Eşimize ne kadar hesap sorabiliriz?

Zaten işten sonra gitmiyor mu eşiniz?
O saat aralığını bilirsiniz.
Yok işe gidiyorum diye evden çıkıp bazen sabah gidiyor. Bazen öğlen dükkanı kapatıp gidiyor. Saatleri çok değişik. Ben öğretmenim dersim olmadığı günler takip ediyim diyorum ama saatlerce çıkacak diye bekleyecekmiyim ya hiç gitmezse o gün.
Bi ara takip programı yüklemiştim onun da haberi olarak. Şarjını çok tüketiyordu kaldırdı. Şimdi habersiz yüklesem şarjından kesin anlar.

Merhabalar. Eşimle iyi kötü devam eden bir evliliğimiz var. Çoğu konuda fikrimi sorar danışır ben de ona aynı şekilde. Ama birincisi para konularında hiç ağzımı açtırmıyor bir de son zamanlarda habersiz gezmelere gitmeye başladı. Para konusunda artık yoruldum sıkıldım da. Karışmamaya çalışıyorum. Benim maaşım bana onunki ona artık.
Gezme konusu son zamanlarda çok garibime gitmeye başladı. Çünkü evlendiğimizden beri en iyi anlaştığımız konu gezip tozmak. İşlerimizden bulduğumuz her vakti değerlendirmeye çalışırız. Günübirlik bile biryerlere kaçarız.
Ama bu kez başka. Kendi işyeri var. Sabah işe gidiyorum diye çıkıyor, gün içinde bir arıyorum ben şurdayım geziniyorum diyor. Bir oldu iki oldu artık bozulmaya başladım. Üstelik benim izinli olduğum gün bizim dolaştığımız caddelere gidip bana akşam söylemesine çok bozuluyorum.
Bu konuyu onunla çok konuşmaya çalıştım. Oldu bittiye getiriyor. Tamam bi dahakine seni de götürürüm diyor ama nafile. Takıldığı yerler üniversite öğrencilerinin gittiği popüler caddeler.

Bir tane de arkadaşı var 35 yaşında hala ünv okuyor hiç hoşlanmıyorum onunla takılıyor. İçimi bulandırmak istemiyorum ama bana garip geliyor.
Sizce çok mu evham yapıyorum? Özgürlüğüne müdahale ediliyor gibi konuşuyor. Haklı mıyım yoksa haksız mı?
Ayy valla kocanızı en iyi siz tanırsınız ama bir kadın bir kere huylandıysa net bir şey çıkıyor altından

Bilmiyorum biz eşimle gün içinde farklı yerlere gidebiliyoruz. x yere gideceğim deyip başka yerlere de uğrayabiliyoruz. Hatta öğle aralarında arabayla gezmeye çok çıkıyoruz arkadaşlarla ve eşimin haberi olmuyor hiçbirinden. Sürekli haber vermek bana saçma geliyor açıkçası. Şu anlattıklarınız benim için normal yani ama sizin rutininiz dışındaysa takibe alın.

Bilmiyorum biz eşimle gün içinde farklı yerlere gidebiliyoruz. x yere gideceğim deyip başka yerlere de uğrayabiliyoruz. Hatta öğle aralarında arabayla gezmeye çok çıkıyoruz arkadaşlarla ve eşimin haberi olmuyor hiçbirinden. Sürekli haber vermek bana saçma geliyor açıkçası. Şu anlattıklarınız benim için normal yani ama sizin rutininiz dışındaysa takibe alın.
Normalde hiç takıntı yapmam ama son zamanlarda huylandırıyor beni. Akşam mesela günün nasıl geçti diyorum işe gitmedim turan güneşte gezdik arkadaşla diyor.

Yok işe gidiyorum diye evden çıkıp bazen sabah gidiyor. Bazen öğlen dükkanı kapatıp gidiyor. Saatleri çok değişik. Ben öğretmenim dersim olmadığı günler takip ediyim diyorum ama saatlerce çıkacak diye bekleyecekmiyim ya hiç gitmezse o gün.
Bi ara takip programı yüklemiştim onun da haberi olarak. Şarjını çok tüketiyordu kaldırdı. Şimdi habersiz yüklesem şarjından kesin anlar.
Takip programı yükleyince tepki vermedi mi

Merhabalar. Eşimle iyi kötü devam eden bir evliliğimiz var. Çoğu konuda fikrimi sorar danışır ben de ona aynı şekilde. Ama birincisi para konularında hiç ağzımı açtırmıyor bir de son zamanlarda habersiz gezmelere gitmeye başladı. Para konusunda artık yoruldum sıkıldım da. Karışmamaya çalışıyorum. Benim maaşım bana onunki ona artık.
Gezme konusu son zamanlarda çok garibime gitmeye başladı. Çünkü evlendiğimizden beri en iyi anlaştığımız konu gezip tozmak. İşlerimizden bulduğumuz her vakti değerlendirmeye çalışırız. Günübirlik bile biryerlere kaçarız.
Ama bu kez başka. Kendi işyeri var. Sabah işe gidiyorum diye çıkıyor, gün içinde bir arıyorum ben şurdayım geziniyorum diyor. Bir oldu iki oldu artık bozulmaya başladım. Üstelik benim izinli olduğum gün bizim dolaştığımız caddelere gidip bana akşam söylemesine çok bozuluyorum.
Bu konuyu onunla çok konuşmaya çalıştım. Oldu bittiye getiriyor. Tamam bi dahakine seni de götürürüm diyor ama nafile. Takıldığı yerler üniversite öğrencilerinin gittiği popüler caddeler.

