Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Küsme nedeni çok saçma.Hepmi böyle?Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Zaten ekimde hamile olduğumu öğrendim o konuyu yazarken hamileymişim.ekim'de de 2.5 aylık evli olduğunuzu yazmışsınız ve cinsel sorunlarınızdan bahsetmişsiniz. hangisine inanalım?
Hayır böyle değil bazen saçma sapan tavırları oluyorKüsme nedeni çok saçma.Hepmi böyle?
Sevişme sorunu düzeldimi bari?Hayır böyle değil bazen saçma sapan tavırları oluyor
Zaten ekimde hamile olduğumu öğrendim o konuyu yazarken hamileymişim.
ekim'de de 2.5 aylık evli olduğunuzu yazmışsınız ve cinsel sorunlarınızdan bahsetmişsiniz. hangisine inanalım?
Bebek için bu acele neydi. Keşke biraz tanısaydın aynı evin içinde bir sene geçirseydin en azından. Böyle birşey için küsen erkekten asla hayır
Ne cevabı bekliyorsunuz?sorumun cevabı bu değil.
EvetSevişme sorunu düzeldimi bari?
Şuan bende konuşmuyorum yani o nasıl davranıyorsa bende öyle yapıyorumHiçbir şey yapmayın bırakın kendi gelsin. İki zıkkımlanamadı diye karısına küsen adam ziftin pekini yesinyanına gidip barışma hamlesi yapmayın. Böyle yaparsanız nur topu gibi bir premses sahibi olursunuz.
Küsme nedeniniz asiri sacma ve cocuksu oldu.. akisina birakin birsey yapma.. aciktiysa acikti senin yemek yapmani mi istiyordu hamilelik öyle kolay bi sürec değil zaten cocuk gibi aciktim demesinMerhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?