Esimin yengeme uygunsuz bakislari

Bence eşinizin ilkel duygulari ortaya çikmiş. Popo görünce algilayan alıcılar. Rastlantı değilse iğrenç gerçekten. Ve eğer gerçekse, istediğiniz kadar izinleri denk getirmeyin; yenge poposuna bakan bi adam başka popolar da bulur illaki..

Ben sorardım. "Hayırdır ne baktın?" diye.

Eşin başkalarına baktı yengene bakmadı diye seviniyor musun? Kusura bakma ama eşinde sende bir garipsiniz,umarım konu sahtedir ki bana öyle geldi de neyse.
Hayir oyle degil sirf ona bakiyor sandim ilk basta sonra baskalarinada baktigini gorunce iki uc kere ne ylaan soyliyim rahtladim. Cunki disarda birine bakar gider ama yengemle gep yuzyuze olucak sonucta. Of ne biliym hepsi sacma aslindada kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorm iste

Son görüşmede yapmamış işte. Siz öyle sanmış olabilirsiniz. Rahatlayın. Dertsiz başınıza dert açarsınız bu kıskançlıkla.

Ayrıca mesajı da değiştirmişsiniz. Başkalarına baktı diye rahatlamak nedir yahu?

baskalarina da bakiyo diye sevineni ilk defa gordum. gunesi balcikla sivamak gibi olmus

Bunun cinsellikle yeni tanıştığından olduğunu sanmıyorum. Durumdan rahatsızsanız ki kim rahatsız olmaz herkes olur bunu söylemeniz gerekir. Huy haline getirmeden yani ne bileyim çok saçma ve can sıkıcı bir durum. Tabi hala devam ediyorsa anlık göz kayması diyeceğim de başkalarına da demişsiniz onlarında mı poposuna baktı peki

Kotunun iyisini bulup kendinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz bana kalirsa.
Bunu gidip esinize soylerseniz sizin ruh hastasi bile oldugunuzu iddia eder ve hakliyken haksiz cikabilirsiniz o yuzden ona caktirmadan bakislarini takip edin ve suc ustu yapip bakisinizla belli edin ..
Eger azcik midesi varsa zaten tartisir ozur falan diler heee piskinlik yaparsa gecmis olsun ...

Son görüşmede yapmamış işte. Siz öyle sanmış olabilirsiniz. Rahatlayın. Dertsiz başınıza dert açarsınız bu kıskançlıkla.

Ayrıca mesajı da değiştirmişsiniz. Başkalarına baktı diye rahatlamak nedir yahu?
Evet yeni uye oldum o yuzden bitiremeden konuyu acmisim tekrar duzenledim.
Yoldan gecen birine baktiginda rahatlamistm evet cunki tek yengeme bakmis olsaydi ona karsi bi hoslantisi vardir diye korkmustum

Hayir oyle degil sirf ona bakiyor sandim ilk basta sonra baskalarinada baktigini gorunce iki uc kere ne ylaan soyliyim rahtladim. Cunki disarda birine bakar gider ama yengemle gep yuzyuze olucak sonucta. Of ne biliym hepsi sacma aslindada kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorm iste
Rahatlayacağın bir durum yok ortada.Evli bir erkek karısı dışında kime bakıyorsa bu anormal.

Evet yeni uye oldum o yuzden bitiremeden konuyu acmisim tekrar duzenledim.
Yoldan gecen birine baktiginda rahatlamistm evet cunki tek yengeme bakmis olsaydi ona karsi bi hoslantisi vardir diye korkmustum

Hı, "eşim yengemden hoşlanmıyormuş, yoldan geçen kadını kesen bir sapıkmış." diye rahatladınız yani.

Hadi izinleri ayarlayıp,abini görememek pahasına yengenin poposunu eşinin dikizlemesinden kurtardın diyelim
peki sokakta,işte,şurda burda salınan popolar için nasıl bir önlem alacaksın?
Gerçi sokaktakilerin poposu sizin için sorun değilmiş.

Ciddi ciddi diyorum bunu emin olabilmek icin.. bir kamera yerlestir esin tam olarak nereye bakiyor diye hem anlarsin hem kanit olur hem kendisinede al bu ne diyebilirsin.. bide o tür seylerle ilgileniyormu diye internettede bir gecmise bak derim

Ya bi sey dicem de cak cak cak neden sadece bir soze takilip gidiliyor yok baskasi onemli degil mi ?yok ne rahatsiniz ?
Siz boyle bir durumu yasamamis olanlar,o korkuyla gozunu dort degil 15 acmamislar,surekli takip edip paranoyak gibi gezmemisler nerden bileceksiniz degil mi ?
Cunku sizin kocislerin gozunde cip var,asla sizin poponuzdan baskasina bakmaz,yolda falan gozunu kacirir,o kadar namuslu ,o kadar sadakatli ...
O yuzden gece olmus 4.30 o kocalarin tatli kollari varken buralarda millete ayar vermeye calisiliyor.
Soylemiyim dedim ama dayanamadim artik ,bir de kadinlar kulubu destek olunacak ya ..
UMARIM o korkuyu hic yasamazsiniz !

