Esimin yogunlugu

konuşulan şeyler sorulması gereken şeyler.
buna hakkımız olduğunu düşünüyorum.
merakla cevapları bekliyoruz?
sen aydınlanmışssın ama bizlerde soru işareti var hala.
ve senden de bağımsız artık sorularımız.

Hastanedeyim cep telefonundan yazıyorum. Ofise dondugumde gerekli aciklamalari yapacağım. Israrla diyorum ki site ile ilgili sorun varsa o bölüme yazın ama ısrarla buraya yazıyorsunuz. Bunu neden yaptığınızı da biliyorum 1-2 saat bekleyin ...

Elestiri ve ortalığı karıştırmak....
Bu kadar rahatsızlık var adaletsizlik var neden 1 kişi sorgulamıyor neden bunu sitede yaşadığımız sorunlar bölümüne konu olarak açmıyoruz diye. Bu konu ile ilgili özelden soru soran herkese tek tek cevap verdim. Nedenleri ve sebepleri tek tek yazdım. Burada sizin amacınız ne çifte standart ne kurallar...

2 saat sonra görüşeceğiz....

valla patron ben bir tek bu üyede gördüm 1 gün sonra ban açılmasını, kimin aklına gelir ki bunu özelden sormak?

valla patron ben bir tek bu üyede gördüm 1 gün sonra ban açılmasını, kimin aklına gelir ki bunu özelden sormak?
muhtemelen herkese ban yağdıracak
özelden soranlar cevaplarını aldıysa biz ne yapalım açıkca yazsınlar da özelden sormayanlar da öğrensin
burda en ufak bir şeyde 2 gün 3 gün ban alıyoruz ama kadın bir kaç saat sonra geri dönüyor soracağız tabiki neden diye
hastanedeyse geçmiş olsun biz nerden bilelim

Kazen, bu üyelerin banlanması bu konu yüzünden mi yoksa komple mi üyelikleri iptal ediyorsunuz ? Tüm arkadaşlar gitmiş.

elvanla konuştuk ta
talebiniz üzerine üyeliğini iptal edildi yazıyormuş.

Sanırım atılma var.

Evet nameaver 'e de aynısı olmuş. Ben ban diye düşündüm diğer konuda çok geyik yaptığımız için. Eğer atılma varsa çok büyük haksızlık olur.

Ortalık neden karışsın ki?
Dün sizde söylemediniz mi, yönetim tabi ki eleştirilebilir diye.
Konu içinde başka konulara geçmek, birbirine bağlamak normal değil mi?

Hakaret yok, uslup ile ilgili bir problem yok..

Bu kadar sinirlenip, insanları siteden atacak kadar
neye kızdınız cidden anlayamadım.

Tek 1 üye adına 10larca üyenin hiçe sayıldığını cidden ilk defa bu forumda görüyorum.
Böyle büyük bir platformda üye kayırmak ne kadar adil?
Konuları insanı sınamak adına açılmış gibi...
Hatta geçen konusunda ban yemiştim. asıl amacın da bu olduğunu düşünüyorum hala.
Neyse, aman peace'e laf gelmesin şimdi banı ben yerim, o da kocişini yer falan.
Burada dönen kısır döngüyle altın günü yapılır yani.
Ha aklıma geldi zipzip adında bir üye sürekli yaş soruyor diye kaç kere uyarılmıştı. Ama bu üyeye o da yok. Peh deyip gidiyorum.

Kendisi böyle bişey istememiş ama değil mi? Mune abla nasıl oluyor ki böyle. Kurallar mı güncellendi tekrar okuyayım.
Ablacım,
ben şimdi girdim, kim neden üyelik iptali olmuş, ne olmuş bir fikrim yok, tek okuyabildiğimde Kazen açıklama yapacağım demiş.

Yalnız şunu yazayım burada konu peaceful16 değil, yönetimin bu Üyeliği koruduğu kolladığı da yok, olayı bir kişiye bağlamak yanlış olur.

Günlerdir anladığımı yazayım mı? Açık açık yazacağım kimse alınmayacak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…