Esimin yogunlugu

Yaz tabi abla. Yaz herkeste okusun. Son günlerde neler oluyor burda?

protesto konusunuda simdi gordum 50 sayfalik . o konu varken burada neden konusuluyorki...
Peace bence suanda yangina körükle gidiyorsun orada olan çoğu kisi sana sayfalarca yazdi ne oldu değiştin mi sana akil verdiler zaman verdiler şuanda cok garip davranıyorsun...
Bence üyelikleri iptal olmus üzülmelisin...
Ve çoğu gerçekten uzun yillardir burda olan kişiler biranda çöpe gidiyor bir konu yüzünden

birsey demedim dedigim, bu konuyu simdi gordum, o konu varken neden burada ayni seyler konusuluyor hala..
Benim uyeligim iptal olsun, konularim kapatilsin diye konusuyor herkes? ben kimse icin bunu soylemedim .

birsey demedim dedigim, bu konuyu simdi gordum, o konu varken neden burada ayni seyler konusuluyor hala..
Benim uyeligim iptal olsun, konularim kapatilsin diye konusuyor herkes? ben kimse icin bunu soylemedim .

Senin üyeliğinin iptal edilmesini kimse istemiyor...sadece merak edilen sey birkaç konu vardı daha öncelerden bikac ay icinde olanda vardir ayni konulari farkli anlatımlarla anlatıp senin konunda olduğu gibi ama o konulara devam konu denilip kapatildi bu merak ediliyor , arti en az ban süresi 1 gunken senin neden 8 saatlik ban aldığını merak ediyorlar soruyorlar...

Ben senin ilk esimle yine kavga ettik konunu okudum,esim seyahetten gelmis dizi vs izlemis sen surat asmisti vs vs tartışma o konu yanlış hatırlamıyorsam 2 ay ya da daha fazla kaldi günlük gibi yazıyordun sorna 2-3 haftaya bir içerik ayni bana göre konu açıyorsun ve seni tanımayan yok bence her seferinde girişinde kendini tanitiyorsun.. onlar devamsa bu da devam diye soruyorlar merak ediyorlar...
Uyelik iptalin olsun isteyen yok tek baslikta neden devam edilmedigini merak ediyorlar...
O topikte gördüğün uzere sadece yazmayalim konulara diye birsey var, kötü niyet olsa karisitralim olurdu

Çok güzelmiş bu yorum, alıntılayayım dedim.
Ben üyeyi tanımıyorum, ne işse artık.
Çok şaşkınım bu duruma, nasıl tanımam sizi Peace hanım?

Ben de şaşkınım
Yeni bir üye de değilmiş ama 2 gün önceye kadar görmemiştim hiç konularını ya da unutmuşum bilmiyorum
Çok büyük şeyler olmuş galiba herkes banlı

Ben de şaşkınım
Yeni bir üye de değilmiş ama 2 gün önceye kadar görmemiştim hiç konularını ya da unutmuşum bilmiyorum

Aah ahh eskiden de senle bamlanırdık ne günlerdi

Birde demetooo isimli üyenin 8 ya da 10 üyeliği olduğunu yazdi kazen, ve orda sordu hangisini kullanacaksanız söyleyin onu aktif edeyim bu arada o kişide yakin zamanlarda almış ard arda üyelikleri önceden böyle değildi ki, ben 2006 dan beri forumu takip ediyorum böyle 10 üyeliğin var haber vermeden açılmış diye ılımlı konuşma görmedim... sitede kurallar mi değişti diye insanin aklina soru isareti geliyor

Ben de şaşkınım
Ben adını duydum ama konularını hatırlamıyorum. İlk defa bu kadar infial yarattı.

Son zamanlarda sürekli ban yıyorum bende. Cunku sureklı konularımı bdv actıgım ıcın...

