Ben esiniz cocuguna bakmasin,ilgilenmesin gece gunduz gezsin demedim. oyle biseyi kimse diyemez ve kimse de kabul etmez ztn. tabiki yeri geldiginde erkekler de cocuguna bakmak zorunda.Bu sirf kadinlarin isi degil. Herkes esi cocuguyla ilgilensin ister ama konunuz yillik izin ve esinizin gezmek istemesi oldugu icin ona gore disardan bakan bi gozle fikrimi yazdim ben. Biraz rahat birakmalisiniz bence onunda kendine vakit ayirmaya ihtiyaci olabilir bizim de hakkimiz oldugu gibi.. bu arada gecmis olsun..
evet elbetteki ihtiyacı olabilir ben birşey demiyorm ki
eşime gezme demedim
cıkamassn demedim
her yere birlikte gideceğiz biz olmasan birşeyler yapamassn demedim..
ama iznindeki şartlar evladına bakması yönnde oldu.
cünkü annemde dinlenmek istedi
bu durumda eşimin nasıl ihtycı var ise annemnde var demekki dinleneeyim dedi
üstelik sabahları geldi ogluma kahvaltı yaptırdı ögleden sonra gitti daha kadn napsn
evladyla ilgilenmesi gerekiyorsa gezmeyi bir yana bırakacak evladıyla ilgilenecek üstelik oglum hastalandu salı günü cuma gününe az bucuk toplarlandı
eşimin düşüncesi iznimde sürekli gezyim dolaşym kafama göre 7 gün boyunca öyle birşey yok iste
bir gezersn iki gezersn hadi üc gezersin
herşeyi gectm bakman gerekn br cocuk var ve o senn evladn
öncelik cocuk benm cocugumm eşimin gezme zevknden daha kıymetli..
hiç mi gezemedi
4 den sonra ben cıkıyorum ozaman gidebilrdi.
c tesi pazar biz varız aileisle birlikte plan yapabilrdi bunu getirpde benm önüme sunması gercekten cok ama cok cirkin
evet gezebilir evet ihtycı olabilir ama evladına bakması evladı hastayken değil.