• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yeğeni

Elit bölümün ne olduğu hala açıklanmadı mı?? 😁

Birde bunu deneyeyim belki çare olur
Yaa çocuklar yıkanıyorlar ama suyu boş boş döküp çıkıyorlar. İyice keselenmeleri, kiri atmaları lazım.

Bakın oğlunuzun banyo havlusu, fırsat verirseniz bir iki banyodan sonra kirlenecektir.

Bu kokuyu maalesef biliyorum. Hiç bir kokuya benzemiyor, o yüzden tarif etmem zor. Ama siz çok güzel ifade etmişsiniz, alan belirleme kokusu diye.

Bu erkek ergen kokusu. Ve mümkün değil geçmiyor çünkü bence hormonlarıyla alakalı. Çamaşırlarını yıkamak, her gün banyo yaptırmak, parfüm, deodorant, oda kokusu vs hiç biri çare olmuyor. Bunlar kısa bir an kokuyu geçiriyor ama sonra yine aynı. Hatta odaya, koltuğa, yatağa siniyor koku.

Anlaşıldığı üzere bende bundan müzdaribim. 2 yıldır bu koku var, şimdi biraz hafifledi demiyeyim de koku değişti. Çocuk banyodan çıktıktan kısa bir süre sonra yine aynı kokuyor. Hemen her günde duş alır, kıyafet değiştirir.

Ve benimde koku hassasiyetim var, odasına burnumu kapatarak giriyorum.

Yani çocuğa yada görümcenize söylemeniz çözüm olmaz çünkü elinde değil çocuğun.

Bir çözümü varsa bende takipteyim konuyu.
Ben yazdım sandım😳😳
Benim misler gibi kokan oğlum şimdi tanımlayamadığım bir kokuya sahip

Hergün duş alır ne ev ne dışarı kıyafetini üst üste iki gün giymez dişini fırçalar parfüm kullanır
Odasını havalandırıyorum yok yani sanki koku vücut bulmuş ve ben onu görebiliyorum🤦‍♀️
Çözüm bulan gerçekten bana da yazsın😬

Merhaba hanımlar
Eşimin yeğeni bizim oldugumuz şehirde çok güzel bir bölüm kazandı ve okumaya geldi. Öğrenci evinde kalıyor.
Çocuğu çok seviyorum, ahlakını, davranislarini, konusmasini vs herşeyiyle maşallah dört dörtlük bir çocuk. Bize de ara ara gelip kalıyor. Ben çağırıyorum hatta. Hem benim çocuklar da çok seviyor. Biraz arayı uzatsa x abim nerde anne derler.
Ama bir sorun var, çocuk ter desem ter değil, aşırı ağır kokuyor 😔 bu geldiğinde kıyafetlerini vs uygun bir ifadeyle (hazır çamaşırları makinaya atıyorum seninkileri de atayım, çocukların da montunu yikiycam seninkini de yikiyayim vs şeklinde) eşimde ona roll on hediye etti. Kullan güzel olur dedi. Çocuk elit bir bölüm okuyor ama giyim kusami çok pejmürde. Kendi oğlum olsa bir çeki düzen verirdim kesin. Şimdi de kendi yavrum gibi görüyorum gerçekten ve onu da kirmadan bazı şeyleri yönetmek istiyorum. Çünkü hayatın içinde hep ders çalışmış bu tarz durumları düşünmeye fırsatı olmamis. Şimdi annesinden uzakta, annesi yanında olsa o böyle koksa mümkün değil müdahale etmeden yapamazdı. Çok üzülür böyle olduğunu bilse 😔 sizce onu kırmadan bunu düzene sokmanın bir yolu yordamı var mıdır?
Birkaç kombin kıyafet alın okula gidiyorsun güzel güzel giy diyerek hediye edin durumunuz iyiyse

Back
X