- Konu Sahibi yasmin1987
-
Banada ilk oyle geldi cunku kendisi tam bir oyun bagimlisi bakalim aksam geldiginde anliyacam ama bana bugun aksam olmuyacakmobil ödeme ile oyun vs satın almış olabilir
Onu aksam eve geldiginde yapacam bakalim ne varsa cikacakİnternette kotayı geçmek konuşmada kotayı geçmek gibi şeyler baya arttırır faturayı...
Operatörü arasanıza hangi operatörse kendi telinize indirin onun adına şifre alın sanırım telafonun da evde olması gerek bu süreç de
Adamın telinin
İns oyledir ama bu faturaya herhangi bi tepki vermedi sanki daha uygunmus gibi davrandimobil oyun için ödeme yapmıştır, internet kotasını aşmıştır ek paket almıştır, yurtdışına gidip gelen biriyse yurtdışında kendi interneti açık kalmıştır.... bi sürü ihtimal var.
İns oyledir ama bu faturaya herhangi bi tepki vermedi sanki daha uygunmus gibi davrandi
mobil hattı v ile başlayan mıKizlar merhaba bugun sabah tesadufen esimin tlfnu elimdeydi ve mesaj kutusunda mobil hattan msj vardi fatura bilgisi olarak ve aynen 459 tllik bir odeme oldugu yaziyordu tabi hemen sordugumda kendisine bana mantikli ve tatmin edici bi cvp veremedi kem kum etti neden oldugunu bende bilmiyorum felan sizce bu kadar yuksek bi fatura neden gelir (su an ise gitti aksam daha detayli soracam)napmista bu kadarlik bir fatura oduyecegiz...
Bakalim simdi mesaj attim mobili ara bakalim ogren neden cok gelmis banada soyle deedim tabi aksam indirip bende bakacamkotayı aştığının farkındaysa biliyordur gelecek faturayı. ben bir nedenden dolayı geçen ay evde de telefon interneti üzerinden bağlanmak zorunda kaldım. 900 tl geldi. ama biliyordum çok geleceğini, görünce hiç şaşırmadım.
Te baslayanmobil hattı v ile başlayan mı
Bakalim simdi mesaj attim mobili ara bakalim ogren neden cok gelmis banada soyle deedim tabi aksam indirip bende bakacam
Maddi sikinti baska bisey degil cunku bana biraz tutumlu olmamiz lazim derken bu denli bi fatura gelirse insan merak ediyo yanimaddi sıkıntı nedeniyle mi bu kadar irdeliyorsunuz yoksa şüphe mi ?
ben olsam çok üstelemez bir dahaki ay aynı şekilde keyfi bir harcama yaparım.Maddi sikinti baska bisey degil cunku bana biraz tutumlu olmamiz lazim derken bu denli bi fatura gelirse insan merak ediyo yani
internetten eşinin telle ne yaptığını görebilirsin internete mi harcamış biriyle mi görüşmüş mesajlaşmış mı yada oyun mu satın almış dökümü varTe baslayan
valla hic kavga etmem acarim tlfnunu bakarim indiririm bakalim ne yapmis ona gore bende tavrimi alirim ama su zamanda o fatura cokben olsam çok üstelemez bir dahaki ay aynı şekilde keyfi bir harcama yaparım.
bazen aksiyon almak konuşmaktan iyidir.
muhtemelen akşam bunun kavgasını ettikten sonra eşiniz için bir şey değişmeyecek çünkü.
Bunun icin onun tlfnu olmasi gereklimi degilmi ben gerekli diye biliyorum aksam bakacam indiripinternetten eşinin telle ne yaptığını görebilirsin internete mi harcamış biriyle mi görüşmüş mesajlaşmış mı yada oyun mu satın almış dökümü var
sadece bir mesaj atmalık ve cevap vermelik yani elin hızlıysa 5 dakika sende kalması yeterli gelen mesajdaki şifreyi bir yere yaz sonra mesajı sil anlamasınBunun icin onun tlfnu olmasi gereklimi degilmi ben gerekli diye biliyorum aksam bakacam indirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?