Eşimle ailesi yüzünden tartıştık

Bak cnm bence hata ediyosun.sen onun karısı diğer taraf ise ona senelerce emek vermiş onu ne sıkıntılarla dünyaya getirmiş büyütmüş olan ailesi.sen sevmeyebilirsin anlaşamayabilrsin nefrette edebilirsin ama eşininde seninle aynı duyguları yaşamasını bekleyemessin.ne kadar kötüde olsa onlar eşinin ailesi.ve dengeyi kurmak zorunda olan kimsede eşindir.ailesine selam vermesi konuşması yemeğe gitmesi veya onlarda kalıyo olması seni rahatsız etmemeli.sen eşini kıskanmak yerine onu koşulsuz sevmeye bak.tam aksine eşin senden ailenle görüşmemeni istese ne hissederdin ve nasıl yaklaşırdın.bence eşin çok olgun bi insanmış.benim eşim olsa durumumuz çok farklı olurdu.ayrıca askere giden eşinin ailesinden biri.sen ve senin annenden önce eşin ve ailesinin orda olması daha doğru olurdu.ben olsam hiç gitmezdim bile.bak ben kendi sorunlarımı bi anlşatsam.8 senelik evliyim.eşimin ailesi dünyada tanıdığım en hassas ve alıngan insanlar aşırı otoriterler.gözünün üstünde kaşın var diyemessin kızmaya küsmeye bahane ararlar.bak 5 ay önce sırf onlara yakın olmak için düzenimi bozup onlara yakın biyere taşındık ama oranın havası çocuklarıma yaramadı kaç sefer hst.yattılar iki oğlum birden bronşit_astım oldu çok zor günler yaşadık mecbur apar topar eski evimize yakın biyere taşındık.ama eşimin ailesi bunu gurur meselesi yaptı beni kötü kadın ilan etti eşimi taşınma mecburiyetinde bırakmışım ailesinden onu koparıp kendi aileme yanaştırmışım çocuklarımı güya onlardan kıskanıp göstermek istemiyomuşum diye ağızlarına geleni saydılar ve 4 aydır bizimle konuşmuyolar ve bizi silmişler kesinlikle eşimle bile konuşmuyolar sölemedikllerini bırakmadılar ben çok kır5gın olmama rağmen sadece eşim aramızda kalıp üzülmesin diye yinede kaç sefer onları aradım ağır laflar işitmeme rağmen siz nederseniz deyin ben sizi seviyorum yanlış anladınız alınganlık yapıyosunuz küfürde etseniz başımın üstünde yeriniz var diye sürekli arayıp arayı bulmaya çalışıyorum.kayınbalidem biraz yumuşamaya başladı ama kaynatam çok asabi ve eşırı kincidir kapının önünden bile geçmesinler diyomuş düşün artık ona rağmen onunda gönlünü alana kadar elimden geleni yapıcam.kıskançlık kadar kötü bi duygu olamaz kendine ve yuvana zarar verirsin.hoşgörülü ol ve empati yap kendini eşinin yerine koy ve bence onlara kızmak yerine aranızı düzeltmeye çalış.hem eşin mutlu olur hemde sen böle kötü düşüncelerle ruhunu kirletip kendini mutsuz etmemiş olursun.kaç yaşındasın bilmiyorum ama kabul edersen nacizane bi arkadaş veya abla tavsiyesi olsun...

ya arkadaşlar ben eşimi aylesinden koparmak falan istemiyorum ama biraz tepki verirse yaptıklarına pişman olurlarmıki acaba diye ama ben biliyorum onu ne zorluklarla büyüttüklerini ama eşimi paylaşamıyorum bide asıl sebep bu zaten

derinss bencede uslubun çok ters haklı yada haksız olabilir bayan derdini anlatıyor çocuk gibi başkalarından azar yemek için konu açmıyor
gerçi yapın böyle sanırım her tobikte görüyorum mizacın çok ters
az önce biri konu açmışya kk bayanları neden böyle diye al sana başlı başına bir örnek :6:

evt canım yaaa cok haklısın insanlar burda bir birlerini cabuk kırıyor ama olmasa iyi olur ama arkadaslarım cok güzel yorum yazmışlar evet ben kendimi birazdaha kendimi irdeledim bu yorumlarla birazdaha kendime geldim cok sagolun

