• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

eşim sana küfür edince kırılıp üzülüyorsun ya kızma çünkü sen insanı çileden çıkartıyorsun. birde demiyor musun aynı konu değil diye demek ki eşine de aynısını yapıyorsun sürekli sürekli aynı şeyler ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun Allah eşine sabır versin tez zamanda senden kurtulsun yoksa sen adamı öldürür bide üstüne beni bırakıp öldü diye dert yanarsın... o kadar konu okudum ilk defa bir kocaya bu kadar üzüldüm pes...

hayır bozulmam

sen olağan hayatını yaşıyorsun zaten

adam ben geldim diye arayacak

canı sıkılırsa o arayacak vs vs

eşim seyahate gidince ben onu aramam

o beni ya da oğlumu arar ya da aramaz yoğunsa

adam gitmiş işi var siz de rutin hayatınızı yaşıyorsunuz genel geçer nasılsın ne yapıyorsun demese de hayatında bir değişiklik olmaz

önemli bir şey olursa aranır da herr seferinde ayy aşkımmm sen yoksun ya kendimi eksik hissediyorum vs demek için kimse kimseyi aramamalı zira bu yalan olur

iş için gitmiş ve onunla meşgul kaldı ki tatile gitse bile her an seni neden düşünmeli ki kafasını dağıtsın adam

ne olur tut kendini iki gün arama sorma mesaj da atma

yatmadan once, uyandiginda yazabilir, konusabiliriz. Ama sanirim direk uyudu bakmadan. bu sefer hic birsey yapmadim, uyu askim sonra konusuruz yazdim. Hic bir sekilde trip, kapris yapmicam.
sadece sizinle paylasmak istedim dusuncelerimi.
diyoduk ya ona yazma buraya yaz diye, oyle yaptim yani.

eşine karşı güvensizlik var sende ve bu olduğu sürece evliliğini bu şartlarda sürdürmen zor iş seyahatinde seni aldattığından falan şüpheleniyorsun bence. eşinin çokça seyahat ettiğini söylüyorsun ama ayda 1 hafta yok diyorsun bu mu çokça seyahat etmek? güvensizliği acaba şimdi ne yapıyor düşüncesini atarsan aklından rahatlarsın ama bu durumda zor gibi görünüyor sürekli aynı konu etrafındasın. sana bir şey diyeyim mi aldatacak olan dizinin dibinde olsa da yapar

aldatmayla ilgili bir dusuncem yok, oyle bir guvensizligim hic yok yani.
tabi cok, bu ay 2 ayri seyahatten 1 er hafta toplam 2 hafta yoktu. her ay minimum 1 hafta-10 gun seyahatte, ay zaten 30 gun, cok degil mi sizce..

cok yanlizim nolur benimle biraz dertlesin kafam dagilsin esime sarmayayim diye konu acsan onlarca kisi sana yardimci olur cok daha fazla kafani dagitirsin ama senin derdin yanlizlik degil cozumde degil evliligin icin bise yapmakta degil iste bu yuzden gercek oldugunuda dusunnuyorum iyi eglenceler sana

"Eşimin yoğunluğu" , "Eşim seyahatte abartıyor muyum?" "Eşimle diyaloğumuz" , "Yine kavga ettik", "Evliliğim lütfen akıl verin"

Ayşegül serisi gibi oldu. Eşim tatilde, eşimle kavga, eşim ile ilgili akıl verin.

Ayşegül serisinde kahraman en azından farklı farklı yerlere gidiyor, farklı farklı kişilerle konuşup kendine dersler çıkarıyor, araştırı filan yapıyor. Bu seri değil, olsa olsa aynı kitbın 50. baskısı filan olur.

Son düzenleme:
Bozulmam
Sende bozulmamalısın
Benim eşimde hep yurt içi yurt dışı iş için seyahate çıkıyor
Bazen bir iki ay kaldığı oluyor
Arayıp sıkboğaz etmem
Mesajı ne zaman görürse o cevap verir olağan devam ederiz
Fırsatı olursa görüntülü arar bir kaç dk
Adam çalışıyor
Takma sende
İki saat geç cevap vermiş gün içinde az aramış vs bunlar sorun olmamalı

burda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.

Sen gerçekten laftan anlamıyorsun.
Hakaret etmiyorum, düşün bi bunu.

Eşin beni daraltma diyor.
Napıyorum ben demiyorsun.

Aynı şeyleri yazıp yazıp durma diyoruz.
Napıyorum ben demiyorsun.

Bize yazmayın madem diyorsun hadi, eşine ne diyeceksin.
Bu kadar insanı hizaya sokmaya çalışmaktansa sen hizaya girsen artık iyi olacak senin için.

cok yanlizim nolur benimle biraz dertlesin kafam dagilsin esime sarmayayim diye konu acsan onlarca kisi sana yardimci olur cok daha fazla kafani dagitirsin ama senin derdin yanlizlik degil cozumde degil evliligin icin bise yapmakta degil iste bu yuzden gercek oldugunuda dusunnuyorum iyi eglenceler sana

bu yaptigim ayni sey zaten. Ayni sey icin yaziyorum..

burda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.

Hee bizi yiceksiniz burada anlaşıldı :deli:

diger konuna yazacaktim bu gereksiz manasiz konu 70 sayfalara ulasmis degistirme zamani gelmis diye ki yine peace ve yine ayni konu.
gerceksen senin adina uzuluyorum. hayat amacin yok. dostun yoldasin yok hatta hayatin yok.
gercek degilsen de uzuluyorum cunku yine gercek bir hayat amacin yok dostun yok yoldasin yok....

bu yaptigim ayni sey zaten. Ayni sey icin yaziyorum..
Yook ayni sey degil kafasini dagitmak sarmak istemeyen uzaklastirici konular seciyor yolun sonuna geldin eger gercekten bir esin varsada aldatiyordur yada cook yakinda yapacak gitmeyecegi seyahate bile ben gideyim diye atliyordur hadi hayirlisi

Back
X