Bir tane de arkadaşı var 35 yaşında hala ünv okuyor hiç hoşlanmıyorum onunla takılıyor. İçimi bulandırmak istemiyorum ama bana garip geliyor.
Sizce çok mu evham yapıyorum? Özgürlüğüne müdahale ediliyor gibi konuşuyor. Haklı mıyım yoksa haksız mı?
Ünili kızlarla takılma umudu sezdim eşinizden🤔

Eşiniz kaç yaşındaki 20 yaşındaki öğrencilerin gittiği cafelere gidiyor?

Benim de aklıma ilk bu geldi. Bir gün gittim 2 3 kere aradı ben de geliyim dedi yok dedim.
Sonra dedim herhalde empati yapar artık gitmez ama öyle olmadı. Daha çok gitmeye başladı ve her seferinde ilkmiş gibi konuşuyor. Tamam unutmuşum bi dahakine söz diyor.
Ne desem nasıl ikna etsem bilmiyorum.
Hani bebeklerde ya da bilgide bile istikrar önemlidir ya
Siz istikrarlı bı sekilde onun yaptığının aynısını yapmaya devam ederseniz bence sokulecektir mevzu

Eşiniz kaç yaşındaki 20 yaşındaki öğrencilerin gittiği cafelere gidiyor?
35 yaşında. Yaşıtı olan arkadaşı hala ünv okuyor. Onunla takılmayı seviyor. Ben ilk gördüğüm günden beri uyuz oluyorum o adama zaten. Sürekli kırdığı fındıkları anlatır böbürlenir. İğrenç bir tip. Görüşme şununla dedim ama özgürlük falan dedi kişisel alan dedi sustum ben de napayım.

Hesap sormak/vermek değil de haber vermek gerekli. Allah korusun birinizin başına birşey gelse adamı nerde bulacaksınız. Düpedüz sorumsuzluk bunun adı. Alın maaşınızı ev masraflarına da bir kuruş karışmadan çatır çatır yiyin

Hesap sormak/vermek değil de haber vermek gerekli. Allah korusun birinizin başına birşey gelse adamı nerde bulacaksınız. Düpedüz sorumsuzluk bunun adı. Alın maaşınızı ev masraflarına da bir kuruş karışmadan çatır çatır yiyin
Gerçekten ben de onu diyorum. Evimize o kadar uzak ki gittiği yerler. Bütün günü gitmiş oluyor maddi olarak çöküşe gidiyoruz zaten ekonomi böyleyken.
Anlatamıyorum. Ailesiyle de arası bozuk. Şaştım kaldım.

35 yaşında. Yaşıtı olan arkadaşı hala ünv okuyor. Onunla takılmayı seviyor. Ben ilk gördüğüm günden beri uyuz oluyorum o adama zaten. Sürekli kırdığı fındıkları anlatır böbürlenir. İğrenç bir tip. Görüşme şununla dedim ama özgürlük falan dedi kişisel alan dedi sustum ben de napayım.

Kadinlar hep eşlerinin arkadaslarini kotuler ama ben insanlarin kendi nasilsa arkadaşlarinin da benzer olacagini dusunuyorum.
Oturup devamli arkadasimin seks hayatini dinlemek istemem ben mesela? Hatta devamli platonik aşkini anlatan kiz arkadaslarimi bir sure sonra dinlemek bile istemiyordum. Arkadas kaliyordum elbet ama az gorusuyordum ya da gorusmuyordum.

İnsan en çok kiminle benzerse, kiminle ayni sohbetlerden hoşlanip konusuyorsa onunla takilir. Yok oyle benim kocam cok iyi arkadaşi kotu, oyle bir şey yok. Kocaniz da oyle muhabbetler ediyordur.

Gerçekten ben de onu diyorum. Evimize o kadar uzak ki gittiği yerler. Bütün günü gitmiş oluyor maddi olarak çöküşe gidiyoruz zaten ekonomi böyleyken.
Anlatamıyorum. Ailesiyle de arası bozuk. Şaştım kaldım.
Çok umursamayin o zaman inadına da yapıyor olabilir. Bence siz de gün içinde yaptıklarınızı akşam gelince anlatın. Niye söylemedin derse aa unutmuşum dersiniz. Maddi olarak da bı katkı sağlamayın eve. Siz de onsuz birşeyler yapın. Sorumsuzluğunun bir bedeli olmali

Son dönemde birden harcamaların artması, bir baltaya sap olamayan 35 yaşında ama ergenlikten çıkamamış adamla arkadaşlık, üniversite öğrencisi mekanlarında takılma, belirtiler çok net. Kocanız aramaya başlamış, buldu mu bilmiyorum. Tipik paramla mekanlarda ortam yapayım, bir üniversite öğrencisi kız düşüreyim kafasındaki yurdum esnafı. Bunlardan büyük şehirler ve her Anadolu ilinde var . Ben üniversiteyi bitireli 15 sene oldu ama anlaşılan hala kafalar aynı. Şu öğrencilerin dört bir koldan ekonomik yönden sarıldığı yurdumda kocanız gibi çakallar bitmez. Bu durumda sizin yapacağınız birşey yok. Eğer adam niyeti bozmuşsa ipini çekip yola getirme imkanınız yok. Tek yapacağınız tetikte olup delil araştırmak ve kendinizi saf yerine koydurmamak olur bence.

Back
X