Bazen bendede kırgınlık olusuyor bır sure gelmıyorum sonra arkadaslar sosyal medyadan fılan ulasıyor sonra tekrar gelıyorum uyelık gırısıyle takıp edıyorum
Buda benım 2. uyelıgım ılk uyelıgımı bılgı dahılınde ıptal ettırıp bunu actım. 2006'dan berı varım

Alınacak kimse kalmadı zaten :)

İçerik farklı bu arada ...

Burada 2.üyelik yönetici izni olup ta alınabiliyor deşifre olmamak adına (üyelerden çekindiği için)Sadece o konu için .Veya ailesi veya çevreden tanıyan olduysa diğer üyelik alabiliyor.Kazen aslında hangisini kullanacaksan onu aktif edeyim derken ılımlı konuşmuyor ki.Gözdağı veriyor ,açtığın diğer hesaplardan haberim oldu diyerek.

Ben 2012 yılından bu yana siteye arada giriyorum eski üyeliklerimi bazen unutuyordum, bazen kapatıyordum, bazen banlanıyordum vs. Yani 5 seneye yayılmış bir iki cevap yazılmış belki bir iki konu açılmış üyelikler onlar, aktif değiller.

Sadece üye de değil, arada girip ah ne oldu canım merak ettim diye hortlatanlar da var konuları. Ne olmasını bekliyorlarsa artık, hanfendinin baskıcı tavrının yerine naif ve uzlaşmacı tavırla olayı çözmesini falan mı? Sonra konu habire göze geldikçe insanlar rahatsız oluyor, çünkü üyeler daha önceden defalarca yazmışlar, anlatmışlar, yardım etmişler ama üstüne aynı konular açılınca kendilerini enayi gibi hissediyorlar. Bunca yazdığımız, çabamız karşısında hiçbir şey yokmuş gibi davranılmasını haksızlık olarak görüyorlar normal olarak. Ben bu duyguyu bir üyede yaşadım o yüzden bu tür konuları açan üyelere yazmıyorum çünkü aynı gıcık olma durumu bende de olacak, kuyu gibi dibi yok, sonu yok.

Böyle konu açan üyeler bize de hak versinler, iyi niyetimizin taraflarınca suistimal edildiğini, bize habire fikir danışıp danışıp sayfalarca yazdığımız yazıların görmezden gelinip yine aynı konunun bir benzerinin açılmasının rahatsız ediciliğini anlasınlar.

Bence yönetim üyelere de hak verin, mevsim geçisi, bahar temizliği de yaklaşıyor, sinirler laçkalaşmış falan.

Peki herşeyi yazıyorum o zaman, kısa bir süre önce birkaç kişi benzer içerikli mesaj attı bana, mesajda peaceful16 ve 3 üyelik daha var ama onların adını yazmayacağım, olaya birde onlar dahil olmasın, bu dört üyeliğin fake olduğu, siteden atılmasını istediklerini yazmışlar, verdiğim cevap fake olduğunu ispat edene kadar kimseyi atamayız oldu, sebepleriyle birlikte epeyce uzun bir açıklama yaptım, ki bana mesaj atanlar bilir gayet düzgün cevaplar yazarım, nedenleri niçinlerini anlatırım, evet söyledikleri üyeleri atamazdık, bize somut deliller gerekiyor, eğer biz somut delillere göre hareket etmezsek sitede her isteyen haz etmediği birilerini attırır ve bunun sonu gelmez.

Ne hikmetse bu mesajlardan 1 hafta sonra bu topiğe troll hesap dadandı, 20 üyeliğini yakaladık, nasıl bir hırssa 20 üyelik birden açmış, hepsini tek tek bulup işlem yapıldı, bu işlemler öyle üyelerin tiye aldığı gibi basit değildir, neden basit olmadığını merak eden olursa Kazen'e bir mesaj atar öğrenir.

