• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?

Yokk artık gerçekten niyetiniz nee zaten bit konunuz var şimdi bir konu daha açmışsınız hayır amaçç neyy bizimle dalga geçmekmi

Hayır şikayet etmeye hakkı olan eşi. Eşinin bu konudan ötürü mutlu olmadığını, üzgün olduğunu biliyor ama hala talepkar olan kendisi.

Adam "sen beni arzulamıyorsun bile, iki saat geç yazmamı mı sorun ediyorsun" dese ne diyecek acaba?
Bence sırf bu sıkboğaz etmeleri peacin eşinin cinsel yönden laf söylemesini engellemek.
Bak cinsel yönden seni arzulamıyorum ama seni deli gibi kıskanıyorum,ilgine muhtacım demek.
Bi nevi suç bastırmak ;)

Yani bir adam eşinden bu kadar uzaktayken neden iletişim halinde olmak istemez peace? Bunun cevabını verebiliyor musun?
Muhtemelen telefon faturasını şirket ödüyor, ücretler sorun değildir. İnsan beş dakika da olsa günde bir iki kez sevdiği kadının sesini duymak istemez mi? Uyku falan bahane sanki.

ben uyudugunu dusunuyordum, saat farkindan dolayi. 2 saat sonra uyumus iste dedigine gore..
normalde yazar, arar gunde 1-2 kez konusuruz seyahatteyken. yine oyle olur muhtemelen.

ama bana gore 1 kez facetime yapsak, daha cok konussak hosuma gider. o da musait olmadigini, is icin orda oldugunu falan soyluyor.[/QUOTE]

İş için de bu adam 24 saat firmaları gezmiyor öyle değil mi?
Tamam saatler ters ama sen uykundna feragat edersin o eder orta yol bulunur.
Benim eşim koreye giderdi sık sık. Çeyrek gün fark var arada. Hiç iletişim sıkıntısı yaşamadık desem yeridir. Çünkü merak edeceğimi, haber almak istediğimi bilir. Buradayken gün içinde pek konuşmayız, nerde ne yaptığımız bellidir çünkü. Ama seyahatteyken attığı her adımdan haberdar eder.

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
bende olsam bende alınırdım sonucta sıradan bır ark msj degılkı özel bir insanın yanı esının msjı.aldıgınız karar iyi fakat cok sürdüremezsınız erkekler böyle konularda umarsızdır

bazı aklı evveller kk kadınları yuva yıkıyor der ama burada özellikle 4 üye bu üyeye karşı oldukça sabırlı ve elleriden geldiğince hoş görülü bir şekilde yuvası kurtulsun diye çaba gösteriyor

bilmem kaçıncı konu hatta şu anda paralel evrende bir konusu daha var :işsiz:

ben uyudugunu dusunuyordum, saat farkindan dolayi. 2 saat sonra uyumus iste dedigine gore..
normalde yazar, arar gunde 1-2 kez konusuruz seyahatteyken. yine oyle olur muhtemelen.

ama bana gore 1 kez facetime yapsak, daha cok konussak hosuma gider. o da musait olmadigini, is icin orda oldugunu falan soyluyor.

Benim eşim koreye giderdi sık sık. Çeyrek gün fark var arada. Hiç iletişim sıkıntısı yaşamadık desem yeridir. Çünkü merak edeceğimi, haber almak istediğimi bilir. Buradayken gün içinde pek konuşmayız, nerde ne yaptığımız bellidir çünkü. Ama seyahatteyken attığı her adımdan haberdar eder.[/QUOTE]

peace in eşi neden sizin eşiniz gibi yapsın ki.. adam biraz nefes alıyor gittiği seyahatlerde..

ama bana gore 1 kez facetime yapsak, daha cok konussak hosuma gider. o da musait olmadigini, is icin orda oldugunu falan soyluyor.

Benim eşim koreye giderdi sık sık. Çeyrek gün fark var arada. Hiç iletişim sıkıntısı yaşamadık desem yeridir. Çünkü merak edeceğimi, haber almak istediğimi bilir. Buradayken gün içinde pek konuşmayız, nerde ne yaptığımız bellidir çünkü. Ama seyahatteyken attığı her adımdan haberdar eder.[/QUOTE]

yani soyle oldu , dun vardi gittigi yere, vardiginda konustuk ve ben yattim cunku gece oldu burda. sonra bu sabah kalkinca yazdim ona gore aksamustuydu, sonra bi kac saat sonra uyuyorum askim kalkinca yazarim dedi iste. o kadar henuz .

diger seyahatlerinde, kalkinca yazar, gun icinde yazar, aksamda otelden arar. Ama bu saat farki cok degilse. coksa aralarda boyle kopuk konusuruz.
bende ona hep ayni seyi yaziyorum, yani hep mi mesgulsun 5 dk bile yok mu beni arayacagin diye, bunu yapiyorum diye buradaki herkes kiziyordu bana demekki sizde ayni dusunuyormussunuz.

yani ben olsam diyorum ya yazarim, uyumadan yazarim, sabah, aksam her musaitligimde ararim esimi. ama esim oyle degil. bilerek mi bilmeden mi istemedigi icin mi bilmiyorum, ama ben zorladikca mesaj / ara beni/ ilgilen falan yaptikca daha kotu oluyor.

o yuzden hic bisey yapmamak zorundayim yoksa dirdir ediyosun diye tartisicaz.. dicekki cok yogunum bilmiyomusun, saat farki var uyuyakaldim ne kadar anlayissiz bencilsin diye kizacak.

