- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
NedenBen eşinizle küslüğünüze değil de, kv ve kp ile altlı üstlü oturmak istemenize takıldım
Çok iyi olabilirsiniz, kızından daha çok seviyor olabilir. Benim de aram çok iyi kv ile ama, beraber altı üstlü oturma fikri kulağa hoş gelmiyor.
Bakmamasına zaten kırıldım o ayrı.bide benim dediğim yerlere bi atarlandı yok oraya gerek yok gibilerinden.Aşırı abartmışsınız. Bu mesele yüzünden mi konusmuyirsunuz iki gündür. Bana çok saçma geldi. Kaldı ki ne güzel siz seçin, siz karar verin istemiş. Zaten o baksa ne olacak ki yine sizin seçtiğiniz kagir sizin istediğiniz duvara yaptirilacak. Erkekler çok anlamaz o işten. Bence kayinvalideniz hakli. Boyle kiytirik bir sebepten iki saat bile kusulmez.
Zaten bikaç yıl sonra tayinimiz çıkacak.benim kv yeryüzüne gelmiş en iyi kvdir öyle söyleyim.Çok iyi olabilirsiniz, kızından daha çok seviyor olabilir. Benim de aram çok iyi kv ile ama, beraber altı üstlü oturma fikri kulağa hoş gelmiyor.
Daha sonraların da inşallah yanılırım ama sorun yaşanacağını düşünüyorum
Ama işte içimden gelmiyo konuşmakBana gore bir iliski bitirilmeyecekse, hicbir sorun uzatilmaya degmez. Kus kalmanizin ne size faydasi ne ona zarari olacak. Bos yere kendinizi yoruyorsunuz.
Yinede ben olsam altli ustlu oturmak istemem bnm annemde dunyadaki belki en iyi annedir ama onunla bile zit dustugumuz durumlar oluyor o yuzden imkan varsa hic kayinvalidenizle altli ustlu oturmaya yanasmayinZaten bikaç yıl sonra tayinimiz çıkacak.benim kv yeryüzüne gelmiş en iyi kvdir öyle söyleyim.
Zaten bikaç yıl sonra tayinimiz çıkacak.benim kv yeryüzüne gelmiş en iyi kvdir öyle söyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?