- Emoji Skoru
- 133.268
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çocuklar yıkanıyorlar ama suyu boş boş döküp çıkıyorlar. İyice keselenmeleri, kiri atmaları lazım.Birde bunu deneyeyim belki çare olur
Tıptır, yada iyi bir Mühendisliktir.Elit bölümün ne olduğu hala açıklanmadı mı??![]()
Ben yazdım sandımBu kokuyu maalesef biliyorum. Hiç bir kokuya benzemiyor, o yüzden tarif etmem zor. Ama siz çok güzel ifade etmişsiniz, alan belirleme kokusu diye.
Bu erkek ergen kokusu. Ve mümkün değil geçmiyor çünkü bence hormonlarıyla alakalı. Çamaşırlarını yıkamak, her gün banyo yaptırmak, parfüm, deodorant, oda kokusu vs hiç biri çare olmuyor. Bunlar kısa bir an kokuyu geçiriyor ama sonra yine aynı. Hatta odaya, koltuğa, yatağa siniyor koku.
Anlaşıldığı üzere bende bundan müzdaribim. 2 yıldır bu koku var, şimdi biraz hafifledi demiyeyim de koku değişti. Çocuk banyodan çıktıktan kısa bir süre sonra yine aynı kokuyor. Hemen her günde duş alır, kıyafet değiştirir.
Ve benimde koku hassasiyetim var, odasına burnumu kapatarak giriyorum.
Yani çocuğa yada görümcenize söylemeniz çözüm olmaz çünkü elinde değil çocuğun.
Bir çözümü varsa bende takipteyim konuyu.
Birkaç kombin kıyafet alın okula gidiyorsun güzel güzel giy diyerek hediye edin durumunuz iyiyseMerhaba hanımlar
Eşimin yeğeni bizim oldugumuz şehirde çok güzel bir bölüm kazandı ve okumaya geldi. Öğrenci evinde kalıyor.
Çocuğu çok seviyorum, ahlakını, davranislarini, konusmasini vs herşeyiyle maşallah dört dörtlük bir çocuk. Bize de ara ara gelip kalıyor. Ben çağırıyorum hatta. Hem benim çocuklar da çok seviyor. Biraz arayı uzatsa x abim nerde anne derler.
Ama bir sorun var, çocuk ter desem ter değil, aşırı ağır kokuyorbu geldiğinde kıyafetlerini vs uygun bir ifadeyle (hazır çamaşırları makinaya atıyorum seninkileri de atayım, çocukların da montunu yikiycam seninkini de yikiyayim vs şeklinde) eşimde ona roll on hediye etti. Kullan güzel olur dedi. Çocuk elit bir bölüm okuyor ama giyim kusami çok pejmürde. Kendi oğlum olsa bir çeki düzen verirdim kesin. Şimdi de kendi yavrum gibi görüyorum gerçekten ve onu da kirmadan bazı şeyleri yönetmek istiyorum. Çünkü hayatın içinde hep ders çalışmış bu tarz durumları düşünmeye fırsatı olmamis. Şimdi annesinden uzakta, annesi yanında olsa o böyle koksa mümkün değil müdahale etmeden yapamazdı. Çok üzülür böyle olduğunu bilse
sizce onu kırmadan bunu düzene sokmanın bir yolu yordamı var mıdır?
Aslında bunları uzun zamandır elit saymıyorlar. Orta sınıf idealleri çünkü.Tıptır, yada iyi bir Mühendisliktir.
Tıptır, yada iyi bir Mühendisliktir.
Cok tatlisiniz.Merhamet size cok yakismisMerhaba hanımlar
Eşimin yeğeni bizim oldugumuz şehirde çok güzel bir bölüm kazandı ve okumaya geldi. Öğrenci evinde kalıyor.
Çocuğu çok seviyorum, ahlakını, davranislarini, konusmasini vs herşeyiyle maşallah dört dörtlük bir çocuk. Bize de ara ara gelip kalıyor. Ben çağırıyorum hatta. Hem benim çocuklar da çok seviyor. Biraz arayı uzatsa x abim nerde anne derler.
