o ne be öyle nasıl şirket bunlar kardeşim işe bakArkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
o ne be öyle nasıl şirket bunlar kardeşim işe bakböyle mailler gelse yasaklar olsa bende istemezdim gitmesini peki atıyorum bu yemek alkollüyse eşiniz böyle bir ortamda bulunmak istemediğini söylese nolur ? ben alkollü ortama gitmem çünkü eşinizde bu tarz bir şey kullansa
Benim bildiğim bütün kurumsal şirketler bu şekilde yılbaşı partileri ya da yemekleri düzenlerler. Eşimin de vardır muhakkak her sene olur. Biz konuşmayız bile bunu. Gidilmesi gerekiyorsa gidecektir. Zorunlu değilse bile gidebilir, ne var bunda? Çalışanlar arası iyi ilişkiler oluşturabilmek için bu tarz etkinlikler gereklidir. Eşimin şirketi üç ayda bir her departmana ayrı ayr yemek düzenler, kokteyller yapar. Hiç birine de eşler çağırılmaz. Normal olan budur.Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
o zaman gözü kapalı gönderceksin canım napalım ne biçim şirket yahu bunlarmaalesef içmese de ortamda bulunmak zorunda.
ben de o tarz bir şirkette olduğum için biliyorum.
mecbur katılmak zorunda bırakıyorlar.
oğlum 1 yaşında bile değildi, hafta sonu konaklamalı toplantıya gittim.
Ben de tuhaf bir şey göremedim.Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
bu işte gerçekten bit yeniği var ne demek 12ye kadar durmak mecburi yeri de belli değil kurumsal şirketse aylar öncesinden ayarlamıştır yerini 12'ye kadar da zorlamaz hiçbir şirket yemek dediğin en fazla yemesi 1.5 saat sürer hadi iki saat kalınsın 12'ye kadar ne demek sallıyor yaniArkadaşlar benim eşim türk değil polonyalı bu ramazan zorla iftara götürdüler .Alkol olayına gelince polonyalı olmasına rağmen alkolden nefret eder ağzına sürmez sigarası filanda yoktur şimdi evet bu normal bende çalışıyorum hemde resmi bir kurumda devlet memuruyum ama o benim ofisteki tüm arkadaşlarımı tanır bilir bizde eşlerimizi getirmek bize kalmış bir durumdur .Evet mecbur gitmesi lazım ama şunu anlayabilirmisiniz lütfen yemeğe giderim yerim kalkarım bir iki saat oturup dün akşamda yemek 8 de başlayıp 12 de bitecek diyor ve 12 ye kadar kalmakda mecburi yemeğin yeneceği yeri de hala söylememişler sır gibi mübarek ya bana bu kadar tantana saçma geliyor
Bu kadar takılmanızın sebebi ne? Ne olabilir ki bir şirket yemeğinde? Alt tarafı bir yemek yani.Arkadaşlar benim eşim türk değil polonyalı bu ramazan zorla iftara götürdüler .Alkol olayına gelince polonyalı olmasına rağmen alkolden nefret eder ağzına sürmez sigarası filanda yoktur şimdi evet bu normal bende çalışıyorum hemde resmi bir kurumda devlet memuruyum ama o benim ofisteki tüm arkadaşlarımı tanır bilir bizde eşlerimizi getirmek bize kalmış bir durumdur .Evet mecbur gitmesi lazım ama şunu anlayabilirmisiniz lütfen yemeğe giderim yerim kalkarım bir iki saat oturup dün akşamda yemek 8 de başlayıp 12 de bitecek diyor ve 12 ye kadar kalmakda mecburi yemeğin yeneceği yeri de hala söylememişler sır gibi mübarek ya bana bu kadar tantana saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?