- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.626
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bisey icin bosan derdiniz kesinBu kadar erken hamile kalmasaydiniz keske biraz tanisaydiniz. Aciktiysa kalksin yesin hamile karisindan hizmet mi bekliyor? Sakin alttan almayin hayatiniza bakin birakin hatasini anlasin. Hamile olmasaydiniz belki farkli tavsiye verirdim ama malesef...
Bekleyin ve stres yapmayin. Erkekler de bazen cocuksu tavirlar sergileyebiliyor. Eger esiniz genel anlamda iyi bir es ise cokta takmamanizi tavsiye ederim. Bi sure sonra hatasini anlayip ozur dileyecektir. Yada dilemese bile niye boyle davrandigini aciklayacaktir. Bazen insanlar her zamankinden daha hassas daha duygusal yada daha gergin olabiliyor. Ama boyle bir olayi buraya tasidiysam da kimseye kocam icin "zikkim yesin b*k yesin" dedirtmezdim ben. Esinizinde bir onuru gururu vardir diye dusunuyorumMerhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 13 haftalık hamileyim belki size bu küslük saçma gelecek ama anlatayım, önceki akşam mide ağrısı yaşadım yorgun bir şekilde koltukta uyuyakalmışım eşimde beni uyandırdı bi 5 dakika koltukta durdum daha sonra eşim karnım açıktığı söyledi bende kötü olduğum u söyledim ve bu yüzden bana küstü ve şuan tripli bir şekilde konuşmuyor konuşsa bile iki kelime anca ediyor böyle yapması beni herşeyinden soğutuyorve strese üzüntüye giriyorum ister istemez bebeğim için mutlu umursamaz olmaya çalışıyorum ama olmuyor bebeğimde etkileniyordur ben öyle hissediyorum …
erkek ya kufur edin bide isterseniz bu dedikleriniz az kalmis. Kadin tavsiye istemis kocama hakaret edin dememis. Nasil bir rahatlik ya herkes herkesin kocasina hakaret ediyor ama kadinlar benim esime neden hakaret ediyorsun demiyor.Hiçbir şey yapmayın bırakın kendi gelsin. İki zıkkımlanamadı diye karısına küsen adam ziftin pekini yesinyanına gidip barışma hamlesi yapmayın. Böyle yaparsanız nur topu gibi bir premses sahibi olursunuz.
Adam bencilin teki olduğu için olabilirmi ? Karısı hamile yaa onunda hormonlar tavan azıcık empati yapabilir değilmi birini uykudan uyadırıp açığğğğmmmm yaaa denmez. Gider dolapta ne varsa onu yererkek ya kufur edin bide isterseniz bu dedikleriniz az kalmis. Kadin tavsiye istemis kocama hakaret edin dememis. Nasil bir rahatlik ya herkes herkesin kocasina hakaret ediyor ama kadinlar benim esime neden hakaret ediyorsun demiyor.
Yapmamis, yememis, bencillik yapmis. Kadin da bu yuzden tavsiye istemis. Yapilmasi gereken eslerin durumunun duzelmesi icin "tavsiye vermek". Adami tanimadan, bunu neden yaptigini bilmeden, sade bir anlatima bakarak kimseye hakaret edilmez. Bunu yapan "Erkek" diye yapiliyor bu yorumlar eminim ama "insan" odakli olunmasi gerekiyor. Insani durumlarda esleri hararetlendirmek yerine sakinlestirip durumu kurtarmaya calismaliyiz. Hakaret edip karsi tarafi daha da galeyana getirmemiz uygun degil.Adam bencilin teki olduğu için olabilirmi ? Karısı hamile yaa onunda hormonlar tavan azıcık empati yapabilir değilmi birini uykudan uyadırıp açığğğğmmmm yaaa denmez. Gider dolapta ne varsa onu yer
bence siz alışmışsiniz olayin ne olduguna bakilmaksizin erkeklere soven kadinlara aksini gorunce alakasiz tahminler one suruyorsuzüye başka hesap açıp öyle cevap yetiştirmeye karar verdi sanırım![]()
İyi siz tavsiye verin konu sahibi gitsin özür dilesin hatta yemek yapmadığı için paşaya. Bız konu sahibine git boşamı diyoruz nasıl alıştırırsa öyle gider bu durum tepki verilmeye gayet açık ki verilmelide bence belki dank eder ben napıyorum yaaa diyip bidaha böyle birsey yapmaz insanlık ögrenıp hamile karısını uykundan uyandırmaz. Buarada konuda ne yazıyorsa ona göre cevap vereceğiz tabiki yorum yapmak için manas destanı yazmasını istemeyeceğiz heraldeYapmamis, yememis, bencillik yapmis. Kadin da bu yuzden tavsiye istemis. Yapilmasi gereken eslerin durumunun duzelmesi icin "tavsiye vermek". Adami tanimadan, bunu neden yaptigini bilmeden, sade bir anlatima bakarak kimseye hakaret edilmez. Bunu yapan "Erkek" diye yapiliyor bu yorumlar eminim ama "insan" odakli olunmasi gerekiyor. Insani durumlarda esleri hararetlendirmek yerine sakinlestirip durumu kurtarmaya calismaliyiz. Hakaret edip karsi tarafi daha da galeyana getirmemiz uygun degil.
Bana da bayağı alakalı geldibence siz alışmışsiniz olayin ne olduguna bakilmaksizin erkeklere soven kadinlara aksini gorunce alakasiz tahminler one suruyorsuz