eşimle ailem görüşmüyor ve bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum artık

Yok aileler de görüşmüyor. Annemin memlekete döneceği gün kayınvalide annemi arıyor 4-5 kez. Annem geri dönmüyor kayınvalideye. Sonra başka bi gün kp babamı arıyor babam da geri dönmüyor. Bir de kp ameliyat geçirdi 2 kez, kardeşi vefat etti bizimkiler yine aramadı. Aileler de görüşmüyor yani kısacası
E senin ailen sıkıntılı oyleyse?

Pişmanlıkların var mı peki? Ya da iyi ki boşanıyoruz diyor musun? Ben eşimi hala seviyorum. Herşeye rağmen seviyorum işte.
Ben de hala deli gibi seviyorum çok acı çekiyorum ama olmuyor keşke hiç tanismasaydik veya nişanlıyken kopsaydik o zaman da belliydi böyle olacağı. Evlilik çocuk düzeltir sandım ama olmadı

Yani eşimin annemin tekrar aramasını beklemesi doğal birşey mi? Ben evime döneceğim diye benim yanımda arasın da sonra vazgeçmesin annem diye ısrar edip aratan benim aslında. Uyurken aradıysa da aslında saat öğlen 4-5 falan hani çok anormal bir saat değil aslında ama eşim uyuyordu işte. Ben de 6-7 gibi yola çıkacaktım o yüzden arattım. Ama eşim bunu kendisine karşı atılan bir adım olarak bile kabul etmeyip tekrar arasın diyor. İşi yokuşa sürmek değil midir bu? Bir de ben bu yüzden onunla konuşmuyorum diye o bi de yatakları ayırdı hani 2 gündür de salonda yatıyor.
Yine söylüyorum karşınızdakiler çocuk değil içinden gelmiyorsa aramak anneni zorlama bunlar daha büyük problem çıkarıyor sonra. Eşiniz hatalı yada hatasız demiyorum ben sadece gönülsuz yapılan işten Hayır gelmez diyorum

Ben de hala deli gibi seviyorum çok acı çekiyorum ama olmuyor keşke hiç tanismasaydik veya nişanlıyken kopsaydik o zaman da belliydi böyle olacağı. Evlilik çocuk düzeltir sandım ama olmadı
Kesinlikle barışılmaz artık mı diyorsun? Bu kadar seviyorsan vazgeçmemelisin bence. Elinden geleni yapmalısın önce kendin sonra da bebeğin için.

Bu sebepten boşanma mı olur barışırlar yakında.

İnşallah canım yaaa inşallah dediğin gibi olur :)
Canım ne sorun yasayanlar var bu onlara göre basit kalıyor ucunda ölüm yok. Bi arkadasımda aynı dertten muzdarip eşi onun ailesiyle görüsmüyor araya küfürler falan girmis. İnsallah en kısa zamanda barışırlar.

Küsme sebeplerini okudum da eşin çok haklı. Hemen odadan niye çıkmadı diye kızmak vedalaşmadan gitmek de ne demek. O Bi anne bazı şeylerin üstünü örtmesi gerekirken olayı büyütmüş. Eşinin kinci olması konusuna gelince her insanın hisleri aynı olmuyor. Yoğun yaşıyor bazı duyguları demek ki. Bence annenizi evliliğinizden uzak tutmalısınız. Boşanacak bir sebep göremedim ben. Ayrıca emin olun hersey düzelir unutulur..

eşin de aynı o zaman. iyi biri ama kinci.
ailene gelince mülayimsin. kocana gelince boşasam mı?
ilginçsiniz.
Evet haklısınız. Aileme karşı taraflı yaklaşıyorum galiba. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Kafam karmakarışık. Babaannem bile eşin senin hatrın için neden bunu yapmıyor ki nasıl bir eş bu diye eleştiriyor eşimi :(

Küsme sebeplerini okudum da eşin çok haklı. Hemen odadan niye çıkmadı diye kızmak vedalaşmadan gitmek de ne demek. O Bi anne bazı şeylerin üstünü örtmesi gerekirken olayı büyütmüş. Eşinin kinci olması konusuna gelince her insanın hisleri aynı olmuyor. Yoğun yaşıyor bazı duyguları demek ki. Bence annenizi evliliğinizden uzak tutmalısınız. Boşanacak bir sebep göremedim ben. Ayrıca emin olun hersey düzelir unutulur..
İnşallah bir an önce düzelir herşey. Eşimle de aram sürekli bozuluyor bu sebeple. Bu son tartışmamızda 3 gündür konuşmuyoruz eşimle ve eşim salonda yatıyor 3 gündür. Eşime karşı daha anlayışlı olmamı söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Haklısınız sanırım.

Evet haklısınız. Aileme karşı taraflı yaklaşıyorum galiba. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Kafam karmakarışık. Babaannem bile eşin senin hatrın için neden bunu yapmıyor ki nasıl bir eş bu diye eleştiriyor eşimi :KK43:
sen kimseye bakma. kocanla ailenin yapısı aynı. ailenden vazgeçmediğine göre kocandan da vazgeçmemelisin.
sırf bu sebepten boşarsan ah alırsın, bence.
gül gibi yuvana yazık etme.

Herkes herkesi sevecek her tatilinde bayraminda görüşecek diye sacma bisey olamaz.burak o da kendi ailesiyle gorussun anlamıyorum bu yapisik ikiz durumlarini.eşinin yerinde sen olsan ailesi yuzunden seni bosamsk istese hoşuna gider miydi dürüstçe cevap ver lütfen

seni sevdiğini kanıtlaması için aileni sevmesine gerek mi var? daha neler artık.. arkadaşım artık siz bir ailesiniz, eşinin senin anne-babanla görüşüp görüşmemesi neden çok önemli ki? sen aileni seversin, o sevmiyordur, ters geliyordur yaşantıları.. o zaman görüşmesinler.. sen k.valideni sevmesen ama kocan zorla görüşeceksin dese ne kadar çirkin olur, koskocaman insan istemiyorsa konuşmasın.. sen tek git, tatilini yap, dön..

Çok da mükemmel bir aile sayılmazlar biraz kincidirler belki ama aslında çok da iyi niyetlilerdir.
Iyi de insanlar bin kere adim atmis aramis sormus, sizinkiler donmemisler bile.. Her sey niyetle bitmiyor, hal ve hareketler de onemli.. Esinin ailene takindigi tavri durduk yere esinin ailesine takinmislar zaten.. Esin de buna takilsa ne yapacaksin?

Evet haklısınız. Aileme karşı taraflı yaklaşıyorum galiba. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Kafam karmakarışık. Babaannem bile eşin senin hatrın için neden bunu yapmıyor ki nasıl bir eş bu diye eleştiriyor eşimi :KK43:
Bence biraz bekle diger bayram geldiginde onun ailesiyle ne gorus ne telefonla ara
Zorla empati yaptirt

İnşallah bir an önce düzelir herşey. Eşimle de aram sürekli bozuluyor bu sebeple. Bu son tartışmamızda 3 gündür konuşmuyoruz eşimle ve eşim salonda yatıyor 3 gündür. Eşime karşı daha anlayışlı olmamı söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Haklısınız sanırım.
Kesinlikle evet. Kocanıza asla baskı yapmayın hatta konuyu dahi açmayın bence. Aynı şekilde annene de. Olayları akışına bırakın. Bazen yaptırmak istediğimiz şeyler ters tepebiliyor. Oluruna bırakın

Back
X