- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ya bende istiyorumki şöyle en azından benim seçtiklerime baksın iyi yada kötü desin.sonuçta oda o evde oturacak.valla bence de gereksiz yere küslük olmuş.
erkekler bu tarz işlerle zaten sizin kadar hevesli ilgilenmez ki. ona göre sadece iş güç ve yorgunluktur o dedikleriniz.
biraz da onun açısından olaya bak. kv haklı yersiz yere soğukluk olacak aranızda. ben olsam bir iki laf atarım barışırım sonrasında.
Şımarıklık olsun diye yapmadım.gerçekten kırıldığım için kırıldığımı anlasın diye böyle tepki verdim.cok simariksin. guzelim evlilikler sirf kadinlarim simarik triplerinden bitiyor iste...
İnşallah canım hep böyle oluruz.bu aralar adet olamadığım için ilaç kullanıyorum.belki ondanda biraz hassas olabilirim.yorumun için çok saol.Hayret dimi ya... Gelin daha fazla önemsiyor KV. KP yi... Ne güzel, karışıklı ne iyi denk gelmişsiniz, keşke herkes böyle olsa...
Küsmeniz için bir sebep yok... Tavır alma tatlm... Mutluluklar dilerim...
olabilir simariklik simariklik olsundiye yapilmaz ki... genel karakterin buysa bilemem tabi ama irrite edici...Şımarıklık olsun diye yapmadım.gerçekten kırıldığım için kırıldığımı anlasın diye böyle tepki verdim.
Neden bu genelleme? Hic hoş degil.cok simariksin. guzelim evlilikler sirf kadinlarim simarik triplerinden bitiyor iste...
yooo hayir degil ama hayat boyle sacma seyler icin trip yaparak gecirilmeyecek kadar kisa.Neden bu genelleme? Hic hoş degil.
Erkeklerin hepsi melek zaten demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?