Eşimle 2 gündür küsüm

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Selam kızlar.evet eşimle iki gündür küsüm.kısaca anlatıyım.evimiz iki katlı biz 6 yıldır alt katta oturuyoruz.biz yıllardır diyoruz üst kata taşınalım kvgilde alt kata gelsin.kv kp evlerimiz çok uzak değil aramız çok iyidir bu arada beni kendi kızlarından ayırmazlar.evin içi full yapılı sadece ufak tefek yaptırmak istediklerim var.bunlardan biri duvar kağıdıydı.karar verdim her odanınkini seçtim.kp sağolsun ölçü aldırdı.eşime kaç sefer dedim bak seninde fikrin olsun.sen seç filan dedi bakmadı bile.kp sadece cam tarafının duvarlarını aldırmış soğuktan korusun diye bende baba oralara perde gelcek görünmez dedim yaptırmışken görünen yerlerde olsun dedim.eşim böyle bi isteksiz bi gönülsüz.iyi oralar olsun yeter filan dedi.bende hiç olmasın o zaman zaten görünmüycek dedim.bi atarlandı filan kalktı gitti.sonra kp geldi nereyi istiyosan yaptıralım kızım diye bende gösterdim.eşimede bi sürü kızmış sen kızı niye kırıyon diye.bu sebepten dolayı iki gündür küsüm.insan bi heveslenir bakalım edelim der.bu arada eşim memur aynı zamanda aile şirketi var ortak ordada çalışıyo hafta sonları parası ordan ödenecek.akşam havlu istedi banyo yapcam dedi bende getirdim yanına koydum geri yattım.suratıma bakıyo.noldu bişeymi oldu dedim.kalktı kıyafetlerini aldı havluyuda aldı çıktı odadan.hiç yüzüne bakmıyorum içimden gelmiyo.çok kırıldım.ben heveslenmişim değilmi insan onun için ses etmez.kv kızım konuş küsme soğursunuz filan dedi.ama yok konuşmak istemiyorum.iki gündür sırf konuşmayım diye saat 8 buçukta yatıyorum.sizce haksızmıyım.

Aşırı abartmışsınız. Bu mesele yüzünden mi konusmuyirsunuz iki gündür. Bana çok saçma geldi. Kaldı ki ne güzel siz seçin, siz karar verin istemiş. Zaten o baksa ne olacak ki yine sizin seçtiğiniz kagir sizin istediğiniz duvara yaptirilacak. Erkekler çok anlamaz o işten. Bence kayinvalideniz hakli. Boyle kiytirik bir sebepten iki saat bile kusulmez.

insanlik hali arada olur ole biraz argo olcak ama her insanin bi esref saati bi esek saati olur derler her zaman sizin istediginiz tepkileri vermezki cok abartmissiniz cok ama cok basit bi sebep kirildiginizi sitem seklinde soleseydiniz keske

Erkekler bizim kadar ilgili alakalı değil ya hani o yüzden çok görmemek gerekiyor.
Biraz alınganlık etmişsiniz sanki.
Sizin kadar hevesli olmayabilir.
Boş yere tadınızı kaçırmayın bence.

Bakmamasına zaten kırıldım o ayrı.bide benim dediğim yerlere bi atarlandı yok oraya gerek yok gibilerinden.

Zaten bikaç yıl sonra tayinimiz çıkacak.benim kv yeryüzüne gelmiş en iyi kvdir öyle söyleyim.

Zaten bikaç yıl sonra tayinimiz çıkacak.benim kv yeryüzüne gelmiş en iyi kvdir öyle söyleyim.
Yinede ben olsam altli ustlu oturmak istemem bnm annemde dunyadaki belki en iyi annedir ama onunla bile zit dustugumuz durumlar oluyor o yuzden imkan varsa hic kayinvalidenizle altli ustlu oturmaya yanasmayin

Konuya gelecek olursak erkekler biraz kazmadir o yuzden bnce fazla buyutmeyin siz istediginiz gibi yaptirin keyfinize bakin

valla bence de gereksiz yere küslük olmuş.
erkekler bu tarz işlerle zaten sizin kadar hevesli ilgilenmez ki. ona göre sadece iş güç ve yorgunluktur o dedikleriniz.
biraz da onun açısından olaya bak. kv haklı yersiz yere soğukluk olacak aranızda. ben olsam bir iki laf atarım barışırım sonrasında.

Melek bile olsa insan belli bir yaştan sonra kendi annesi ile yaşarken bile tartışmalar anlaşmazlıklar oluyor. Mutfakla alakam yoktur ama benim gibi alakasız bir insanın bile bir düzeni oluyor ve annesi ile bile çakışabiliyor bazı şeyler. Umarım şanslı azınlıktan olursunuz ama aranız da bu kadar iyiyken keşke yapmasaydınız.

Konuda da alınırsınız kırılırsınız sorun değil. Ama 2 gün küsecek mevzu değil. Gerekirse alır karşına konuşur, tartışırsın. Derdi ne sorarsın, neden hevessiz sorarsın. Kendinden örnekler verirsin. Onun sizinle bir heves paylaştığı şeyleri ilgilenmeseniz bile heyecanla dinlediğini söylersin.

birinin dünya iyisi olması onunla aynı evdeyken veya dip dibeyken çok iyi anlaşabileceğiniz anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…