• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldığı parayı benden gizledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet memur. Hiçbir zaman gidip darp raporu almadım işinden de olursa daha çok saldırganlasir diye bı de neden bilmiyorum çok üzülüyorum ben ona.sinirim geçince bı merhamet geliyor içime bunla da alay eden olacaktır ama o kadar şey yapmasına rağmen iyilikleri ağır bastı hep.
Kk da bu bahaneyi yazan 4657. Kadınsınız. Çok okuduk burda eşim memur, mesleği yanmasın diye rapor almadım.. böyle başlayan çok şey okuduk. Sonu? Yine dayak aşağılama. o sizi çok düşünüyordu şiddet anında. Sizde onu düşünün tabi

Promosyon parayla alinmaz ki..Anladigim kadariyla bir maas ikramiye veriliyor.Ayrica bir de uzerine promosyon amacli spot bir urun mu veriliyor.?
Kredi karti borcunu yatirmissa problem etmezdim.Esinin deyimiyle sen de bu aralar fazlaca acilmissan kendince hakli oldugunu dusunmus.Eskide neler yasanmis onu bilemem de bu bir bosanma sebebi olamaz.Parayi daha farkli bir amacla kullansaydi onu degerlendirebilirdik.
Ben ne bilim onlar promosyon diyorlar alınan çift maaşa.Eskileri bilmiyorsunuz ne diyim hangisini anlatayım. Yorumları okuyun isterseniz.

Borç Ödemiş başka illegal bir yerde harcamamış tabi söylemesi gerekirdi yine diyecektim ki şiddet varsa işin içinde parayı konuşmak bile yersiz

Çocuklar var diye durmayın asıl. Neymiş? Babaya düşkünlermiş. Ne yapıyor mesela baba? Parayı saklar. Anneye kötü davranır. Şiddet uygular. Nasıl bir düşkünlük var. Onlar babaya düşkün değil bence. Siz kocaya bağımlısınız., yoksa aklı olan kadın o adamı çekmez. Çocuğu varsa hiç çekmez
Bu sefer düğmeye basicam..Anlasmali bosanmaya ikna etmem lazım

O ailen zamanında seni barıştırıp barıştırıp başından savdıklarına bin pişman olacak. Bu adam seni çocuklar ile beraber dımdızlak kapılarının önüne koymayı planlıyor, ve üzülerek görüyorum ki yapabilecek hiçbirşeyin yok. Dava açmak için bile kocanın parasına muhtaçsın. 😐
Babam vefat edeli bı sene olmadı o hep bana dağ gibi baban var arkanda istemediğin an babanın kapısı açık her zaman derdi😔😢hatta sinirlenirdi çık gel bari hizmetini yapma derdi

Evet memur. Hiçbir zaman gidip darp raporu almadım işinden de olursa daha çok saldırganlasir diye bı de neden bilmiyorum çok üzülüyorum ben ona.sinirim geçince bı merhamet geliyor içime bunla da alay eden olacaktır ama o kadar şey yapmasına rağmen iyilikleri ağır bastı hep.
O sizi tek kalemde harcayacak ve o gün gelince ben demiştim demeyeceğim.

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı asgari ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Çok ayıp etmiş hem de çok.Benim eşim 1 kere böyle bir şey yaptı inanın sürekli fazla fazla ödemeleri çıktı başımız da sürekli bir sıkıntı vardı.Kisacasi iki yakası bir araya gelmiyordu.Ben gene maddi böyle bir sıkıntı çıkınca sen harama mi bulaştin??Bizim her şeyimiz bereketlidir dedim ve adam döküldü benden para saklamış faize yatırmış 😵Tabii ben koptum orada.Simdi borç verse bana söyler.Bu konuyu seni suçlayıp kapatmasina izin verme.Tavrini koy ve çok konuşmayıp kavga bile etmeden kendini suçlu hissetmesini sağla

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı asgari ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Göster hani yatırdığını diye ispat isteseydiniz.

Bence bu kısım da önemli

Hayır savurgan hiç değilim örnek vermek gerekirse ben sosyete pazarından da alışveriş yaparım ama o asla pazardan giyinmez hep marka. Beni de AVM ye götürünce bir şey alırken ona sormadan almam veya pahalıya vazgeçerim.Ayda yılda bı aileme giderim başka da hiçbir masrafım yok ekstra.
Hanımefendi ne kadar içler acısı bir durum. Sizin kendinize ait hiç geliriniz yok mu? Bir şey alırken eşten izin almak nedir?
Hadi diyelim ev kadınısınız, bir geliriniz yok eşiniz size hiç mi bütçe ayırmıyor. Sizde o evin idaresini yapıyorsunuz. Çocuk büyütüyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Eve gelen maaşta sizinde hakkınız var.

Hanımefendi ne kadar içler acısı bir durum. Sizin kendinize ait hiç geliriniz yok mu? Bir şey alırken eşten izin almak nedir?
Hadi diyelim ev kadınısınız, bir geliriniz yok eşiniz size hiç mi bütçe ayırmıyor. Sizde o evin idaresini yapıyorsunuz. Çocuk büyütüyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Eve gelen maaşta sizinde hakkınız var.
İçler acısı çok doğru tespit.. Mesela halıları yıkamaya vermek için bile onayını bekliyorum.

