Esimin yegeni

Ben sacını taradıgım bi yavruyu on tane cocugum olsa bile degil tatilde hayatta kendime agırlık olarak görmezdim.
Hele ben bana yenge sana anne diyebilirmiyim diyen bir yavruyu asla götürsemmi götürmesemmi sorusuna sokmazdım.
Siz kadın olmussunuz cok sukur ama vicdandan biraz hallice yazık.
İşte benim gibi düşünen biri ben 8 senedir evlat hasreti çekiyorum inan gidip sahiplenesim geldi çocuğu 😔

O baba değişmez ve bu beklediğiniz öyle bir adam için çok çok imkansız

O zaman tatilden önce günü birliğine bir havuz ya da denize götürün yakınınızda hangisi varsa ki çocuğunda gönlü olsun yazık gerçekten yazık çocuk sadece anne değil baba faktöründen de uzakta
Aqua parka goturcem zaten planlamistik.esimi ikna edemezsem sorumlulugu ben almiyorum deyip gotururum bir defaligina ben devaminin gelecegini dusunuyorum ama o yuzden istemiyorum

Seni taslamıcam cunku haklısın.
Esine aynen böyle söyle. Annesi degilim babası degılsın. Fedakarlıklarının bi sınırı olsun, tatile dinlenmeye gidiyorum cocuk bakmaya değil dıyeceksın.
Esin takmaz veya dinlemezse görev gibi ustune yapıstırdıkları bu yardımcı annelıgı tamamen bırakacaksın

Hep yaptıgınız ıcın göreviniz sanmaya baslamıslar. Göreviniz degıl bu. Guzel insan olusunuz.
Guzel insan kıymeti bilmeyenlere, guzel olmamayı ogrenın.

Öyle diyorsunuz da çocuk hastalansa doktora dahi götüremezler anne baba yokken
Neden götüremiyorlar anlamadım ben yeğenimi götürdüm acile hemde parmağı kapıya sıkışmıştı ablam işteydi 3 yaşında falandı yeğenim gayette götürdük kayıt falan herşey yapıldı ne alaka

İşte benim gibi düşünen biri ben 8 senedir evlat hasreti çekiyorum inan gidip sahiplenesim geldi çocuğu 😔
Herkesin sahip olmak istedigi bir cocuk cok zeki cok akilli cok guzel bir kiz cocugu birz bu durumlardan dolayi psikolojisi bozuldu babasi pedagoga gotursun dedim kaynanam bir gun sen gotursene dedi gotururm ama babasi duyarsa benim kizim delimi diye bana hurler dedim yoksa gotururum bi dakika durmam

Bende parçalanmış ailenin çocuğuyum. Ama mesafeleri korumak şart. Sonuçta eşinin yeğeni kendi çocuğu değil. Kadını ilgilendirmiyor ama mecbur bırakmışlar. Zaten alınan alınmış bir de tatile mi goturulsun? Tatil çocuğa sartmis gibi eşinin onayını almadan amcalık duygusuna burunmenin anlamı yok. Bu kadar fedakarlık gereksiz. Babası daha da yüz bulacak nasıl olsa ilgileniyor diyecek. Tatili düşünmesi gereken çocuğun öz babası. Amcası değil özellikle yengesi hiç degil
Zaten bir kere götürürse bu sürekli hal alacak

Herkesin sahip olmak istedigi bir cocuk cok zeki cok akilli cok guzel bir kiz cocugu birz bu durumlardan dolayi psikolojisi bozuldu babasi pedagoga gotursun dedim kaynanam bir gun sen gotursene dedi gotururm ama babasi duyarsa benim kizim delimi diye bana hurler dedim yoksa gotururum bi dakika durmam
Yazık ben kayınvalidene de üzülüyorum o kıza yetemiyor diye kendini eksik hissediyor besbelli sizden bekliyor bir şeyler

Çocuklardan birini eşiniz giydirecek, yedirecek, uyutacak VS.
Barda barmenle muhabbet edip iki çocuğu size yıkacaksa hiç gitmeyin. Alsın yeğenini gitsin. Çocuklara bakacaksa sorun yok. Kız kaç yaşında? Büyükse bence götürün.

