Eşinizi cok ısrar ederse bütün sorumlulugu ona verin,tatil boyunca eşiniz ilgilensin

Bence haklısın canım sorumluluk almak zıor gerçekten

Geçen sene denize gittiğimizde havuz başında bir çocuk boğuluyordu babaannesi ve amcasıyla gitmişti çok zor anlar yaşanmıştı gerçekten hala o amcanın bağırışları kulağımda

Ben olsam açıkça söylerim çok istersem çoçuk yaparım başkasının çocuğuna annesi babası varken bu kadar sahiplenemem çoçuğa da yazık herkes annesi babası ile olmak ister ben yenge olarak fazlasını yapıyorım derdim

Taşlanacak bir şey yok ki. Savunduğunuz şeyler doğru bence. Ama bir çocuğu sevindirmek mutlu etmek vicdani olarak rahatlatabilir. Diger açıdan bakınca ise zaten bir çocuğunuz var galiba, dinlenmek için gittiğiniz bir tatilde 2 çocuğun sorumluluğu fazla olur.

Back
X