Annesi evlenmis 3 yildir yokÇocuğun annesi ne halt yapıyor? Çok üzücü ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi evlenmis 3 yildir yokÇocuğun annesi ne halt yapıyor? Çok üzücü ya
Ay Allah.n cezası. Elinden geleni yapmışsın zaten yani tatilede eşinle baş başa çıkmak hakkın bence. Hani götürsen güzel olur ama götürmessende kimsenin bişey demeye hakkı yokAnnesi evlenmis 3 yildir yok
Amin bizde cok uzuluyoruz yasitlarida yuzune vuruyor bir kere seni kimse istemiyor yurda verecekler seni demis duydugum an sarildim o bizim goz bebegimiz prensesimiz bidaha boyle bisey dedigini duymayacam dedim.o kadar zor bir durum ki.kucucuk yasinda neler yasiyor.kendi oglumu yerine koyuyorum ona gore davranmaya calisiyorumVe çocuğa çok üzüldüm.
Allah hiçbir çocuğu annesiz bırakmasın..
Siz iyi bir yengesiniz Allah sizede çocuğa da kolaylık versin.. Lütfen elini hiç çekme o yavrudan. Belliki annesinin umrunda değil. Babasıda önemsemiyor şimdi küçük ama bunun genç kızlığıda var.Amin bizde cok uzuluyoruz yasitlarida yuzune vuruyor bir kere seni kimse istemiyor yurda verecekler seni demis duydugum an sarildim o bizim goz bebegimiz prensesimiz bidaha boyle bisey dedigini duymayacam dedim.o kadar zor bir durum ki.kucucuk yasinda neler yasiyor.kendi oglumu yerine koyuyorum ona gore davranmaya calisiyorum
Esimle konustum oncelikle bana sormadan boyle bir laf atmasina kizdigimi soyledim Allahtan bana hak verdi.ozur diledi eger istemiyorsan goturmeyelim ama ben goturmek istiyorum diye ekledi eger kabuletmezsen gunu birlik yakin bir deniz kenarina gotururuz dedi bana birakti anlayacaginiz bende kati kurallar koyup son anda vazgecebiliyorum bakalim duruma gore mesuliyet kabul etmeden goturebilirm.bana vicdansiz vs diyenler Rabbim bizim yardimcimiz olsun felc bir annemiz yetim gibi bir kizimiz var son 3 yilda oldu butun bunlar Rabbim kimseye yasatmasin kolay degil isimiz.ben elimden geleni yapiyorum Allah rizasi icin.benim yaptiklarimi hic bir gelin yapmaz vicdanim rahat
Ben bir firsat uretebilirdim ama annesi herkesle kotu oldu ve cirkef bir ailesi var annesinin babasi bile kacmis ellerinden yani sagi solu belli olmuyir akli basinda olsa tabiki yardimci olmaya calisirdimÇocuğun penceresinden bakınca da ayrı dram annesi istemiyor mu?
Kocasını sevmiyor olabilir ama o cocuk onun canı. Belki görüşme fırsatı yaratsanız kıyamaz.
Annenin yerini hiç kimse tutamaz çünkü.
Bir öğrencimin annesi babasi ayrıydi, anne sorunlu ve çocuğa şiddet uygulamış zaman zaman. Başka bir ailenin yanına verildi el bebek gül bebek baktılar kıza. Bir gun anne okula gelmis ve kız annesine koşmuş sarılmış beni ne zaman alacaksın diye ağlamış. Ne kadar iyi bakılsa da ana işte...
adam size güvenmiyor. babalık vasfi yok baba değil. siz olmasanizda yapmiycak sorumsuz vicdansız. zaten sorumluluk sahibi adam kimseye guvenmez.Aslinda mecbur kalarak degil Allah rizasi icin deyip bende gonlumle yapiyorum bir kafeye gitmek istesek x i de goturelim diye ben derim.ama bizden fazla sorumluluk bekleniyor ve adam bize guveniyor gibi bu da beni sinirlendiriyor
Aynen dediginiz gibi en cok sinirimi bozan seylerden biride kaynanamin o adamin bu halini savunmasi ogluna toz kondurmamasi bundan nefret ediyorum gercekten soyle yap boyle yap diyor dinlemiyor ama oglunada laf soyletmiyoradam size güvenmiyor. babalık vardı yok bana değil. siz olmasanizda yapmiycak sorumsuz vicdansız. zaten sorumluluk sahibiadam kimseye guvenmez.
İşte kayınvalideniz böyle davrandığı için koca adam sorumluluk alma gereği duymuyor.Aynen dediginiz gibi en cok sinirimi bozan seylerden biride kaynanamin o adamin bu halini savunmasi ogluna toz kondurmamasi bundan nefret ediyorum gercekten soyle yap boyle yap diyor dinlemiyor ama oglunada laf soyletmiyor
Aynen oyle oglu melek ayrilan gelin seytan gibi surekli o tarafi kotuluyor ama ben oglununda nasil kaba saba oldugunu goruyorum.kardeslerin hepsi farkli olurmus bunu gercekten anladim esimle bu adam cok farkli cekilecek dert degil kendi yattigi yatagi bile duzlemez ve calismiyorda guyya kaynanama bakiyor her isi gorumcem yapiyor.evde yatiyor gorumcem isten gelince yemek bulasik camasir evi supurme isini yapiyor.ayda 1 haftada gelip ben kaliyorum gorumcem nefes aliyor birz.benim geldigimde disari cikiyor kizi goturmuyor bor yere kahveye gidiyorİşte kayınvalideniz böyle davrandığı için koca adam sorumluluk alma gereği duymuyor.