Esiminn bu istegiiii !!!

He evlenmeden onumu soraydim :)

Evlenmeden cinsel beklentilerin konuşulması gayet doğal. Bazı durumlarda evlilik fikrinden vazgeçilebilir karşılıklı olarak.
Herhangi bir sebepten evlilik öncesi cinsellik yaşamıyorsunuz anlıyorum ama bari konuşun.

He evlenmeden onumu soraydim :)
Nişanlılık evresinde konuşmadınız mı hiç?
Evlilik öncesi birlikteliğe karşı olmayı anlarım ama evlenince süprizlerle karşılaşılmaması için bence bu önemli.
Örnek sizsiniz işte. ;)

Yaptıysan yapabiliyorsundur, yapabiliyorsan yapıyorsundur diyerek uzaklaşıyorum. Benim için her türlü iğrenç, ama kişiden kişiye değişir saygı duyuyorum

Bir de bir şey sormak istiyorum. Buradaki on kadından dokuzu eşini destekleyip "normal sen yanlış yapıyorsun" dese ne değişecek. Bazı konularda kendi fikirlerinizin arkasında durun. İstemiyorsan noktadır. Hastalık kapma riskin yapmaman için geçerli bi sebep olsa gerek.

Kizlar durun bi yaa onlem felan derken yani kotu bisey yokki ortada benim dusuncem karsiligini alamiyorum o hic hoslanmiyormus oyle seylerden o yuzden ben enayimiyim diyorum

Kizlar durun bi yaa onlem felan derken yani kotu bisey yokki ortada benim dusuncem karsiligini alamiyorum o hic hoslanmiyormus oyle seylerden o yuzden ben enayimiyim diyorum
Aa akıllıya bak.
Bayanlar önden lafını burda uygulama sende.
Önce para sonra mal taktiğini uygula. :duduk:
Payımı alır çıkarım diyerekten çakallık yapamasın :deli:

öncelikle isteği anormal değil. sizin hoşunuza gitmiyorsa zaten yapsanız da ne siz bir haz alırsınız ne de partneriniz. cinsellikte bencillik haz öldürücü bir şey. yapmak istiyorsanız yapın yoksa yapmayın. eğer istemiyorsanız kimse sizi bunu yapmaya zorlayamaz.

Back
X