- Konu Sahibi yasmin1987
-
Aksam geldiginde bakacam bakalim indirip kendi telefonuna neden gelmis simdi kendisine msj attim ara musteri hizmetlerini ogren banada haber ver diyesadece bir mesaj atmalık ve cevap vermelik yani elin hızlıysa 5 dakika sende kalması yeterli gelen mesajdaki şifreyi bir yere yaz sonra mesajı sil anlamasın
Kizlar merhaba bugun sabah tesadufen esimin tlfnu elimdeydi ve mesaj kutusunda mobil hattan msj vardi fatura bilgisi olarak ve aynen 459 tllik bir odeme oldugu yaziyordu tabi hemen sordugumda kendisine bana mantikli ve tatmin edici bi cvp veremedi kem kum etti neden oldugunu bende bilmiyorum felan sizce bu kadar yuksek bi fatura neden gelir (su an ise gitti aksam daha detayli soracam)napmista bu kadarlik bir fatura oduyecegiz...
Eger oyle bisey yaptiysa bende giderim o kadar bi harcarim gorur o zaman tutumlu olmayiBazi oyunlarda para ile cip, altin, silah yukseltme vb seyleri mobil hattan odeme yoluyla aliyosun.100 de 100 oyundan birseyler satin aldi.
zaten biliyordur aramaz ki bilmese kendisi panik yapar dı bence hiç umrunda değilmiş gibi yap unutmuş gibi yap ki açık versinAksam geldiginde bakacam bakalim indirip kendi telefonuna neden gelmis simdi kendisine msj attim ara musteri hizmetlerini ogren banada haber ver diye
Bunu yapmam icin zaman lazim ve ben yarin memleketime gidiyorum bugun her seyi ogrenmem lazimki ona gore yha giderim yada gitmem bide hayatta unutmus gibi yapamam her hareketimde her seyimde laf dokundururumzaten biliyordur aramaz ki bilmese kendisi panik yapar dı bence hiç umrunda değilmiş gibi yap unutmuş gibi yap ki açık versin
telefonu saklarsa senden hiç öğrenemezsinBunu yapmam icin zaman lazim ve ben yarin memleketime gidiyorum bugun her seyi ogrenmem lazimki ona gore yha giderim yada gitmem bide hayatta unutmus gibi yapamam her hareketimde her seyimde laf dokundururum
çakmasın diye söyledimBunu yapmam icin zaman lazim ve ben yarin memleketime gidiyorum bugun her seyi ogrenmem lazimki ona gore yha giderim yada gitmem bide hayatta unutmus gibi yapamam her hareketimde her seyimde laf dokundururum
sizin aramanız olayı çözmez yanımda da deseniz farklı kişiye bilgi veremezlerEvet Cunku bu zamana kadar herhangi yanlis bi seyi olmadi kendisinin ama bu kadar cok fatura gelmesi olmasza yaninda firmayi arar neden yuksek oldugunu ogrenirim
Oyle yapacagim ama anca aksam eve gelemsini bekliyecemsizin aramanız olayı çözmez yanımda da deseniz farklı kişiye bilgi veremezler
online işlemlerden bakın
operatöre ait online işlemlere girip bakın
Anladim zaten eger tlfnu saklarsa vardir altinda bisey derim ama saklamaz bilir beni iyice suphelenecegimiçakmasın diye söyledim
Alamaz su an oyle bi borcun icine girecegini dusunmuyorum helede bu son iki ay icerisinde ilk defa bu kadar yuksek bi fatura geldi acaba diyorum bu is yerinde oynadigi oyunu online takip ediyo bakiyo oynayanlari izliyo o zaman mi asti ama normal bi faturada degil kiMobil ödemeyle yeni bir cihaz satın almış olabilir, şayet varsa ev internetinizin faturası ile bir olabilir. Ama net çözüm, mobil işlemlerden incelemek olacaktır.
Alamaz su an oyle bi borcun icine girecegini dusunmuyorum helede bu son iki ay icerisinde ilk defa bu kadar yuksek bi fatura geldi acaba diyorum bu is yerinde oynadigi oyunu online takip ediyo bakiyo oynayanlari izliyo o zaman mi asti ama normal bi faturada degil ki
Cevap burda sanırımBanada ilk oyle geldi cunku kendisi tam bir oyun bagimlisi bakalim aksam geldiginde anliyacam ama bana bugun aksam olmuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?