Allah evlatları anne babaya sınav imtihan diye verirmis.
Bizleride evlatsızlıkla sınıyor sabır sabır gülüm topigime gel 2020 topigime🥰

Kv ile eşiniz çocuğu sahiplenip mutlu etmek istiyorlar eşin belkide kendi çocuğu gibi görüp bakmak istiyor sizde aynı iyiliği biraz mecbur kalarak yapmış gibisiniz tabi yapmak zorunda degilsiniz kan baginiz yok istemeyebilirsiniz ama sizde eşiniz gibi o gözle bakarsanız sadece güzel bi ıyilik yapmış olursunuz
Aslinda mecbur kalarak degil Allah rizasi icin deyip bende gonlumle yapiyorum bir kafeye gitmek istesek x i de goturelim diye ben derim.ama bizden fazla sorumluluk bekleniyor ve adam bize guveniyor gibi bu da beni sinirlendiriyor

Zaten bir kere götürürse bu sürekli hal alacak

Kesinlikle. Buradaki insanlar iyilik meleği gibi yorum yapıyorlar ama yaşayan bilir. Bir insanın sorumluluğunu almak kolay değil. Kadın zaten tüm ihtiyaçlarını karşılıyor tatilde de kafa dinlesin bir zahmet. Kızı kendi kızı değil bu kadar sahiplenmek ilerde somurulmesine yol açacak. Hürmetyurdu sanki

Çocuklardan birini eşiniz giydirecek, yedirecek, uyutacak VS.
Barda barmenle muhabbet edip iki çocuğu size yıkacaksa hiç gitmeyin. Alsın yeğenini gitsin. Çocuklara bakacaksa sorun yok. Kız kaç yaşında? Büyükse bence götürün.
9 yasinda cok kucuk degil ama birz psikolojisi bozuk istedigi hisey alinmazsa surat sallar burnundan getirir insanin onu da anliyorum kolay degil yasadiklari.bir bakalim goturursemde sorumluluk benim ustume degil diyecem

Neden götüremiyorlar anlamadım ben yeğenimi götürdüm acile hemde parmağı kapıya sıkışmıştı ablam işteydi 3 yaşında falandı yeğenim gayette götürdük kayıt falan herşey yapıldı ne alaka
Yasak kardeşim çünkü ebeveyni olması gerekir yanında 18 yaşından küçük olduğu için. Sizin işinizi yapanlar acil diye muhtemelen tolerans göstermiş ameliyat olması gerekse o bile sıkıntıya düşer(sağlık sektöründeyim ve daha önce bu tür olaylarla karşılaştık)

Merhametten maraz doğar demişler bence bu kadar sorumluluğu üzerinize almanız yanlış, bir akrabamız boşanmış yeğenlerini yanına almıştı onlarda da anne yoktu baba işteydi kızlar bu akrabanın evinde büyüdüler. Ne mi oldu sonra kızlar 16 17 yaşında ya var ya yok evde biriktirdikleri altınları da alıp kaçtılar polis müdahale etmedi bilen almış dediler kızlar evi terk edince onlar oldugu anlaşıldı.
İyilik her zaman iyidir tabi o ayrı ama sonra üzülmeyin

böyle durumlarda çocuğu sinek ısırsa iyilik yapanın başına patlar genelde. çok zor bir durum. vicdan bırakma diyor çocuğu. neticede siz ailesiniz, onun da aileye ihtiyacı var. öte yandan tatil ortamı sonuçta, ne biliyim. hep diken üzerinde olacaksınız.

Kesinlikle. Buradaki insanlar iyilik meleği gibi yorum yapıyorlar ama yaşayan bilir. Bir insanın sorumluluğunu almak kolay değil. Kadın zaten tüm ihtiyaçlarını karşılıyor tatilde de kafa dinlesin bir zahmet. Kızı kendi kızı değil bu kadar sahiplenmek ilerde somurulmesine yol açacak. Hürmetyurdu sanki
Evet çoğu kişi yaşamadığıniçin bilmiyor bekara da kolay geliyor hanım boşamak

Back
X