Mevlüt olmayacakta ilahi olcak sanırım, semazen falan, evden çalışıyorum çok klasik değilim o yüzden elbiseden yana tercihim ama. Elbise üzerine siyah ceket yada şal durumu kurtarmaz mı ki acaba :)Merhabalar, elbise çok hoş ama mevlütlü düğünler oluyor mesela Kuran okununabiliyor veya ilahi dinleniyor. Eğer böyle bir ortam ise elbise üzerine kısa kollu ceket takım daha hoş durur benim fikrim.. Yaz bitmedi Koton'da olabilir hala bu tarz takımlar. Çalışıyorsanız işe giderken giymeye de kombin çıkar hem :)
Siyah ceketin uymayacağı yer neredeyse yok :) Hoş durur bence giyin..Mevlüt olmayacakta ilahi olcak sanırım, semazen falan, evden çalışıyorum çok klasik değilim o yüzden elbiseden yana tercihim ama. Elbise üzerine siyah ceket yada şal durumu kurtarmaz mı ki acaba :)
:) teşekkür ederimSiyah ceketin uymayacağı yer neredeyse yok :) Hoş durur bence giyin..
Rica ederim ne demek :):) teşekkür ederim
Bayramdan sonraya kadar vaktim var. Bakınıyorum sürekli ama çok kapalı giymeye de alışık olmadığımdan, Kafam karışıyor sürekliilahili düğüne abest kaçar onun yerine dha ağır renk ve daha düz kesim yarım kollu br elbse olabşr
istersenz br kaç link atablrmBayramdan sonraya kadar vaktim var. Bakınıyorum sürekli ama çok kapalı giymeye de alışık olmadığımdan, Kafam karışıyor sürekli
Kolları Ceket yada şalla hallederim diye düşündüm de diz boyu size de kısa geldiyse biraz daha uzun modellere bakayım.bence de olmaz. herkes mevlude göre gıyınecek sen ise bacaklar acık sıfır kolla duracaksın
evet o sekılde olur. ama etegın boyu uzun olması gerek azcık :) sonra mıllet arkandan söylenıp durur :dKolları Ceket yada şalla hallederim diye düşündüm de diz boyu size de kısa geldiyse biraz daha uzun modellere bakayım.
Doğru birde yeni gelinim şimşekleri üzerime çekmeyeyim :)evet o sekılde olur. ama etegın boyu uzun olması gerek azcık :) sonra mıllet arkandan söylenıp durur :d
O sünnette bir türlü yapılamadı :) iyiki alıp boşuna masraf yapmamışım, gerçi kullanılacak yeri çokdaüzerine şık bir şal alırsan neden olmasın :)
elbet bir gün yapılacakO sünnette bir türlü yapılamadı :) iyiki alıp boşuna masraf yapmamışım, gerçi kullanılacak yeri çokda
:) Haklısın bu kışlıklara yöneldim şuanelbet bir gün yapılacakalmaman iyi olmuş. daha yeni modeller çıkar.
aklında olan modelleri merak ettim :):) Haklısın bu kışlıklara yöneldim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?