• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Sadece bir kere mi?

Zaten upuzuuuuuun sayfalar süreniz konu vardı geçen yıl mı ne, orayı aktif tutmak varken aynı olayı, mekanı zamanı değiştirip değiştirip anlatmak neden?
Benzerı evet ama bu otel davasını saat farkını bısey demeden yatıp uyumasını vallahı ben daha evvel okudum

Bozulmam
Sende bozulmamalısın
Benim eşimde hep yurt içi yurt dışı iş için seyahate çıkıyor
Bazen bir iki ay kaldığı oluyor
Arayıp sıkboğaz etmem
Mesajı ne zaman görürse o cevap verir olağan devam ederiz
Fırsatı olursa görüntülü arar bir kaç dk
Adam çalışıyor
Takma sende
İki saat geç cevap vermiş gün içinde az aramış vs bunlar sorun olmamalı

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk:) bunaltma adamı.

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-seyahatte-abartiyormuyum.991358/
24 sayfa, 238 mesaj.

Ayıp artık.

Neredeyse içerik aynı.

Yarım saat kuralı ne oldu?
Her gün kavga ediyorsunuz yine?
Daha dün aramayacağım seyahatte diyordunuz akşamına aramadı bıtbıtnıt.
Bir yıldır bir milim ilerleme yok.
Kendinizi kandırmaya devam edin.

Kavga etmiyoruz bi karar aldim. Ben bu dusundugumu size yazdim sadece , esime tamam askim uyu sen yazdim dedim ya.

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
bozulmam ısterse hıc aramasın sızın esınıze guvenınız yok bence ve cocuk gıbı adam sureklı sızınle ılgılensın ıstıyorsunuz valla ben erkek olsam sızın karakterınızde bır esım yada sevgılım olsa ıkıncı gunden kapı orada tatlım derdım ben sıkıldım sızın ılgı bekleme muhabbetlerınızden...

Eğleniyorsun dimi burada aynı konulanı açıp insanları sinirlendirerek?
Anlamadığımızı sanıyorsan anlıyoruz sadece yeni gelenlere acıdığımızdan tepki gösteriyoruz, bataklık gibi çekme diye.

Ben eglenmek icin degil paylasmak icin konu actim. eger rahatsizsan lutfen yazma , bosuna banlanicaksin.

Bu, önceki konunun anafikri:
Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Bu, bu konunun:
yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

Aradaki fark ne peace? Aynı konuyu ayda bir açarak farklı cevaplar mı alacaksınız? Nedir yani?
Bunların ikisi de sizin mesajınız. İkisi de aynı olay. Aralarında sadece 1 ay var.

İnsanlar size 25 sayfa cevap yazmış, onlar hiçbir şey dememiş gibi kalkıp aynı soruyu başka başlıkla soruyorsunuz.

Bacim valla seni tanıyoruz surekli her konuda kendini tanıtıyorsun ve ben sana destektim yani belki yurt dışında olman yalnız olmandan kaynaklı eşine sardığıni düşünüyordum ama sen konun ilerliyor hop baska konu açıyorsun zaten hepsi eşinin isi tartışmalarınız 3 haftaya bir yeniden yaziyorsun

Back
X