• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?

mesajimi okudunuz mu? hangi kisimda saka olduguna inaniyorsunuz ?

Sorun : Eş ile sürekli tartışma
Çözüm : Eşin üstüne düşmeme sakin kalma
Siz : Eşin üstüne düşmeye takmaya devam etme.

Şaka gibi olan bu. Çözümünüz konuda saklı zaten. Bu kez farklı olsun kavga etmeyelim diyorsanız tutun kendinizi işte.

mesajimi okudunuz mu? hangi kisimda saka olduguna inaniyorsunuz ?
Dogru soyluyor uye defalarca ayni seyler 300 sayfaya varan yorumlar ve siz hicbiri yazilmamis tavsiye verilmemis gibi aynen devam ediyorsunuz bir defa daha yazdim sizin orda caniniz sikiliyor burayi eglence olarak kullaniyorsunuz baska sayfalarda var oyun,kitap,geyik,dua biraz oralarada takilin

Mune Mune Kazen Kazen
Sürekli aynı konuyu açmak kurallara aykırı değil mi?
Her hafta aynı konuyu açıyor bu üye

"Eşimin yoğunluğu" , "Eşim seyahatte abartıyor muyum?" "Eşimle diyaloğumuz" , "Yine kavga ettik", "Evliliğim lütfen akıl verin"

Ayşegül serisi gibi oldu. Eşim tatilde, eşimle kavga, eşim ile ilgili akıl verin.

Bence bu iletişimsizliğe artık çözüm bulun , adam nasıl aramaz sormaz , nasıl mesaj atmaz ? Peşinden git oteli bas saldır ona , küfürler havada uçuşsun , gidemiyorsan da sürekli ara uyumasına müsade etme iş harici tüm vakitleri senle geçirmeli , nasıl uyur mesaja cevap yazmadan , ya da seni aramadan , nasıl yer içer wc ye gider senle konuşmadan, bu işin peşine düş ara sor , soluk alamasın adam sensiz saniye geçirmesin , olmaz böyle, ara kavga başlat

"Eşimin yoğunluğu" , "Eşim seyahatte abartıyor muyum?" "Eşimle diyaloğumuz" , "Yine kavga ettik", "Evliliğim lütfen akıl verin"

Ayşegül serisi gibi oldu. Eşim tatilde, eşimle kavga, eşim ile ilgili akıl verin.

Benim anlamadığım tekrar konu yasak diye kapatılıyor hatta konu sahibinin girmediği polemikten kapanan konusu bile açılamıyor o kadar sıkı bir kural.
Ama peace her hafta aynı konuyu açıyor, aynı!
E o zaman herkes kavga konusu azıcık değişince on tane konu açabiliyorsa o kapanan konu sahiplerine haksızlık.
Sıktı yani bu üye artık

Benim anlamadığım tekrar konu yasak diye kapatılıyor hatta konu sahibinin girmediği polemikten kapanan konusu bile açılamıyor o kadar sıkı bir kural.
Ama peace her hafta aynı konuyu açıyor, aynı!
E o zaman herkes kavga konusu azıcık değişince on tane konu açabiliyorsa o kapanan konu sahiplerine haksızlık.
Sıktı yani bu üye artık

Yani fakese de ifşa olsun boşa işgal etmesin bdv'yi de. Bir ara Elif böyleydi şimdi çıkmıyor sesi.

Back
X