Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım habire kırmızı et falan yemek hiç sağlıklı değil yani bol bol sebze veya tahıl yemeği yap sen içlerine kıyma et falan kat hiç değilse biraz sebze yemiş olursunuz:)
oy biz de varya adam gözü gönlü bol olur laf ederiz
eli çok sıkı der laf ederiz
borcunuz sıkıntınız yoksa öbür dünyaya mı bırakacaz parayıı boşverin harcayın yahu
yarın ne olcagımız belli değil
yok anam benimkide tam tersi nassı eli sıkı bana kızar onu alma bunu yapma ksine ben savruğum ben onun bu huyundan çok fazla rahatsız olmuyorum ama oda ailesine vermeye pek meraklı
maas aldıgın günü biliyosan sor nerde ver de baktın o harcıyor sende ben harcadım para yok de ayır bi kösede kalsın baska türlü geçim olmaz borçta ödenmez
arkadaşlar ben yanlış mı yapıyorum sizce eşimle 4 gündür konuşmuyorum çok iyi bir eşim var ama bir kötü huyu var onu değiştiremiyorum maaşı alıyo har vurup harman savuruyo kimseyle gidip yiyip içip gezmiyo ama gereksiz şeylere harçayarak gerekli olan ihtiyaçlarımıza yetiştiremiyoruz bende en son geçen gün patladım ve o gün buğündür konuşmuyorum diyorumki ona sen bana ver maaşını al içinden ihtiyacını gerisine karışma ben hallederim herşeyi diyorum tamam diyo ama bir türlü uygulamadı hala dediğini en son patladım benden bu kadar dedim ya yeter artık ya evleneli 1,5 sene oldu ne borç bitiremedik ya aksine borçlanıyoz birde bebek oldu bu arada ama yok adam hala rahat ne yapayım ya ne olur bi akıl verin senağlama
aynen babamı tarıf etmıssın canım..
yanı bende anlatsam bukadar olurdu...
annem 48 yasında bu yasına kadar cekıyor bizde çok cektık ama bu sayede de tutumlu olduk (babamdan kaynaklanıyor oalnilir)
eşini ve cocuklarını hiç dusunmuyor bize gelınce parası yokkk zaten öğretmen maası ne kadar dıyorrr bilmem nee
ama elaleme gelınce çok guzel parası oluyorr bizim borcumuz varken gider baskasının borcunu oderr
annemın ailesi , babamın ailesine gore zengin kalıyor dedik acaa bundanmı bu derece vurdumduymaz ama yazık valla kıss yaramaaa tuzz bastın bakk..
annem ,babam yuzunden 3arsa sattı banka borclarını kapatabılmek için..
hatta dun ne yaptı eve iki tane genc getırmıs tanımıyor etmıyor!!! dedım ne getırdın baba hırlı olur hırsız olur... dio napayım acıkmıslarr... hayır yaptı guyaa ama evdede param yok param yok die annemin basının etını yıyor gerı kalan arsaları sattırmak için.. !! tobee yarabbimm yaa..
amann babama iyi desinler!!!
ayy arkadasım kusura bakma senınde konuna taciz ettım (( ama okuyuncaa dayanamadım yazdım :çok üzgünüm:
Üçün beşin hesabını yapan, cimrilikten bayılan bir eşiniz olmasındansa varsın eli açık, hayatın tadını çıkarmayı bilen, ömür kısa, para da mal da mülkte dünyada kalacak diyen bir eşiniz olsun...
Valla bak...
Üçün beşin hesabını yapan, cimrilikten bayılan bir eşiniz olmasındansa varsın eli açık, hayatın tadını çıkarmayı bilen, ömür kısa, para da mal da mülkte dünyada kalacak diyen bir eşiniz olsun...
Valla bak...
dediğiniz çok doğru bende yiyip içip gezmeyi çok seviyorum ama keşke borçç olmasa benim gayemde yaza kadar borçları bitirip oğluşumuzuda alıp güzel bir tatil yapmak canım herşeyin fazlası zarar işte devir hesap devir:dance:
dediğiniz çok doğru bende yiyip içip gezmeyi çok seviyorum ama keşke borçç olmasa benim gayemde yaza kadar borçları bitirip oğluşumuzuda alıp güzel bir tatil yapmak canım herşeyin fazlası zarar işte devir hesap devir:dance:
Orası öyle, elbetteki abartmamak lazım... ama bu devirde borç hepimizin başında. Çok da üzmeyin kendinizi, en azından 4 gün boyunca bu yüzden küslük sokmayın aranıza.
Şunu da düşünün ki hiç değilse evine, eşine, çocuğuna harcıyor... size ne kadar kıymet veriyor. Bu o kadar güzel bir şey ki. Yuvanıza, eşinize, çocuğunuza sarılın.
Varsın hayatta tek kusuru bu olsun... gönlünü kırmayın bu yüzden...
Allah dermansız dert vermesin...
erkek milleti degilmi al birini vur ötekine sırnaşık şey
benim arkadasimin esi de öyleydi .. sonra arkadasim bir plan yapti ödenecekleri listeye yazdi mesela..
elektrik = ... euro
su = ... euro
taksit1 = ... euro
... vs..
sonra maasdan geri kalani esinin eline verdi " al canim boz boz harca kafana göre.." dedi ... o gün bu gün ikisininde istedigi oluyor belki öyle deneseniz ise yarar .. hersey gönlünüzce olsun ..