Eşimle ailem arasında kaldım...

Eşim çok haklı biliyorum ona da destek olduğumu haklı olduğunu söylüyorum. Ama ailem bunu böyle görmüyor ve bize aşırı düşkünler. Kötü niyetle yapmadıklarını da biliyorum ama yapıyorlar. Annem sürekli bana konusuyor çok daraliyorum. Babam da sürekli ben ne istiyorsam o olsun diyor bizi yönetmek istiyor ama eşim minnet edecek biri değil. Bilmiyorum sanki bizi küçük çocuk gibi görüyorlar. Biz ne istersek söyleyelim ne istersek yapalım ama onlar asla ses çıkarmasın çünkü onlar çocuklarımız gibi düşünüyorlar. Mesafe koymamiz çok zor her gün kızımı görmeye geliyorlar ve sırf bizim için buraya taşındılar yakin olmak icin
Kötü niyet demiyeyim de iyi niyet de yok ortada arkadaşım.
Sen ister misin kayınpederim ben ne dersem o muhabbeti etsin?
Ben istemem şahsen.

Eşim çok haklı biliyorum ona da destek olduğumu haklı olduğunu söylüyorum. Ama ailem bunu böyle görmüyor ve bize aşırı düşkünler. Kötü niyetle yapmadıklarını da biliyorum ama yapıyorlar. Annem sürekli bana konusuyor çok daraliyorum. Babam da sürekli ben ne istiyorsam o olsun diyor bizi yönetmek istiyor ama eşim minnet edecek biri değil. Bilmiyorum sanki bizi küçük çocuk gibi görüyorlar. Biz ne istersek söyleyelim ne istersek yapalım ama onlar asla ses çıkarmasın çünkü onlar çocuklarımız gibi düşünüyorlar. Mesafe koymamiz çok zor her gün kızımı görmeye geliyorlar ve sırf bizim için buraya taşındılar yakin olmak icin
Siz tayininizi isteyin, çıkın gidin...
Eger yapmasaniz önümüzdeki yıllarda eşiniz ile aranizda sevgi saygı kalmaz, bosanırsıniz...

Ama aileme nasıl mesafe koyayim ki benim için çok fedakarlık yaptılar ve bu yaştan sonra hic tanımadıkları bir yere bizim için geldiler zor hamilelik sürecinde doğumumda her an yanımda oldular bir hafta hastanede yattilar neler neler nasıl arkami dönebilirim ben küçükken yaptıklarını söylememe bile gerek yok

Tabi ki istemem kimsenin müdehale sini ama onunda huyu o iste değişmiyor eşime idare et diyorum arada patlak veriyor iste

Ama aileme nasıl mesafe koyayim ki benim için çok fedakarlık yaptılar ve bu yaştan sonra hic tanımadıkları bir yere bizim için geldiler zor hamilelik sürecinde doğumumda her an yanımda oldular bir hafta hastanede yattilar neler neler nasıl arkami dönebilirim ben küçükken yaptıklarını söylememe bile gerek yok
Gelmeselermiş arkadaşım.
Ben de bunu anlamıyorum.
Birine iyilik yapılınca her istediğini yaptırabilme şansı mı elde ediliyor?
Siz de eşinizle birbirinize yetmeyi öğrenin. Hastanede yanınızda biri olacaksa eşiniz kalmalı anne babanız değil.

