Esimin yuksek faturasi

Hatti nedir bilmiyorum ama online islemler vs gibi uygulamalardan ogrenilebiliyor fatura detaylari

1- oyun indirmiş olabilir
2- ekitap indirmiştir
İçini ferah tutun akşam konuşursunuz.

Ya mobil oyun, uygulama içi satın alma vs satın almıştır ya da saçma sapan sitelere,uygulamalara para bayılmıştır.Muhtemelen doğruyu söylemeyecektir hemen de kötüye yormayın.Fatura detaylarında yazar benim de eski sevgilimin faturası 500 lira gelmişti artık ne yaptıysa.

Oyun indirmeyle o kadar gelmez...
Ya interneti çok aşmış bişiler izlemiş
Ya da saatlerce konuşmuş ama sırf konuşma aşımıyla da bu kadar gelmemesi lazım...
Büyük ihtimal bişiler izlemiş
Ya da baska bir hat ile ortak fatura

Büük ihtimal yeni telefon almıştır ödemesini telefonuna yansitmistir

Bisey dusunmuyorum olmus olan artik ama oyunu bi daha oynayamaz o bitti artik bundan sonra bu kadar para yedirmek bi oyun icin hic akil mantik isi degil

evet oyunlarda can vs almak için telefon faturası üzerinden satın alma yapılıyor. oyun işi de bağımlılık.

ben dizi video vs izlediğimde bana göre uçuk bir fatura gelmişti. en yakın arkadaşım da instagram'dan milletin storysine videosuna bakmak dışında pek bir şey yapmadım, 200 küsur tl geldi demişti. o tarz bir şey olabilir mi?

ama faturaya şaşırmadıysa oyun için bir şeyler satın almış olması daha mantıklı.

Online oyun geçmişi için play store kısmından hesap işlem geçmişini görebilirsiniz sanırım bi ihtimal online oyun oynuyorsa oyun içi satın alım yapmıştır

Oyun içi satınalma değildir...Oyun içi satınalmalar o derece yüksek tutar değil yani...

İnternet kotası aşmıştır. Telefon süresinden dolayı böyle çok gelmiyor ama o da olabilir. Benim eşim günde 300 telefon görüşmesi yapıyor. Öyle bir işi varsa olabilir.

Toplu olarak cvp veriyim dun aksam geldiginde sordum direk online oynadigi oyun icin urunler almis ve is yerinde film video tarzi seyler izlemis ondan geldigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…