• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Tabi ki gitmek zorunda. Ama bunu senden kaçmak için kullandığı da bir gerçek. Yoksa bir adam dünyanın diğer ucundayken karısını neden habersiz bıraksın ki?

Mesaj atıyorsun, telefon ötüyor, eline alıp bakıyor, sen olduğunu görünce suratını buruşturup telefonu kenara koyuyor. Minibardan bir bira alıp yatağa uzanıp dizisini izliyor. Gözümde canlanan bu sahne...

İstese inan seyahatlere çözüm bulur. Ama hem seyahat ederek yükselecek hem bu süreçte senden uzak kalıp kafa dinleyecek. Daha ne istesin adam. Çölde vaha bu seyahatler.
Mesajı illa görmüş olması gerekmiyor. Belki adam otelin barında bir şeyler içiyordu, ne bileyim yatağında kitap okuyordu. Görmemiş olabilir. Sonuçta adamın nefes alabileceği bir aralık var.

Ama gördüyse, bile isteye cevap yazmadığı kesin. Muhtemelen konuşma olmasın, diyalog uzamasın da rahatça yatıp uyuyayım diyedir. Yine laf geleceğini düşündüyse gördüğü halde yazmamış olması ihtimal dahilinde.

İşte senden o kadar bıkmış ki mesajlarına bile cevap vermek istemiyor.
Ayın üç haftası zaten senin dırdırını çekiyor, bir hafta da kafa dinleyeyim diyor.
Yerinde başkası olsa haklısın kızmakta, o kadar uzakken birbirinizden haberdar olmanız gerek derdim. Benim eşim bunu yapsa ve ortada bir açıklama yoksa kızarım açıkçası. Ama konu sen olunca adama da hak veriyorum. Biraz dinlenmesi gerek, başka türlü kimsenin psikolojisi kaldırmaz bunu.

ben yazdigimda ona gore 5.30du bana bi kac saat sonra yazdi dediki ben odaya geldim 7.30 gibi ve direk uyudum. benim dusundugumde neden mesajima cevap verip uyumadin vs gibi bisey oldu. ama ona soylemedim.
bende zaten birsey oldugunu degil uyudugunu dusunuyordum ama soyledigi saat garip geldi , madem uyumuyosa niye yazmadi o zaman diye.

Mesajı illa görmüş olması gerekmiyor. Belki adam otelin barında bir şeyler içiyordu, ne bileyim yatağında kitap okuyordu. Görmemiş olabilir. Sonuçta adamın nefes alabileceği bir aralık var.

Ama gördüyse bile isteye cevap yazmadığı kesin. Muhtemelen konuşma olmasın, diyalog uzamasın da rahatça yatıp uyuyayım diyedir. Yine laf geleceğini düşündüyse gördüğü halde yazmamış olması ihtimal dahilinde.

Bana kalırsa görmüştür. Artık telefonlarımıza yapışık yaşıyoruz.
Hani ilk günü diye odadadır dedim ben, dinlenmek için. Yoksa roof olur gittiği bölgenin eğlence mekanları olur muhakkak takılıyordur kafa dağıtmak için adam bence.

ben yazdigimda ona gore 5.30du bana bi kac saat sonra yazdi dediki ben odaya geldim 7.30 gibi ve direk uyudum. benim dusundugumde neden mesajima cevap verip uyumadin vs gibi bisey oldu. ama ona soylemedim.
bende zaten birsey oldugunu degil uyudugunu dusunuyordum ama soyledigi saat garip geldi , madem uyumuyosa niye yazmadi o zaman diye.

Niye yazmadı, çünkü yazmak istemedi.
Çünkü peace yine bişey bulur sinirimi bozar diye düşündü.
Çünkü o bi hafta adamın kendine ayırdığı bir hafta, peace yok orada.
Minimum iletişim, minimum sinir bozukluğu.

yok sabahlari hic kahvalti hazirlamadim, biraz daha duygulandiricam ama seni :)
benim ki laf-ü güzaf ama bu duruma bizim değil senin gerçektenn artık üzülmen ve akıllanman lazım burada verilen akılları almıyorsun bari aynanın karşısına geçte düşün napıyorum ben diye eşin senden kaçıyor farkında değil misin bu bir kadın için onur kırıcı bir şey 700 günün 100 günü mutluyuz demiş eşin sana bir konunda yazmışsın sence bu normal mi sadece eşinden mi kaynaklı?

