eşimle 2 gündür konuşmuyoruz

Sizinki bizim durumdann farklı sanırım..Ben basit bir atışma sandım ama diğer konunuzu okuyunca öyle değilmiş..
Ne yapmak istediğinize karar vermeniz lazım.siz kocanızı seviyor musunuz??

çok seviyorum. malesef.
basit bir atışma değil.
sürekli mutsuzluk hali.
bu forumda yazılan sorunların hepsi evliliğimizde var, aldatma ve şiddet hariç herşeyi yazamıyorum. ama artık bıktım. ne tahammülüm var, ne de inancım bu evliliğin düzeleceğine.

otoriterlik
kıyafetlere karışma
evişlerine karışma
ilgisizlik
soğukluk
aileye para gönderme
annenin lafını dinleme
herşeyi eleştirme
sosyal olarak arkadaşlarına ev oturmaya gitmek dışında bi aktivitemiz yok.
vs vs

Biz de ilk evlendiğimizde sık sık tartışırdık. Konular çeşitli, ama en büyük sebep ben haklıyım, ben biliyorum, ben istiyorum konuları. Birde tam bir ikizler burcu, bir dediğini bir daha unutuyor, birşeyi sevmiyorsa diğer gün bana bundan yapsana diyor. Neyse ki (benimde hatam vardı asla kabullenmezdim haksızlığımı) Hem eşim, hem ben kendimize bakmayı öğrendik. Özellikle eşim, ben böyle dedim ama sen haklısın bu konuda diyor. Zamanla aşacağınızı umuyorum daha yeni evlisiniz çünkü.

ben 23 eşim 30 yaşında
ben 19 yaşındaykenden beri beraberiz.

otoriterlik bizdede var ama onunki sadece görünürde öledir kıyafetlerime de karışır hemde fazlasıyla aşırı ilgilidir beni bunaltırrrrrrrrrrrrrr ailesiyle hiç görüşmezz sosyal olarakta sadece benimle dolaşmak ister başkalarını istemez..ama gördüğünüz gibi bizim evliliğimizdede bu sorunlar yani biraz siz abartıyor olmayasınız..İlgisizlik için bişe diyemem onu yaşamadım ama diğer konular bence üstüne düşebilecek kadar dik konular değil..Zamanla birbirinize alıştıkça bunlar yavaş yavaş azalıcak emin oll

sen bunlara sorun mu diyorsun

dengesizin dik alası,
geçen hafta beni cuma namazına gitmiyor diye kendi de gitmedi.
cuma kadınlara farz değil erkeklere farz dedim. inat yaptı gitmedi.
o kadar dengesiz bi insan ki.
bir de sürekli dengeli olduğunu savunmuyor mu.

misafirliğe gittiğimizde beni rahatlıkla bekar arkadaşının odasında bırakıp mutfağa falan giden bi insan. hiç düşünmez islam buna izin veriyor mu?

kafasında kurduğu kadının ezik olduğu bir islam var ve onu yaşamak istiyor.

sevmesem 1 gün bile tahammül etmem.
benim de hatalarım var ama ben kendimi değiştirmeye çalışıyorum. ne kadar kızgın olsak, gelip sarılıp hadi barışalım olmuyor ilişkimizi kurtaralım diyebiliyorum

kronik karamsar, mutsuz, odun biri ile evliyim. asla mutlu olmaz, hiç bişeyden .

ohhhhhhhhhh rahatladım.
hödük
hödük
hödük

bekar arkadaşıyla yanlız bıraktıysa ne gibi bi sorun teşkil eder ki bu sonucta siz onun karısısınız ve size güveniyor neden bu pencereden bakmayı düşünmüyorsunuz..Sevmesem diyosunuz ama pek tahammül ediyor gibi görünmüyorsunuz..O sinirliyken siz dayatma yapmayın onun siniri geçince siz busefer fikrinizi söylersiniz hem kavga çıkmaz hemde daha sakin konusursunuz biraz çözüm bulmaya çalışsanız sonucta erkekler bukadar geniş düşünmenler düz düşünürler yani siz beynini açmayı deneyin biraz uğraşıcaksınız ama çözülücektir..

bunda sorun yok, ama bi insan en büyük problemi namaz kılmıyorum diye çıkarıyorsa, islamın diğer yönlerine de dikkat etmeli. ayrıca, o oda arkadaşının yatak odası. o şekilde de yaptım. fikrimi söyler söylemez sinirleniyor.

Sakın aklınıza öyle şeyler getirmeyin. İnanın dünyada sağlıktan büyük bir nimet yok. İnsan hasta olunca anlıyor.

