• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle 2 gündür küssüz konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım?

Hadi yeni evlilere aman korun, sakin hamile kalma diye oneride bulunuyoruz ama kiz gelmis 13.haftaya, kurtaj icin artik cok gec yani su saatten sonra "neden erken hamile kaldin" diye laf sokusturmak cok yersiz, bosu bosuna hamile bir kadıni uzuyorsunuz.

Her neyse sevgili L lokum1s

Kocan zikkimin pekini yesin, doymazsa duvarlari kemirsin. Sakin barismaya calismayin.

Not: onceki konularinizi okumadim.

Küsen koca iyi olmaz.
Birde küstüğü konuya bak 🙄

Bu kadar erken hamile kalmasaydiniz keske biraz tanisaydiniz. Aciktiysa kalksin yesin hamile karisindan hizmet mi bekliyor? Sakin alttan almayin hayatiniza bakin birakin hatasini anlasin. Hamile olmasaydiniz belki farkli tavsiye verirdim ama malesef...
Boyle bisey icin bosan derdiniz kesin 😂 psikolojisinin hic iyi oldugunu dusunmuyorum bazi uyelerin. Insani bir durum bazen herkesin anlamsiz kuslukleri darginliklari olur. Insaniz sonucta degil mi? Komiksiniz ya.

Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyor 😞 ve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
Bekleyin ve stres yapmayin. Erkekler de bazen cocuksu tavirlar sergileyebiliyor. Eger esiniz genel anlamda iyi bir es ise cokta takmamanizi tavsiye ederim. Bi sure sonra hatasini anlayip ozur dileyecektir. Yada dilemese bile niye boyle davrandigini aciklayacaktir. Bazen insanlar her zamankinden daha hassas daha duygusal yada daha gergin olabiliyor. Ama boyle bir olayi buraya tasidiysam da kimseye kocam icin "zikkim yesin b*k yesin" dedirtmezdim ben. Esinizinde bir onuru gururu vardir diye dusunuyorum

Hiçbir şey yapmayın bırakın kendi gelsin. İki zıkkımlanamadı diye karısına küsen adam ziftin pekini yesin 😒 yanına gidip barışma hamlesi yapmayın. Böyle yaparsanız nur topu gibi bir premses sahibi olursunuz.
erkek ya kufur edin bide isterseniz bu dedikleriniz az kalmis. Kadin tavsiye istemis kocama hakaret edin dememis. Nasil bir rahatlik ya herkes herkesin kocasina hakaret ediyor ama kadinlar benim esime neden hakaret ediyorsun demiyor.

erkek ya kufur edin bide isterseniz bu dedikleriniz az kalmis. Kadin tavsiye istemis kocama hakaret edin dememis. Nasil bir rahatlik ya herkes herkesin kocasina hakaret ediyor ama kadinlar benim esime neden hakaret ediyorsun demiyor.
Adam bencilin teki olduğu için olabilirmi ? Karısı hamile yaa onunda hormonlar tavan azıcık empati yapabilir değilmi birini uykudan uyadırıp açığğğğmmmm yaaa denmez. Gider dolapta ne varsa onu yer

Keşke bebekten önce kocanızın büyümesini bekleseydiniz.Hamilelik ilerledikce hele lohusalık zamanları bunlar sık sık yaşanacak.Belli ki bilmiyor bi aile büyüğünden yardım isteyebilirsiniz.Genelde başkasından duyunca dank ediyo böle tiplere.

Adam bencilin teki olduğu için olabilirmi ? Karısı hamile yaa onunda hormonlar tavan azıcık empati yapabilir değilmi birini uykudan uyadırıp açığğğğmmmm yaaa denmez. Gider dolapta ne varsa onu yer
Yapmamis, yememis, bencillik yapmis. Kadin da bu yuzden tavsiye istemis. Yapilmasi gereken eslerin durumunun duzelmesi icin "tavsiye vermek". Adami tanimadan, bunu neden yaptigini bilmeden, sade bir anlatima bakarak kimseye hakaret edilmez. Bunu yapan "Erkek" diye yapiliyor bu yorumlar eminim ama "insan" odakli olunmasi gerekiyor. Insani durumlarda esleri hararetlendirmek yerine sakinlestirip durumu kurtarmaya calismaliyiz. Hakaret edip karsi tarafi daha da galeyana getirmemiz uygun degil.

Yapmamis, yememis, bencillik yapmis. Kadin da bu yuzden tavsiye istemis. Yapilmasi gereken eslerin durumunun duzelmesi icin "tavsiye vermek". Adami tanimadan, bunu neden yaptigini bilmeden, sade bir anlatima bakarak kimseye hakaret edilmez. Bunu yapan "Erkek" diye yapiliyor bu yorumlar eminim ama "insan" odakli olunmasi gerekiyor. Insani durumlarda esleri hararetlendirmek yerine sakinlestirip durumu kurtarmaya calismaliyiz. Hakaret edip karsi tarafi daha da galeyana getirmemiz uygun degil.
İyi siz tavsiye verin konu sahibi gitsin özür dilesin hatta yemek yapmadığı için paşaya. Bız konu sahibine git boşamı diyoruz nasıl alıştırırsa öyle gider bu durum tepki verilmeye gayet açık ki verilmelide bence belki dank eder ben napıyorum yaaa diyip bidaha böyle birsey yapmaz insanlık ögrenıp hamile karısını uykundan uyandırmaz. Buarada konuda ne yazıyorsa ona göre cevap vereceğiz tabiki yorum yapmak için manas destanı yazmasını istemeyeceğiz heralde🫠 sizin kızmanız gereken burdakı yorumcular değil o bencil kocası :KK51:

Back
X