Ya bi sey dicem de cak cak cak neden sadece bir soze takilip gidiliyor yok baskasi onemli degil mi ?yok ne rahatsiniz ?
Siz boyle bir durumu yasamamis olanlar,o korkuyla gozunu dort degil 15 acmamislar,surekli takip edip paranoyak gibi gezmemisler nerden bileceksiniz degil mi ?
Cunku sizin kocislerin gozunde cip var,asla sizin poponuzdan baskasina bakmaz,yolda falan gozunu kacirir,o kadar namuslu ,o kadar sadakatli ...
O yuzden gece olmus 4.30 o kocalarin tatli kollari varken buralarda millete ayar vermeye calisiliyor.
Soylemiyim dedim ama dayanamadim artik ,bir de kadinlar kulubu destek olunacak ya ..
Neden sürekli paranoyak gibi gezelim arkadaşım? Kusura bakmada bir kere geliyoruz şu dünyaya.Onuda kocam ona mı baktı,buna mı baktı,dur kimseye bakmasın ya da baktığı halde göz yumayım diye geçiremeyiz.Kimsenin gözüne perde de çekemeyiz bakarsa da eğer boşanan boşanır,boşamayan da oturur çeker yapacak bir şey yok.Yengeme bakıyor kocam diyor konu sahibi ne diyelim bu durumda? Ayrıca yengesine bakmadı,başka kadınlara baktı diye sevinmesi anormal bir durum.Niye ona buna bakan bir adamla hayatını mahvetsin? Bugün yengesinin k.çına bakan adam yarın başka bir kadın bulsa aldatır bile konu sahibini.Ne yorum yapmamızı bekliyorsun,istersen söyle ona göre yazalım biz.İnsanların uyuyup uyumaması,kocalarının tatlı kollarının derdi sana kalmadı,biraz haddini bilsen iyi olacak.

Neden sürekli paranoyak gibi gezelim arkadaşım? Kusura bakmada bir kere geliyoruz şu dünyaya.Onuda kocam ona mı baktı,buna mı baktı,dur kimseye bakmasın ya da baktığı halde göz yumayım diye geçiremeyiz.Kimsenin gözüne perde de çekemeyiz bakarsa da eğer boşanan boşanır,boşamayan da oturur çeker yapacak bir şey yok.Yengeme bakıyor kocam diyor konu sahibi ne diyelim bu durumda? Ayrıca yengesine bakmadı,başka kadınlara baktı diye sevinmesi anormal bir durum.Niye ona buna bakan bir adamla hayatını mahvetsin? Bugün yengesinin k.çına bakan adam yarın başka bir kadın bulsa aldatır bile konu sahibini.Ne yorum yapmamızı bekliyorsun,istersen söyle ona göre yazalım biz.İnsanların uyuyup uyumaması,kocalarının tatlı kollarının derdi sana kalmadı,biraz haddini bilsen iyi olacak.

Heeee o kadar kolay diyosun yani..Senin kadar dusunemediklerini nerden biliyorsun peki..O saskinlikta,o hayal kirikliginda insan afallayamaz dimi,caresiz falan hissedip birine derdini acamaz,fikir isteyemez hemen ya carttt diye bosar ya da sineye ceker ..
Ben bi kelimeyi alip yuzlerce kez tekrarlanmasindan yakindim,o kadar kotu hissetmiski kendini ,o kadar guvensiz en azindan yengemden hoslanmiyoru kendine sevinecek bir sey yapmis..
Sonra da vay efendim baskasi sorun degilde yengenin poposumu olayina baglandi。
'Bir de kimsenin hayatind boyle bir sey yasanmamista ilk kez duymus givi davraniliyor ifrit oluyorum,yoksa milletin kocasinin kolu cokta umrumda degil,cok rahat olsaydi zaten burda fink atilmazdi dimi :KK14:
Ayrica ben haddimi gayet iyi bilirim ,sen kafani yorma ,polrmikte yaratamam soyleyeceklerim bu kadar ..

Bi konuya yorum yapmak için illa onu yaşamak mi lazim? Anlayişli olabilmem için, kocamin yengemin poposuna mi bakmasi gerekiyor?

Bu ne saçma hiddet ve celal? Burada dost, akraba, hısım yani gözünün bile kaymamasinin gerektiği birinin poposuna bakan bir koca ve yabancilara da bakiyor diye kendini avutan bir eş var. Erkektir yapar mi demeliydik? Yenge be yenge? Demek ki poponun sahibi önemli değil. Dişi olmasi yeterli.

Ha dışarida güzel popo görürsek, zaten kocamla birlikte bakariz. Sapık gibi etrafi kesmez. Çok merak ettin ya bi de, bu mesaji sana kocamin sevgili kollarindan atiyorum. Malum, hamilelikte uyku tutmayabiliyor:)

Back
X