canım peki bidiğin modeli varmıPhilips.
Her ürünü ayrı güzel.
canım peki hangi modeli. tam olarak ismini yazar mısn.zamanında araştırmıştım ben de, ve remington un 7-8 başlı bir setini almıştım.
eşim severek kullandı, hatta makineyi kaybettik, aynı üründen aldık yerine yine.
ne mesela canım? ne önerirsin hadiye olarak. eşim yeni bir makne istiyor hep bu yüzden alıcam ihtiyacı var zaten. birde sizdeki makinein tam modelini yazar mısınBence başka bi hediye al. Bizdeki babyliss gayet memnun eşim
canım peki bu sinekyadı traş yapıyor mu?http://www.philips.com.tr/c-p/RQ115...ru-tiras-oezellikli-elektrikli-tiras-makinesi
Ben de bunu bir iki sene önce eşime hediye almıştım, yanında altılı saç burun bilmemne düzeltme seti de hediye olarak gelmişti. Eşim gayet memnun her ikisinden de.
Ne alırsan al ama mutlaka ıslak kuru makinelerden al.
ıslak kuru olanlardan al.Model hatırlayamadım ama ben bütün ürünlerinden memnun kaldım philipsin.canım peki bidiğin modeli varmı
Yani sen bilirsin ama ben hediye olarak tercih etmezdim. Bizdekinin üstünde bişey yazmıyo sanırım tek model. Babyliss for men yazıyo sadece.ne mesela canım? ne önerirsin hadiye olarak. eşim yeni bir makne istiyor hep bu yüzden alıcam ihtiyacı var zaten. birde sizdeki makinein tam modelini yazar mısın
canım peki bu sinekyadı traş yapıyor mu?
canım peki hangi modeli. tam olarak ismini yazar mısn.
http://www.philips.com.tr/c-p/RQ115...ru-tiras-oezellikli-elektrikli-tiras-makinesi
Ben de bunu bir iki sene önce eşime hediye almıştım, yanında altılı saç burun bilmemne düzeltme seti de hediye olarak gelmişti. Eşim gayet memnun her ikisinden de.
Ne alırsan al ama mutlaka ıslak kuru makinelerden al.
hm saol canım tşk ederim.ıslak kuru olanlardan al.Model hatırlayamadım ama ben bütün ürünlerinden memnun kaldım philipsin.
ben ofisteki erkek arkadaşlara danışmıştım eşime alacağım zaman.
bu ürünlerin her gün traş gerektirdiğini, azıcık uzun sakalı traş edemediğini söylemişlerdi ve önermemişlerdi.
aaa çok uygunmuş fiyatı da.. bu fiyata göre işlevi iyi mi canımmben bunu almıştım 4-5 yıl önce ama, ozaman remingtonun en pahalı modeliydi.
şimdi yenileri çıkmış, istersen direk remington set diye arattırabilirsin üst modeller için.
http://www.hepsiburada.com/remington-pg350-all-in-one-7in1-titanyum-bakim-kiti-pm-sgrempg350
aynen canım. eşim traş bıçağından bıktı artık.çok tahriş ediyor diye. makine istiyorTraş makinası zaten her gün traş olanların kullandığı bir ürün. Diğer türlü üç günde bir traş olan traş bıçağıyla gayet mutlu olur bence. Cildi tahriş etmediği için kullanır her gün traş olanlar bunları.
aaa çok uygunmuş fiyatı da.. bu fiyata göre işlevi iyi mi canımm
aynen canım. eşim traş bıçağından bıktı artık.çok tahriş ediyor diye. makine istiyor
canım eşin sinekkaydı için mi kullanıyor yoksa kirli sakal mı? çünkü bana sinekkaydı lazım..Çok memnun eşim. Kullandığı üçüncü makina ama en sevdiği bu sanırım. Jel derdi yok, temizlemesi kolay, bir de güzel traş ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?