- 26 Eylül 2015
- 3
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Karabuk0505
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir oyle degil sirf ona bakiyor sandim ilk basta sonra baskalarinada baktigini gorunce iki uc kere ne ylaan soyliyim rahtladim. Cunki disarda birine bakar gider ama yengemle gep yuzyuze olucak sonucta. Of ne biliym hepsi sacma aslindada kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorm isteEşin başkalarına baktı yengene bakmadı diye seviniyor musun? Kusura bakma ama eşinde sende bir garipsiniz,umarım konu sahtedir ki bana öyle geldi de neyse.
Evet yeni uye oldum o yuzden bitiremeden konuyu acmisim tekrar duzenledim.Son görüşmede yapmamış işte. Siz öyle sanmış olabilirsiniz. Rahatlayın. Dertsiz başınıza dert açarsınız bu kıskançlıkla.
Ayrıca mesajı da değiştirmişsiniz. Başkalarına baktı diye rahatlamak nedir yahu?
Rahatlayacağın bir durum yok ortada.Evli bir erkek karısı dışında kime bakıyorsa bu anormal.Hayir oyle degil sirf ona bakiyor sandim ilk basta sonra baskalarinada baktigini gorunce iki uc kere ne ylaan soyliyim rahtladim. Cunki disarda birine bakar gider ama yengemle gep yuzyuze olucak sonucta. Of ne biliym hepsi sacma aslindada kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorm iste
Evet yeni uye oldum o yuzden bitiremeden konuyu acmisim tekrar duzenledim.
Yoldan gecen birine baktiginda rahatlamistm evet cunki tek yengeme bakmis olsaydi ona karsi bi hoslantisi vardir diye korkmustum
Neden sürekli paranoyak gibi gezelim arkadaşım? Kusura bakmada bir kere geliyoruz şu dünyaya.Onuda kocam ona mı baktı,buna mı baktı,dur kimseye bakmasın ya da baktığı halde göz yumayım diye geçiremeyiz.Kimsenin gözüne perde de çekemeyiz bakarsa da eğer boşanan boşanır,boşamayan da oturur çeker yapacak bir şey yok.Yengeme bakıyor kocam diyor konu sahibi ne diyelim bu durumda? Ayrıca yengesine bakmadı,başka kadınlara baktı diye sevinmesi anormal bir durum.Niye ona buna bakan bir adamla hayatını mahvetsin? Bugün yengesinin k.çına bakan adam yarın başka bir kadın bulsa aldatır bile konu sahibini.Ne yorum yapmamızı bekliyorsun,istersen söyle ona göre yazalım biz.İnsanların uyuyup uyumaması,kocalarının tatlı kollarının derdi sana kalmadı,biraz haddini bilsen iyi olacak.Ya bi sey dicem de cak cak cak neden sadece bir soze takilip gidiliyor yok baskasi onemli degil mi ?yok ne rahatsiniz ?
Siz boyle bir durumu yasamamis olanlar,o korkuyla gozunu dort degil 15 acmamislar,surekli takip edip paranoyak gibi gezmemisler nerden bileceksiniz degil mi ?
Cunku sizin kocislerin gozunde cip var,asla sizin poponuzdan baskasina bakmaz,yolda falan gozunu kacirir,o kadar namuslu ,o kadar sadakatli ...
O yuzden gece olmus 4.30 o kocalarin tatli kollari varken buralarda millete ayar vermeye calisiliyor.
Soylemiyim dedim ama dayanamadim artik ,bir de kadinlar kulubu destek olunacak ya ..
UMARIM o korkuyu hic yasamazsiniz !
Neden sürekli paranoyak gibi gezelim arkadaşım? Kusura bakmada bir kere geliyoruz şu dünyaya.Onuda kocam ona mı baktı,buna mı baktı,dur kimseye bakmasın ya da baktığı halde göz yumayım diye geçiremeyiz.Kimsenin gözüne perde de çekemeyiz bakarsa da eğer boşanan boşanır,boşamayan da oturur çeker yapacak bir şey yok.Yengeme bakıyor kocam diyor konu sahibi ne diyelim bu durumda? Ayrıca yengesine bakmadı,başka kadınlara baktı diye sevinmesi anormal bir durum.Niye ona buna bakan bir adamla hayatını mahvetsin? Bugün yengesinin k.çına bakan adam yarın başka bir kadın bulsa aldatır bile konu sahibini.Ne yorum yapmamızı bekliyorsun,istersen söyle ona göre yazalım biz.İnsanların uyuyup uyumaması,kocalarının tatlı kollarının derdi sana kalmadı,biraz haddini bilsen iyi olacak.
Ya bi sey dicem de cak cak cak neden sadece bir soze takilip gidiliyor yok baskasi onemli degil mi ?yok ne rahatsiniz ?
Siz boyle bir durumu yasamamis olanlar,o korkuyla gozunu dort degil 15 acmamislar,surekli takip edip paranoyak gibi gezmemisler nerden bileceksiniz degil mi ?
Cunku sizin kocislerin gozunde cip var,asla sizin poponuzdan baskasina bakmaz,yolda falan gozunu kacirir,o kadar namuslu ,o kadar sadakatli ...
O yuzden gece olmus 4.30 o kocalarin tatli kollari varken buralarda millete ayar vermeye calisiliyor.
Soylemiyim dedim ama dayanamadim artik ,bir de kadinlar kulubu destek olunacak ya ..
UMARIM o korkuyu hic yasamazsiniz !