Ben sunu merak ediyorum. Bu uye birden fazla profil aliyor, ayni konuyu farkli konu basliklari altinda aciyor, hatta ayni basligi forumda farkli yerlere yazdigi bile oldu. Ama ceza almiyor. Neden? Mune Mune Kazen Kazen

Peace'in yaptığının onda birini yapanlar ban yiyor ama site yönetimi özellikle peace'e çok hoşgörülü.
Bir kaç üyeliği oluyor ama deşifre edilmiyor.
Aynı konuları açıyor birebir aynı, istediği kadar açabilir diyorlar.
Ban yediğini görmedim zaten.
Haksızlık bu.

Eski konunuza denk gelmistim..simdi bakiyorum ayni konu..ve bugun acilmis.
Yani kendi capinizda hakli olsaniz bile artik haksiz durumuna dusuyorsunuz ayni seylerin uzerinde durup durup.
Dusunceleriniz nedir? Esiniz sizce neden ilgisiz? Neden boyle davraniyor sizce?

Bence bu esinizden bagimsiz olarak kendi adiniza cok sevdiginiz ve icinizi kipir kipir eden birseyle ugrasin..hobi tarzinda.
Kendi potansiyellerinize yonelin..ic dunyaniza yonelin..kendi kendinize mutlu olun kendinizle yetinmeyi bilin. İlgisizlik hissediyorsaniz o ilgiyi kendinize verin ilk once. Hep ilgi beklemek sevilmeyi beklemek insanlari sizden iter. Kendinize veremediginiz seyleri baskalarindan beklemeyin..

yani soyle oldu , dun vardi gittigi yere, vardiginda konustuk ve ben yattim cunku gece oldu burda. sonra bu sabah kalkinca yazdim ona gore aksamustuydu, sonra bi kac saat sonra uyuyorum askim kalkinca yazarim dedi iste. o kadar henuz .

diger seyahatlerinde, kalkinca yazar, gun icinde yazar, aksamda otelden arar. Ama bu saat farki cok degilse. coksa aralarda boyle kopuk konusuruz.
bende ona hep ayni seyi yaziyorum, yani hep mi mesgulsun 5 dk bile yok mu beni arayacagin diye, bunu yapiyorum diye buradaki herkes kiziyordu bana demekki sizde ayni dusunuyormussunuz.

yani ben olsam diyorum ya yazarim, uyumadan yazarim, sabah, aksam her musaitligimde ararim esimi. ama esim oyle degil. bilerek mi bilmeden mi istemedigi icin mi bilmiyorum, ama ben zorladikca mesaj / ara beni/ ilgilen falan yaptikca daha kotu oluyor.

o yuzden hic bisey yapmamak zorundayim yoksa dirdir ediyosun diye tartisicaz.. dicekki cok yogunum bilmiyomusun, saat farki var uyuyakaldim ne kadar anlayissiz bencilsin diye kizacak.

İşte diyorum ya sana normal bir evlilikte olması gerekenler farklı, sizin evliliğinizde senin şu zamana kadar yaptıklarından dolayı olması gerekenler farklı.

Benim evliliğimde bu sorun olur. Ama eşim hata yaptığını anlar özür diler. Senin evliliğinde bu sorun olur eşin küfür eder. Aradaki fark bu.

Off bence herkes cevap verdikçe yorumlar arttıkça kadının yazası geliyo durmadan konu açıyo. Yazmayın arkadaşlar ya valla. Popilik sendromu oluşmuş belli...:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bence sırf bu sıkboğaz etmeleri peacin eşinin cinsel yönden laf söylemesini engellemek.
Bak cinsel yönden seni arzulamıyorum ama seni deli gibi kıskanıyorum,ilgine muhtacım demek.
Bi nevi suç bastırmak :KK66:
Yani çok ilginç gerçekten de.
Hele ki eşini hayatının tek amacı yapan bir kadının böyle bir konuda adamın mutsuz olduğunu biliyor olması.

Sağlıklı bir cinsel ilişki her ilişkinin en kritik noktalarından biri, peace kendisi her türlü ilgili alakayı isterken eşini en temel şeyden mahrum bırakıyor.

İşte diyorum ya sana normal bir evlilikte olması gerekenler farklı, sizin evliliğinizde senin şu zamana kadar yaptıklarından dolayı olması gerekenler farklı.

Benim evliliğimde bu sorun olur. Ama eşim hata yaptığını anlar özür diler. Senin evliliğinde bu sorun olur eşin küfür eder. Aradaki fark bu.

anladim, sende sorun yaparsin bunu yani esinde ozur diler 2 saat gec cevap verirse.. demekki normal benim beklentim, ama iste aramizdaki gerginlikten dolayi boyle oluyor...

Back
X