- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi peaceful16
-
konuşulan şeyler sorulması gereken şeyler.okudum yorumlari. Dogru cok kez konustuk, yazdiniz destek oldunuz, degismedim diyede tepki gosteriyosunuz suanda.
Gercek hesabim, yazdiklarim gercek, yasadiklarim bunlar.
Degismemem suc degil, size karsi bir tavir degil, bilerek yaptigim birsey degil. Sorun sadece bendede degil, esim kolay bir insan degil zorlaniyorum. Bu sorunlar hep devam ediyor, benden kaynakli, ondan kaynakli vs.
Buraya yazmamda bir sakinca oldugunu sanmiyorum, bu forum ne icin var.
evet bu konu kapatilmadi cunku tekrar degil, diger uyeliklerim aciklanmadi cunku oyle uygun gormusler ve zaten onlari kullanmadigim icin kapatildi.
Bu konuyu kapatabilirmisinizMune , benim bu konuda yazacak birseyim kalmadi konudan ziyade baska sorular geliyor zaten. konu icinde baska seyler konusuluyor o yuzden kapatabilirmisiniz lutfen ?
Çok güzelmiş bu yorum, alıntılayayım dedim.Sayfa olarak sizden boşanmak mümkün olaydı eyiydi :)
Elestiri ve ortalığı karıştırmak....
Bu kadar rahatsızlık var adaletsizlik var neden 1 kişi sorgulamıyor neden bunu sitede yaşadığımız sorunlar bölümüne konu olarak açmıyoruz diye. Bu konu ile ilgili özelden soru soran herkese tek tek cevap verdim. Nedenleri ve sebepleri tek tek yazdım. Burada sizin amacınız ne çifte standart ne kurallar...
2 saat sonra görüşeceğiz....
muhtemelen herkese ban yağdıracakvalla patron ben bir tek bu üyede gördüm 1 gün sonra ban açılmasını, kimin aklına gelir ki bunu özelden sormak?
Bu kadar rahatsızlık var adaletsizlik var neden 1 kişi sorgulamıyor neden bunu sitede yaşadığımız sorunlar bölümüne konu olarak açmıyoruz diye. Bu konu ile ilgili özelden soru soran herkese tek tek cevap verdim. Nedenleri ve sebepleri tek tek yazdım. Burada sizin amacınız ne çifte standart ne kurallar...
Kazen, bu üyelerin banlanması bu konu yüzünden mi yoksa komple mi üyelikleri iptal ediyorsunuz ? Tüm arkadaşlar gitmiş.
elvanla konuştuk ta
talebiniz üzerine üyeliğini iptal edildi yazıyormuş.
Sanırım atılma var.
valla patron ben bir tek bu üyede gördüm 1 gün sonra ban açılmasını, kimin aklına gelir ki bunu özelden sormak?
Kendisi böyle bişey istememiş ama değil mi?elvanla konuştuk ta
talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edildi yazıyormuş.
Sanırım atılma var.
Kendisi böyle bişey istememiş ama değil mi?Mune abla nasıl oluyor ki böyle. Kurallar mı güncellendi tekrar okuyayım.
Ablacım,Kendisi böyle bişey istememiş ama değil mi?Mune abla nasıl oluyor ki böyle. Kurallar mı güncellendi tekrar okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?