- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
seni endişelendiren veya şüphelendiren nedir peki?Arkadaşlar benim eşim türk değil polonyalı bu ramazan zorla iftara götürdüler .Alkol olayına gelince polonyalı olmasına rağmen alkolden nefret eder ağzına sürmez sigarası filanda yoktur şimdi evet bu normal bende çalışıyorum hemde resmi bir kurumda devlet memuruyum ama o benim ofisteki tüm arkadaşlarımı tanır bilir bizde eşlerimizi getirmek bize kalmış bir durumdur .Evet mecbur gitmesi lazım ama şunu anlayabilirmisiniz lütfen yemeğe giderim yerim kalkarım bir iki saat oturup dün akşamda yemek 8 de başlayıp 12 de bitecek diyor ve 12 ye kadar kalmakda mecburi yemeğin yeneceği yeri de hala söylememişler sır gibi mübarek ya bana bu kadar tantana saçma geliyor
Anlayamadım ne hakla insanların ailesiyle birlikte vakit gecirmek istemelerinin çok doğal olduğu günlerde illaki geleceksin h3mde yanlız diye bir dayatma yapabiliyor bir işveren?Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
ya gitsin artık tamam ona ne kadar kızsam da anladım mecburiyet ben 12 ye kadar orda oturma mecburiyetini çözemedim benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde 9 da yedinmi bekliyorum şirketin orda diye yazmayı biliyordu bende bunu onun burnundan fitil fitil getirmezsem bu arada bu şirket sinemlara gitmeler oyunlar yok tiyatrolar böle aktiviteleride var mecburiiii :) eşim gitmiyor tabi senle giderim ne onlarla gitcem şimdi noldu kararı değişti anlamadımBen de bozulurdum ama mecbursa yapacak bişey yok, gidecek tabi ki.
şirket baya pintiymiş madem böyle bir organizasyon olucak eşli olması gerekir .çok saçma bencede eşiniz gitmeyiversinArkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?