Geldik mi esas konuya, bize istedikleri zaman mesaj atıp şu niye böyle oldu, bu niye atılmadı, falancanın banı ne zaman kalkacak, şu kişi fake mesajları atan kişiler, biz dediğimizi yaptırırız havasıyla yönetime, ki beni sallayın, ben moderatörüm, yarın üye olarak devam etmeyeceğimin garantisi yok, yönetim yani Kazen'i sözüm ona al aşağı etmek, sıkıştırmak, dediklerini yaptırmak adına kalktılar Protesto topiği açtılar, isim vermiyorlar ama herşey ortada, orada peaceful16, wovy, elif, hayalperest35 ve kafaya taktıkları başka hangi üyeler varsa dillerine doladılar, birilerini haz etmiyorsanız, fake olduğunu düşünüyorsanız bunun yolu sitede yaşadığınız sorunlar kısmına konu açıp fake üyelikler için ne yapılabilir diye sormaktır, ne oldu popüler yapmak istemedikleri konular üyeler yine popüler oldu çünkü insanlar kimden bahsettiklerini anlayıp o kişilerin konularına gidip baktılar.

Bakın o topikte bir yorum"Malum konuya gidip mi sorsak acaba bibiyi? Belki o zaman cevap gelir."

Bu yorumda ne var diyeceksiniz, bu hem kışkırtmadır hem de ben o topikte bibi'nin banı sorulunca demişim ki, gidin okuyun mesajım duruyor Kazene sormalısınız, Kazene sormalısınız dediğim halde hala orada kışkırtıyorsanız iyi niyeti sorgularım.

Maksat Kazen'e karşı üyeleri ayaklandırmak mı? Site yönetimi ve kurallarından memnun değilseler ve onların iddia ettiği gibi ki külliyen yalan peaceful16 üyeliğini koruma söz konusuysa, ben onların yerinde olsam gurur yapar üyelik iptali yapardım, çünkü dediğim gibi ben bugün varım yarın meçhul ama Kazen sitenin sahibi, her daim var olacak, Kazen'i indiremeyeceklerine göre çekip gitmek daha onurlu bir protesto olmaz mıydı?

Sizce böylesi daha mı iyi oldu?

Deniyor ki peaceful16'nın banı hemen kalkmış, onu da öğrendim, bu üyeliğe üyelik iptali yapılmıştı, dün polemikten banlanırken sistem otomatik banlama yapmamış, bunun üzerine Kazen mecburen elle girip 24 Mart'ta bitmek üzere uyarı vermiş, sistem gece yarısı tarih 24 Mart olunca banı açmış, isteyerek veya bilerek yapılmayan birşeydi yani, Kazene özelden sorsalardı bu cevabı alırlardı ama topiklerden yazmayı uygun gördüler dediğim gibi mevzu peaceful16 değil, Kazen'e öfke.

Gelelim troll üyeliğe efendim neden troll üyelik için birşey yazılmamış, özelden gelip soran herkese açıklaması yapıldı, öğrenmek isteyen Kazen'e mesaj atardı, topik üzerinden yazamazdık zira o kişinin diğer üyelikleri kimlere, nerelere kadar dayanıyor tam çözmemiştik henüz, beklemedeydik.

Diyeceğim her an özel mesaj atarak ulaştığınız, hatta bize ulaşın linkiyle mail atabildiğiniz, sitenin telefon numarasından arayıp görüşebildiğiniz bir yöneticiye iletişim araçlarından ulaşmak yerine bu topikten veya açılan protesto topiğinden laf çakıyorsanız sizin derdiniz peaceful16 değildir, derdiniz bu üye olsaydı buradan yazıp yazıp popüler olmasına kendi ellerinizle katkı sağlayıp sonra sanki biz yazın demişiz gibi yönetimi suçlamazdınız.

Şunu da ilave edip bitiriyorum, piyango peacful16'ya çıktı, eğer wovy'nin güncel konusu olsaydı başrolde o olacaktı, elif konu açsaydı onun üstünden yükleneceklerdi.

hööööh açlık oyunları KK pek yakında sinemalarda ,Mune can valla yemedin içmedin açıklama yaptın ya helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…