Ama bir sorun var, çocuk ter desem ter değil, aşırı ağır kokuyorbu geldiğinde kıyafetlerini vs uygun bir ifadeyle (hazır çamaşırları makinaya atıyorum seninkileri de atayım, çocukların da montunu yikiycam seninkini de yikiyayim vs şeklinde) eşimde ona roll on hediye etti. Kullan güzel olur dedi. Çocuk elit bir bölüm okuyor ama giyim kusami çok pejmürde. Kendi oğlum olsa bir çeki düzen verirdim kesin. Şimdi de kendi yavrum gibi görüyorum gerçekten ve onu da kirmadan bazı şeyleri yönetmek istiyorum. Çünkü hayatın içinde hep ders çalışmış bu tarz durumları düşünmeye fırsatı olmamis. Şimdi annesinden uzakta, annesi yanında olsa o böyle koksa mümkün değil müdahale etmeden yapamazdı. Çok üzülür böyle olduğunu bilse
Ergen kokusu diye bir koku var malesef, benim hassas burnum da çok muzdarip bu konudan dolayıBen yazdım sandım
Benim misler gibi kokan oğlum şimdi tanımlayamadığım bir kokuya sahip
Hergün duş alır ne ev ne dışarı kıyafetini üst üste iki gün giymez dişini fırçalar parfüm kullanır
Odasını havalandırıyorum yok yani sanki koku vücut bulmuş ve ben onu görebiliyorum
Çözüm bulan gerçekten bana da yazsın![]()
Belki ben elit bulmusumdurElit bölümün ne olduğu hala açıklanmadı mı??![]()
Bana öyle gibi gelmiş demek ki ya takılmayın. Artık en elit meslekler zanaat gerektiren meslekler oldu zaten. Eskide kalmış olabilirimZiraat ya da maden mühendislikleri var. Ya da hekimler lavman da yapıyor. Gerçekten nesi elit?
Bana öyle gibi gelmiş demek ki ya takılmayın. Artık en elit meslekler zanaat gerektiren meslekler oldu zaten. Eskide kalmış olabilirim![]()
ne tatlısınız maşallah sizeBugün öyle yaptık aslında. Ona başka yeni kıyafetler verdik diğerlerini yıkadım. Ama başka tür birşey eşyalarına bile sinmiş. Böyle fosur fosur herşeyin yikayasim vardı kendi de dahil...
Eşim hiç öyle konuşabilen biri değil ya.Oturup konuşamıyor yani. Benden çok daha fazla çekinir konuşmaya. Ben mi konuşsam acaba dedim o yuzden.
Bir dönem erke kardeşimde aynı sorunla uğraştı ki benim erkek kardeşim bakımlıdır kişisel temizliğine önem verir kılık kıyafete önem verir. Sorun kaldığı ev 1+0 bir evde kalmıştı depremden sonra kalacak yeri hemen bulamamıştı. Annemle beni bitirdi hergün bizi arar ben kokuyorum diye şunu yap bunu deriz ama yok bir gün annem bun evine gitti ev kokuyor.Merhaba hanımlar
Maşallah ona. Elit olmasa da güzel bir meslek, Allah başımızdan eksik etmesin onları.Belki ben elit bulmusumdurgözümde büyütmüş de olabilirim
tıp okuyor. Mühendislik olsa toplu erkek ortamı diycem de, tıp olunca daha steril olmaliymis daha elitmis gibi gelmişti
![]()
Vücut temizliğini yapıyor ama bu koku gerçekten ter kokusu yada başka bir kokuya benzemiyor. Roll on değil ama parfüm, deodorant kullanıyor.Benim erkek kardeşimi çözdü ama o lazere de gitti kıllarını almıyorsa o da kokar kese yapsın her gün duş aynı kıyafeti 2 kere giymesin benim kardeşim de eskiden çok kötü kokar bulunduğu oda bile kokardı lisede roll on şart
Evet doğru bizim gibi köpüklenip kese yapmıyorlar. Babası arada bir girip yıkıyor. Bornozunuda sık sık yıkıyorum. Odasından çıktığı anda yaz kış demeden camını açıp havalandırıyorum.Yaa çocuklar yıkanıyorlar ama suyu boş boş döküp çıkıyorlar. İyice keselenmeleri, kiri atmaları lazım.
Bakın oğlunuzun banyo havlusu, fırsat verirseniz bir iki banyodan sonra kirlenecektir.