benim ki laf-ü güzaf ama bu duruma bizim değil senin gerçektenn artık üzülmen ve akıllanman lazım burada verilen akılları almıyorsun bari aynanın karşısına geçte düşün napıyorum ben diye eşin senden kaçıyor farkında değil misin bu bir kadın için onur kırıcı bir şey 700 günün 100 günü mutluyuz demiş eşin sana bir konunda yazmışsın sence bu normal mi sadece eşinden mi kaynaklı?

farkindayim ve duzeltecegim, destek aliyorum. esimden kaynakli degil, iliskimizden kaynakli, benden kaynakli ondan dolayi esimde degisti. Ama cok istiyorum duzelmesini

detaya giremicem ama cinsel hayatimiz yok diyemem var
Eski konuları biz hatırlıyoruz peace.
Eşinizin bu konuda mutlu olmadığını, üzüldüğünü bile siz kendiniz yazmıştınız. Mesajlarınızın hepsi duruyor.

Sizin bu derece isteksiz, eşinizin bu konuda mutsuz ve üzgün olduğu bir cinsel yaşam kaliteli olamaz.

Eski konuları biz hatırlıyoruz peace.
Eşinizin bu konuda mutlu olmadığını, üzüldüğünü bile siz kendiniz yazmıştınız. Mesajlarınızın hepsi duruyor.

Sizin bu derece isteksiz, eşinizin bu konuda mutsuz ve üzgün olduğu bir cinsel yaşam kaliteli olamaz.

senin hatirladigindan eminim shot :) hatirlamasanda bulur hemen copy-paste yaparsin .
evet dogru bu soylediklerin.
cinsel iliskileri yokmus dendi ya, onun icin yazdim yok degil, hic bi zamanda yok demedim diye.

Cinsellikten bahsedince seviye mi düşüyor?
Sorunun sebebini bulmaya çalışıyoruz peace.
Kaliteli bir cinsel hayat kadar eşleri birbirine bağlayan başka hiç bir şey yoktur.

ben yazamam o kadar detayli burada bana garip geliyor.. psikologumla paylasiyorum bunu ama.
o da aramizdaki iliskiyi duzeltirsek cinsel iliskininde daha iyi olacagini soyluyor.

senin hatirladigindan eminim shot :) hatirlamasanda bulur hemen copy-paste yaparsin .
evet dogru bu soylediklerin.
cinsel iliskileri yokmus dendi ya, onun icin yazdim yok degil, hic bi zamanda yok demedim diye.
Copy paste de yaparım hiç sorun değil benim için :)

Sizin resmen eşinizin hatrı kalmasın diye tamam dediğiniz ve onun da bunun farkında olduğu bir ilişki aslında neredeyse "yok" ile eşdeğer. Cinsel ilişkinin amacı tarafların fiziksel doyuma ulaşmasından fazlası, siz eşinize genelde sadece fiziksel tatmin sağlıyorsunuz ve eşiniz bunu biliyor.

Siz eşiniz size ilgi göstermiyor diye sızlanıyorsunuz ama siz eşinizi fiziksel olarak istemiyorsunuz, arzulamıyorsunuz, adam bunu biliyor. Bence burada konular açan eşiniz olsa yeridir.

ben yazamam o kadar detayli burada bana garip geliyor.. psikologumla paylasiyorum bunu ama.
o da aramizdaki iliskiyi duzeltirsek cinsel iliskininde daha iyi olacagini soyluyor.

Peki cinselliği düzeltmenin aranızdaki ilişkiyi düzeltmek için işe yarayacağını düşünmüyor musun?
Dokuz gün seyahat evli bir çift için çok uzun bir süre mesela cinsel açıdan. Bu süreçte telefonda, mesajla cinsellik konuşmuyor musunuz? Ya da dönünce ne durumda oluyorsunuz?
Garip gelmiyor sana peace, garip gelse bununla ilgili konu açmazdın buraya. Sadece şu an yine seni hatalı bulacağımızı düşündüğün için yazmıyorsun.

Back
X