- Konu Sahibi drdepresyon
eşimin ailesinin sürekli bizden para talep ettiklerini yazmıştım daha önce kızlar en son kaydı kp.in üstüne olan ama borcunu bizim ödediğimiz araba meselesi vardı ben arabanın satılıp bütün borçların kapanmasını istedim onlar karşı çıktılar eşim de ailesini dinledi ama arabayı aralıkda kendi üzerime alıcam dedi,geçen akşam babasına söylediğinde babası yine olmaz dedi sürekli arabayı bize vereceğini söylüyor ama vakti gelince vazgeçiyor orda ses çıkarmadım eve gelince eşime kızdım artık çocuğumuz olacak hakkımızı koru diye tmm yarın konuşurum dedi ama sonuç aynı babasının kredi katrında bizim borçlarımız var onları bitirdiğimiz zaman verecekmiş araba teminatıymış
sinirlendim babamın evine geldim o da nöbete gitti,ertesi gün akşama kadar beni aramadı bile akşam babamgile geldi ne oldu bensizlik nasılmış gibi konuştu ben sinirlenince alttan aldı evime döndüm ama şu an eşimden o kadar soğudum ki babam benim can yoldaşım diyor ben neyim senin çocuğunu taşıyorum
eşim bana karşı hep kibar ve iyiydi ama ailesi sözkonusu olduğunda özellikle parasal konularda hep ailesini dinliyor,ben evimdeyim ama ona hep mesafeli davranıyorum evi terkeerek hata yaptım biliyorum ama bunalmıştım içimi dökmek istedim sizlere,bu hep böyle mi gider ne yapmalıyım...
sinirlendim babamın evine geldim o da nöbete gitti,ertesi gün akşama kadar beni aramadı bile akşam babamgile geldi ne oldu bensizlik nasılmış gibi konuştu ben sinirlenince alttan aldı evime döndüm ama şu an eşimden o kadar soğudum ki babam benim can yoldaşım diyor ben neyim senin çocuğunu taşıyorum
eşim bana karşı hep kibar ve iyiydi ama ailesi sözkonusu olduğunda özellikle parasal konularda hep ailesini dinliyor,ben evimdeyim ama ona hep mesafeli davranıyorum evi terkeerek hata yaptım biliyorum ama bunalmıştım içimi dökmek istedim sizlere,bu hep böyle mi gider ne yapmalıyım...