Tabikide beklentin olacak kimin için çalışıp kazanıyor beyefendi. Ben böyle birşeyi başka birinden duysam oturup açıklasın diye beklemezdim hesabını sorardım. Kredi kartinada yatırmış olsa dahi söylemesi gerek. Eşim bayramda resmi günde gidip ne kadar fazla vereceklerini takir takir söyler soylemeside gerek

Ah bacım ah kaç çocugun var bilmiyorum ama iki diye anımsıyorum. Tekerrürü cok sevmem ama senin icin yazacağım.🕹

Yıllarca evli kaldım. Ona dört evlat verdim. Kızını da oğlunu da... Sonra bir gün hic beklemedigim bir anda sırtımdan vuruldum. Ben ki cok duygusalimdir, sabrı herseyden cok severim, affediciyim. Lakin kırmızı çizgilerim vardır. 🎲

Elimin tersiyle ittigim kalemden, erkek gibi ceketimi alarak çıktım. Malmış mülkmüş inan gözüme gelmedi. Ne nafaka ne tazminat isterim, çocuklarim varsa, Allah var gam yok dedim.♦️

Cok direndi. Millet gibi anlasmaliya razı gelmedi. Beş sene çektim. Beş nüfus bir maaş. Sonra turist rehberligini de ekledim mesleğime. Ama pandemi çıktı. Varsın olsun be dedim. Varsın böyle olsun.♠️

O pandemi bana bir kapı daha açtı. Sanırım bu kez açtığım kapı, Bab-i âli kapısı... ♥️

Demem o ki güç senin içinde. Ben cocuklarimin yüzlerinin gercekten guldugunu görüyorum ya bu bana en guzel huzur ve mutluluk...♣️

Buarada konuyla alakasız ama sanırım sizinle aynı şehirde yaşıyoruz belki gecismisizdir bile☺️

Ah bacım ah kaç çocugun var bilmiyorum ama iki diye anımsıyorum. Tekerrürü cok sevmem ama senin icin yazacağım.🕹

Yıllarca evli kaldım. Ona dört evlat verdim. Kızını da oğlunu da... Sonra bir gün hic beklemedigim bir anda sırtımdan vuruldum. Ben ki cok duygusalimdir, sabrı herseyden cok severim, affediciyim. Lakin kırmızı çizgilerim vardır. 🎲

Elimin tersiyle ittigim kalemden, erkek gibi ceketimi alarak çıktım. Malmış mülkmüş inan gözüme gelmedi. Ne nafaka ne tazminat isterim, çocuklarim varsa, Allah var gam yok dedim.♦️

Cok direndi. Millet gibi anlasmaliya razı gelmedi. Beş sene çektim. Beş nüfus bir maaş. Sonra turist rehberligini de ekledim mesleğime. Ama pandemi çıktı. Varsın olsun be dedim. Varsın böyle olsun.♠️

O pandemi bana bir kapı daha açtı. Sanırım bu kez açtığım kapı, Bab-i âli kapısı... ♥️

Demem o ki güç senin içinde. Ben cocuklarimin yüzlerinin gercekten guldugunu görüyorum ya bu bana en guzel huzur ve mutluluk...♣️
Helal olsun sana abla💪 çocuklarının yüzünün gulmesine çok sevindim bende bilsem ki cocuklarim gelecekleri olumsuz etkilenmeyecek bu kadar debelenmezdim😔 buarada 2 tane oğlum var biri 6 biri 3 yaşında.

Evlilikte para saklamayı çok çirkin buluyorum.
Gün içinde aldığı suyun parasını bile bilirim eşimin, maaş günü hesap yapar kuruşu kuruşuna bilgi verir bana da.
Buradan boşanmaya geldiyse konu, iyi düşünün derim.
Yok artık tamam konudaki gibi olmamalı da kuruş kuruş hesap yapıp bilgi vermesi de nedir kadının da erkeğinde yani

Helal olsun sana abla💪 çocuklarının yüzünün gulmesine çok sevindim bende bilsem ki cocuklarim gelecekleri olumsuz etkilenmeyecek bu kadar debelenmezdim😔 buarada 2 tane oğlum var biri 6 biri 3 yaşında.
Allah yavrularını sana bağışlasın. Mutsuz bir ailede büyütmektense, mutlu bir anneyle büyüsünler güzel bacım.😍

Bil ki sana garanti veriyorum gelecekleri daha güzel olacak. Onların yüzleri senin huzurunla gülecek.😍

Allah yavrularını sana bağışlasın. Mutsuz bir ailede büyütmektense, mutlu bir anneyle büyüsünler güzel bacım.😍

Bil ki sana garanti veriyorum gelecekleri daha güzel olacak. Onların yüzleri senin huzurunla gülecek.😍
Amiiiin cümlemizin🤲 Allah razı olsun içime su serptin inşallah her şey çok daha güzel olur 🤲Aksi olursa ben o zaman biterim onlarin hayatı sırf boşandım diye allak bullak olursa diye çok korkuyorum burada çocuğu bahane etme diyorlar inanın tek sebep bu.

Amiiiin cümlemizin🤲 Allah razı olsun içime su serptin inşallah her şey çok daha güzel olur 🤲Aksi olursa ben o zaman biterim onlarin hayatı sırf boşandım diye allak bullak olursa diye çok korkuyorum burada çocuğu bahane etme diyorlar inanın tek sebep bu.
Sadece içinde o gücü hissedecek kadar güçlü değildin. Bugün fark ettin. Değişim senin içinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X