eşimle 2 gündür konuşmuyoruz

Bence türkiyeye gelin belki tatil iyi gelir, daha sağlıklı düşünür doğru kararı verebilirsiniz. Boşanma konusunda karar verirken onsuz mu daha mutlu olurum yoksa bu şekilde devam ederek mi sorusuna cevap arayın.

Eğer sizi seviyorsa kaybedeceğini anladığı zaman kendini değiştirir yok sevmiyorsa aynı devam eder.

çok istiyorum ama işimi bırakıp gelemem, ocak ayında 2 haftalığına gelmeyi düşünüyorum. o zaman geçen geldiğimdeki gibi, her aradığında saatlerce konuşmayacağım. kendimi dinleyeceğim.

valla bugün 3. gün. demekki şimdiye kadar biz hiç benim sayemde küsmemişiz.
ilk kez küstüm ve 3 gündür konuşmuyoruz.
sabah tuvalete girdim. işe gidecekti, acelem var bile demedi. işe geç kalmayı yeğledi.

Katıldığım bir eğitimde ailevi olaylardan falanda bahsetmişti eğitmen çok hoşuma gitmişti evlilikteki problemlerin çoğu birbirini değiştirmeye çalışmaktan kaynaklanıyormuş.Eğitmenin kendi psikolog evlilik danışmanlığıda yapıyor .
Birbirini olduğu gibi kabul edebilmede yatıyor mutlu evlilikler başka türlü hep istediğimiz gibi karşıdakini yontmaya çalışıyoruz .Burada tartışmanızın tek sebebide bu bence .
Ben biraz kendime çeki düzen verdim bu eğitimden sonra biraz sanki aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geldi hatta eşimde aynı eğitimi almıştı hep sen beni değiştirmeye çalışıyorsun dedi.
Barışırsınız inşallah müslümanın küslüğü ıslak tülbent kuruyana kadar olurmuş

benimde fikrim siz bence bir tatile gidin ailezin yanıda olabilir hem evden uzaklaşırsınız hemde zaman verisiniz birbirinizee kanatimdeyimm:79:

Şimdi mutsuzsunuz eğer siz konuşursanız daha mı çok mutsuz olacaksınız ? Bizim evliliğimizde savaş gibi böyle halbuki eşler aynı cephede yer almalı hayata karşı. Kelin merhemi olsa başına sürer gerçi ama ben düzeltmeye uğraşıyorum kendimi... Onu değiştirmem mümkün değil ama kendimi değiştirmem mümkün.Madem konuşmak istemiyorsunuz bir mektup yazın ona ve çözüm önerilerinizi sunun onu suçlamadan. Onu suçlu görürseniz size karşı o da suçlayıcı olacaktır. Sen kazandın ben kazandım değilde ikimizde kaybediyoruz deyin. Erkek gelsin erkek yapsın evet hepimiz böyle istiyoruz bize ne kadar önem verdiklerini göstersinler. Biz ne kadar önem veriyoruz onlara çok sevmemize rağmen biz nasıl gurur yapabiliyoruz? Demek ki bunun sevgiyle alakası yok. O sizi yönetmek istiyor sizde onu değiştirmek istiyorsunuz. Eğer gerçekten ters bir insan değilse, sizin uzattığınız eli tutacak duyarsız kalmayacaktır. Orta yolu bulursunuz İnşallah. Allah yuvanıza huzur ve mutluluk versin...

eşim eve geldi, ben uyuyordum. yanıma girdi, sarıldı, beni de çekip sarılttı kendine, hiç konuşmadan yarım saat sarıldık, sonra o uyudu, ben iftar hazırladım.
sonra uyandı, canım saat kaç dedi. ve konuşmaya başladık.

yine de akşam üstü başka şey yüzünden sinirlendi bana. ben üzerine varmadım. bakalım bi dahaki kavgamız ne zaman olacak :86:

Canım yasadıklarını hıcte yabancı gelmedı bana cok normal o kavgalar cok normal bızde 4seneden sonra evlendık ılk 1 sene cok kavgalar ettık 2sene oldu sımdı sımdı oturmaya basladı 1 sene sonra sende goruceksın o kavgalar azalıcak ve ılk zamanlar senı cıldırtan bırseyın 1 sene sonra hıc ustune dusmuyecegın bır hal alıcak goruceksın bıraz daha sık dısını ılk seneler cok zor hernekadar 4 sene evvelınız olsada aynı catıda catısmaların oluyor bırbırınıe alısacaksınız bak goruceksın dusunsene bı kımbılır kac seneler ailenızle yasadınız cok farklı ailelerde yetıstınız evınız ortamınız degıstı aynı catı altına gırdınız evlılık sevgılılık gıbı olmuyomus malesef ben anladım ısın ıcıne gırmeden ınsan anlamıyor esım ılk zamanlar benı delırtırdı atıyorum butungun temızlık yapmısım 1 tabak gorsun bulasık solenırdı erkekler boledır ama sonra sonra anladıkı ben tıtızım oyuzden cıtı cıkmaz ben yapılması gereken herseyı yapıyorum cunku sızın esınızde anlıcak bazı seylerı alısacaksınız bırbırınıze ve kavgalar azalacak

bakıyorumda benim yollarımı çizivermişsiniz iki dakikada daha neler ya niye boşanayımm
kocam yemek yapmama karışıyor derken tamamen eğlence olsun diye yazdım, bundan rahatsız olduğum için değil,gayette maksadı açık bir yorumdu ortam yumuşasın konu sahibininde yüzü gülsün istedim çok şükür çookk mutlu bir evliliğim var boşanmak aklımdaki son şey bile değill ...ilahiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…