Çoğu kişi size yüklenmiş ama bence çocuğu götürmediniz diye kötü yada vicdansız birisi olmazsınız.
Kimisi ben yengemi çok severim ilgilendi benimle demiş kimisi dayımın çocuğuyla annem benden çok ilgilendi onları benden üstün tuttu diye kuzenlerine bilenmiş. İşin özeti herkes olması gerektiği kadar ilgili alakalı olmalı.
Konu sahibi gencecik bir anne, elinden geldiğince kızla zaten ilgileniyor. Ama iyi niyetli yaklaşımı nedeniyle yaptıkları artık iyilik olarak değil sanki görev yada zorunluluk gibi görülmeye başlanmış. Şimdi götürürseniz bundan sonra her tatilde sizin götürmeniz beklenecek. Çoğu kişi kendi çocuklarından bile tatilde bunalıp yorgunluk çekerken eşinizin yeğenini götürmek zorunda değilsiniz.
Üstelik eşi abim evlenirse yeğenimi biz alırız diyecek kadar amcalıkla babalığı karıştırmış durumda. Kendisi yeğenine kol kanaat gererken bir eşinin de olduğunu düşünmeli onun da fikrini alıp emrivaki yapmamalı. Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi 26 yaşında falan henüz, çoğu olgun yaştaki insan bile bu durumları idare edemezken ona fazla yükleniliyor bence. Hem kendi çocuğu da zamanla büyüdükçe bu yeğen konusu yüzünden denge kuramazsa kendi çocuğu da psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilir, bence kızı günübirlik havuza falan götürün ama tatile götürmeyin. Bundan sonra hep sizden götürmeniz beklenir çünkü . Siz iyi niyetli yaklaşmışsınız ama bana göre durmanız gereken yerde durmadığınız için artık yenge değil anne gibi görülüyorsunuz aile içinde.Eşinize de ben dinlenmek için gidiyorum çok istiyorsan tamamen kendin ilgilenirsin deyin bakalım ne diyecek.