- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi peaceful16
Bak arkadaslarin yazdigi tecrubeler cozumler yol gostermeler burdan cine vardi..psikologlarin yapmadigini bizler yapiyoruz.ustelik bedava..daha ne istiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bozulmam
sen olağan hayatını yaşıyorsun zaten
adam ben geldim diye arayacak
canı sıkılırsa o arayacak vs vs
eşim seyahate gidince ben onu aramam
o beni ya da oğlumu arar ya da aramaz yoğunsa
adam gitmiş işi var siz de rutin hayatınızı yaşıyorsunuz genel geçer nasılsın ne yapıyorsun demese de hayatında bir değişiklik olmaz
önemli bir şey olursa aranır da herr seferinde ayy aşkımmm sen yoksun ya kendimi eksik hissediyorum vs demek için kimse kimseyi aramamalı zira bu yalan olur
iş için gitmiş ve onunla meşgul kaldı ki tatile gitse bile her an seni neden düşünmeli ki kafasını dağıtsın adam
ne olur tut kendini iki gün arama sorma mesaj da atma
eşine karşı güvensizlik var sende ve bu olduğu sürece evliliğini bu şartlarda sürdürmen zor iş seyahatinde seni aldattığından falan şüpheleniyorsun bence. eşinin çokça seyahat ettiğini söylüyorsun ama ayda 1 hafta yok diyorsun bu mu çokça seyahat etmek? güvensizliği acaba şimdi ne yapıyor düşüncesini atarsan aklından rahatlarsın ama bu durumda zor gibi görünüyor sürekli aynı konu etrafındasın. sana bir şey diyeyim mi aldatacak olan dizinin dibinde olsa da yapar
zaten kadın çindeBak arkadaslarin yazdigi tecrubeler cozumler yol gostermeler burdan cine vardi..psikologlarin yapmadigini bizler yapiyoruz.ustelik bedava..daha ne istiyorsun.
Pecsfeull eline örgü başla ona olan özlemini kırgınlığını öfkeni ilmek ilmek işle
Adamıda rahat bırak onunda psikolojisini bozma
"Eşimin yoğunluğu" , "Eşim seyahatte abartıyor muyum?" "Eşimle diyaloğumuz" , "Yine kavga ettik", "Evliliğim lütfen akıl verin"
Ayşegül serisi gibi oldu. Eşim tatilde, eşimle kavga, eşim ile ilgili akıl verin.
Bozulmam
Sende bozulmamalısın
Benim eşimde hep yurt içi yurt dışı iş için seyahate çıkıyor
Bazen bir iki ay kaldığı oluyor
Arayıp sıkboğaz etmem
Mesajı ne zaman görürse o cevap verir olağan devam ederiz
Fırsatı olursa görüntülü arar bir kaç dk
Adam çalışıyor
Takma sende
İki saat geç cevap vermiş gün içinde az aramış vs bunlar sorun olmamalı
cok yanlizim nolur benimle biraz dertlesin kafam dagilsin esime sarmayayim diye konu acsan onlarca kisi sana yardimci olur cok daha fazla kafani dagitirsin ama senin derdin yanlizlik degil cozumde degil evliligin icin bise yapmakta degil iste bu yuzden gercek oldugunuda dusunnuyorum iyi eglenceler sana
burda yalnizliktan bende sariyorum cok, bende onun kadar yogun olsam aklima gelmez belki. onceligim yemek,uyku, dus falan olur isten sonra.
burda rahat bir hayatim var, isten eve , alisveris, tv , kitap falan ama illaki esimi dusunecek daha cok vaktim var.
sebebi bu, ama kararliyim kesinlikle kavga cikarmicam, trip ,kapris yapmicam.
Hee bizi yiceksiniz burada anlaşıldı![]()
Yook ayni sey degil kafasini dagitmak sarmak istemeyen uzaklastirici konular seciyor yolun sonuna geldin eger gercekten bir esin varsada aldatiyordur yada cook yakinda yapacak gitmeyecegi seyahate bile ben gideyim diye atliyordur hadi hayirlisibu yaptigim ayni sey zaten. Ayni sey icin yaziyorum..
Üzüm ve ryuk'tan gelsin o zaman "çekilecek çilemiz varmış yeşar"