Sizin bahsettiğiniz sorunları birebir yaşadım. Şöyle ki; eşimle çok severek ama hiç anlaşamayarak bir beraberlik yürütüyorduk. 2 sene boyunca bi küs bi barışık flört ettikten sonra baktık olmuyor ayrılsak da beraberiz modundayız 15 gün içerisinde nişanlanıp evlendik

İlk sene öyle kavgalar yaşadık ki anlatsam buraya sığmaz. Bir de plansız bir hamilelik işin içine girince bir zaman işler zıvanadan çıkmıştı çok fena. Ben defalarca boşanmayı düşündüm ve bir seferinde çok ciddi bir şekilde durumu ailemle paylaştım.

Sonrasında eşim öfke kontrolü için tedavi olmaya başladı, ben de eskisi kadar duygularımla tepki vermek yerine daha politik davranmaya başladım ( malesaef ki Şimdi 5,5 aylık bir bebeğimiz var ve inan o sorunlar çok azaldı. Neticede eşim beni gerçekten kaybedeceğini anladı ve tavırları yavaş yavaş değişmeye başladı.

Şimdi Allaha çok şükür o kadar sık kavga etmiyoruz ve olaylar da o kadar büyümüyor.

Biraz sabır canım. Allaha çok çok dua edin. Benim en büyük sığınağım o oldu. Sizde o yürekliliği görüyorum ben. Çünkü gönül herkesi sevemiyor. Çok iyi anlaştığınız bir erkeğe tutku hissedemeyebiliyorsunuz malesef.

İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz ve bu günleri en kısa sürede atlatırsınız...

Sanırım vericek önerim kalmadı..

Sanırım vericek önerim kalmadı..

öneri istemiyorum zaten.
ateşlenmek, kışkırtılmak, sinirimi sıcak tutmak istiyorum ki, kocamla konuşmadan dayanabileyim.
ama siz hep boyle ılımlı konuşursanız, ben konuşmadan duramam ki

öneri istemiyorum zaten.
ateşlenmek, kışkırtılmak, sinirimi sıcak tutmak istiyorum ki, kocamla konuşmadan dayanabileyim.
ama siz hep boyle ılımlı konuşursanız, ben konuşmadan duramam ki

ozaman mutfaktan sağlam bi tava al geçir kafasına
(ooo çok sadist gördüm kendimi)

ozaman mutfaktan sağlam bi tava al geçir kafasına
(ooo çok sadist gördüm kendimi)

yok o kadar da değil
allahım neden kkya konu açtığımda eşimle barışma isteği geliyor içime
bir daha konu açmayacağım.
ya ben napıcam. bak şu an inan gözlerim doldu ağlamak istiyorum :85:

İyide sen derdim var diyosun insanlar çözüm üretmeye çalışıyor
Kimse seni burda ateşleyip kocanla aran bozulsun istemez bu hayatı yaşayan ve yaşayacak olan sensin
Çok yalnış düşünüyosun bir çok konuda
Derdim var diyince çözüm üretilir benim bildiğim ama sen çözüm istemiyosun !

ben ne yapmalıyım sizce yazmadım. amacım paylaşıp rahatlamak.
kocamın dedikodusunu yapmak
kiminle yapıyım
annemle yapsam üzülüyor
arkadaşım yok. kimsem yok. gurbetteyim yalnızım.
bi yere boşaltmam lazım içimdekileri.

yok o kadar da değil
allahım neden kkya konu açtığımda eşimle barışma isteği geliyor içime
bir daha konu açmayacağım.
ya ben napıcam. bak şu an inan gözlerim doldu ağlamak istiyorum :85:

Çoook abartıyosun bence kendi kendine işkence çektirmek hoşuna gidiyor sanırım
Hiç eşini dinlemeyi düşündün mü bu konuda o ne söylüyor

ıkınızde evlılıge pek alısamamıssınız.belkı bunda yurtdısında aılenızden uzak olmanın etkısı cok fazladır.bence en ıyısı al kocanı karsına sakın sakın konus.boyle ıkınızın de mutsuz oldugunu,artık daha uyumlu ve daha az sorunlu bır cıft olmak ıstedıgınızı anlat.dıger konunu da okudum.sende bıraz onu ıstedıgı gıbı olmaya calıs.baskasını degıstırmektense kendını degıstırmek daha kolay cunku ıpler senın elınde.ne bıleyım daha duzenlı ol daha programlı yasa.adam mutsuz dıyorsun ama senın de o kadar pozıtıf bır ımaj cızdıgını soyleyemeyecegım.bır sure sadece bırbırınıze vakıt ayırın.mesela tatıle gıdın 2 gun bıle olsa.bakın hersey nasıl yolune gırecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…