Yani bilmiyorum anne ve özellikle babamın hakkini asla ödeyemem ve üzmek istemem eşim içinde öyle. Ne yapacağım bilmiyorum belki de hamilelikten dolayı bu kadar hassasim

Eşiniz degil de siz biraz safsınız bence. Aileniz sizi sömürmek icin yanınıza taşınmış sevdiklerinden degil. Sizi sevseler zora sokmazlar bu sekilde. Cizgiyi cekin esinizin yanında durun ne demek ama iyiler bizi seviyolar. Yapan esinizin ailesi olsaydı adamı sepetlerdiniz simdiye

Merhaba arkadaşlar kimseye anlatmak istemediğim için buraya yazarak fikir almak istedim. Öncelikle evliliğimden bahsedeyim. Eşimi çok seviyorum oda öyle sağ olsun çok anlayışlı çok akli başında bir insan. İkimizde ögretmeniz. Ben özel bir kurumda çalışıyordum bu sene çalışmıyorum hamileyim birer kızım var 4 yasında. Bir kaç ay önce ailem tayin le bizim olduğumuz yere taşındı ve bizim ailemle olan sorunlarımız başladı. Eşim çok ince düşünen bir insan ve karşıdan da bunu bekliyor ama maalesef herkes öyle değil. Esim iyi niyetli olduğu için ve kimseyi kırmak istemediği için ailem onu saf olarak değerlendiriyor. Ve en kötüsü evet eşim sakin bir insan ama sınırı aşılınca tüm ipleri koparmak istiyor. Yaşanan bazı olaylardan dolayı aileme tepkili davranıyor ve ben çok üzülüyorum. İki tarafta birbirini çok seviyor bunu biliyorum ama sanırım ilişkileri idare edemiyorum. Sürekli arada kalıyorum ve gerçekten çok Yoruldum. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim?

Sanki beni anlatmışsın canım eşinin saflığından sakinliğinden yararlanıyor ailen önce bunu senin kabul etmen gerekiyor nedense iyi niyetli olan saf oluyor bazen ailelerimiz cahil olabiliyor

Yani şöyle örnek vereyim mesela iki yıl önce babam arabasını satmıştı bizim vardı ve eşim götürüp anahtarı babama verdi ona daha çok lazim olur diye iki ay orada kaldı ama simdi bizim bir süredir sıkıntıları mız var araba alamadık gecen lazim oldu annem den istedim oda bizim işimiz var alış verişe çıkacağız olmaz dedi eşim çok çok bozuldu buna benzer şeyler iste. Bizi çok seviyorlar hele kızıma deli oluyorlar ama sorun ne bilmiyorum

Sorun sizi sömürmeleri

Esimde kaldı zaten babamla ikisi koridorda yattı hastahane uzaktı ve hem ben hem bebeğim hastaydik. O bebekle ilgilendi
Bir ay evvel sezeryan ile doğum yaptım.

Annemle eşimin arasi iyi olmasına rağmen, sırf annem baskın bir kadın eşimi kıracak bir davranışta bulunabilir diye annemi sezeryanıma çağırmadım.

Hastanede de yanimda sadece eşim vardi.

Bir aydır da 2 kızım, bebeğim ve bana eşim bakıyor...

Her başınız sıkıştığında annenizi çağırmak zorunda değilsiniz ki..

Böyle devam ederseniz ilişkiniz eskir sonra istesenizde toparlayamazsiniz...

Bir ay evvel sezeryan ile doğum yaptım.

Annemle eşimin arasi iyi olmasına rağmen, sırf annem baskın bir kadın eşimi kıracak bir davranışta bulunabilir diye annemi sezeryanıma çağırmadım.

Hastanede de yanimda sadece eşim vardi.

Bir aydır da 2 kızım, bebeğim ve bana eşim bakıyor...

Her başınız sıkıştığında annenizi çağırmak zorunda değilsiniz ki..

Böyle devam ederseniz ilişkiniz eskir sonra istesenizde toparlayamazsiniz...

Demek istediğim helal sana :KK9:

Ben cagirmam ki onları zaten bende kızım 15 günlükken taburcu oldum bir hafta hastanede yanlız baktım bebege ve ondan sonra annenin bir gece bile bizim evde kalmasına izin vermedim ben hallederim dedim ama yakınız ve hemen koşarak gelirler zaten elimde oldukça kimseden birşey istemem ama o benden çok üzülüyor sen git buradan diyemem ki

Back
X