Konuya biraz balıklama atlıyorum ama fikrimi söyleme gereği duydum. Her evlilikte muhakkak problemler yaşanır nihayetinde bilmediğin bir aileye giriyorsun onlar da hiç tanımadıkları biriyle özellerini paylaşıyorlar. Anlaşmazlıklar,çatışmalar olabilir ama hadleri aşmadan... Ben burada en büyük hatayı eşiniz de görüyorum çünkü bir evlilikte dengeyi sağlayacak olan her zaman erkektir. Başında size onlar benim ailem haddini aşmamalısın onları kırdığında ben de üzülür arada kalırım, onlara da o benim sevdiğim kadın,hayatımı paylaştığım, benimle varı yoğu paylaşan insan lütfen onu incitecek hareketler de bulunmayın deseydi şuan bu durumda olmazdınız. Şunu da unutmayın ki erkekler ailesinin hatalarını görmüyor demişsiniz yanılıyorsunuz erkekler çok iyi gözlemliyor ve herşeyi takip ediyorlar. Ne biliyorsunuz sizi savunmadığını,size laf ettirdiğini? Erkekler sadece bunu dile getirmezler ki kadın tamamen haklı olduğuna inanıp olayı daha da ateşlendirmesin...
Ve bence nacizane tavsiyem 10 yıldır evli olduğunuzu söylüyorsunuz bence eşinizi çok iyi tanıyorsunuzdur o gece annenizi araya sokarak onu da sürükleyerek aslında eşinizi siz kızdırdınız çünkü tepkisinin daha sert olabileceğini tahmin ettiniz bence ya da annem de var nasılsa bişi diyemez diye düşündünüz ama olay daha da çığırından çıktı. Bence nolursa olsun aileler olaya dahil olmamalı.Çünkü siz günün birinde eşinizle barışırsınız ama annenizin aklında her zaman damadım kızıma bunu bunu yapmıştı diye kalır ve ister istemez bir cephe alma durumu gelişir.
Sizde biraz daha ılımlı bakmaya çalışın görüşmek durumunda değilsiniz ama bence saygı duymak zorundasınız aynı şekilde onlar da size.
Daha fazla kendinizi de eşinizi de üzmeyin kimse için sevginizi yıpratmaya değmez...

Cnm burda hepimiz aile gibi olduk inan okurken ben olsam ne yapardım diye okuyorum hep
Bi şekilde bende senle paylaşıyorum bişeyler sonuçta hepimizin aile hayatında öyle yada böyle sorunlar oluyor.Eşinin şuan sana destek olması ve arkanda olması çok güzel
En azından o da seni bunaltmıyor ama bak seni suçlamaya başladığını söylemişsin canım alarm çanları çalmaya başladı demektir.Aman dikkat :nazar:
Sen hala tepki vermeye devam edersen eşinin sana karşı soğutma çabaları içerisinde olduğunu değil,senin onu ailesinden uzaklaştırmak istediğini ciddi anlamda düşünecektir.Tartışmalar uzayıp duracak Allah korusun :18: Bırak zamana görüşüyorsa görüşsün eşin , sana destekse zaten ailesi öyle bişeye kalkıştığında bu durumu sana açacaktır bi şekilde o zaman neden karşı çıktığını daha iyi anlar,senin bişey söylemene gerek kalmadan eşim haklıymış der. Et tırnaktan ayrılmıyor canım benim bak eşimin tarafı bizi hiç arayıp sormadıkları halde biz elimizden geldiğince gidip geliyoruz hatta öyle ki ben özellikle eşimi bazen sürüklüyorum ki gidelim ne zamandan beri gitmedik diye.Çok mu istiyorum gitmeyi ,tabiki de hayır ama onların ağzına laf vermek istemiyorum.Beni hiç bi şekilde suçlayamayacaklar böylece.Ben böyle davrandıkça eşim de bana daha çok destek oluyor ve her defasında ailesine beni savunuyor.
Şimdi sen eşine desen seni benden soğutacaklar, benim hakkımda olur olmaz şeyler söyleyecekler eşin hayatta inanmaz.Belki dilinde haklısın der ama içinde hep bi acaba mı olur...Ama ailesi dese gelin yüzünden bizden iyice uzaklaştın onlara hak verir baksana sana da diyormuş senin yüzünden görüşemiyorum diye.Bırak görüşsün ki seni de suçlayamasın öyle şeyler olacaksa da yaşayarak görsün.
Eşin seni seviyor onun bunun lafıyla senden vazgeçer mi canım ya
Bak senin için nerdeyse ailesinden vazgeçecek,görüşmeyecek kadar seviyor.
Zaten soğutmak isteyen insan iki arada bir derede yine yapar bunu.Sen ne kadar görüşmelerine engel olsan bile bi alo der yine yaparlar yapacaklarını.
Yarın bir gün Allah korusun ölürlerse, eşin ilelebet senden çıkarır acısını canım
Dualarım seninle inşallah evinizden huzur ve mutluluk eksik olmaz
En kısa zamanda çözersiniz ailenizdeki sorunları öpüyorumm :16:

Amin Allah hepimize akıl fikir versin
Burda hiç kimsenin aklı bi diğerinden daha geride değil yaptıklarımız sadece paylaşım
Hepimiz içinden çıkamayacağımızı düşündüğümüz konularda birbirimizden destek alıyoruz
Bugün sana,yarın bana, ona , şuna derken hepimiz bi şekilde ne yapmalıyım? ı tartışıyoruz
Dediklerinize katılıyorum

derinss lütfen canım arkadaş sadece rahatsız olduğu bi noktayı dile getirmiş bunu kişisel çatışma olarak algılamayın.Gerçekten bazen bazı yorumlar o kadar incitebiliyorki insanı
Bazen insan açtığı konuya yorum yapmak istemiyor yada konuyu kapatıyor,siliyor vs...yada konusuna hiç uğramıyor bizden kızıyoruz bizi enayi yerine koyuyor diye
Ama hiç düşünemiyoruz kırılabileceğini...

algidacım senin yorumlarına bayıldım ve kendime bazı sorular sordum ve cok iyi geldi bana yorumların sana çok teşekür ederim evt eşinin aylesine yaranmak zor oluyor ama napalım ogullarını alıyoz diye bize düşman oluyorlar sogolsun eşim beni herzaman anlıyo ama işte ordanda vaz gecmiyor ama gecmesinde zaten benimde oglum var ama biraz hatalrını gösterse herşeyede susulmazki canım

Ayy kavgadan değil konuyu dağıttığımız için ceza alacağız da,özel mesaj yazma hakkınız yok galiba yeni üye olduğunuz için..
konumda bana da ağır şeyler söylendi,,canımı daha da yakan bu da söylenir mi yahu dediğim.
ama ufkumu açtı incinmedim yani ben hassas değilim herkese de aynı şekilde yaklaşıyorum galiba olabilir.
bu konuya gelirsek hala eşi görümceden kıskanmak bana cidden bir rahatsızlıkmış gibi geliyor.
yarın en yakın arkadaşım bana kahveye gelse bu cümleyi kursa "delirdin galiba,terapiste git" derim
hakaret olarak da algılamaz ,ben sarsma yöntemiyle yardımcı oluyorum galiba tekniğim farklı ...

derinss) ama yetti artık hakaretlerin evt kıskana bilirim görümcemdende kayınvalidemdende evt çok seviyorumki kıskanıyorum ama insana bukadar hakaret edilmezki onların yaptıklarını hatırladıkca kızıyorum hıncınıda eşimden cıkarıyorum bazen ama çok şükür rahatsız degilim delirmedimde seven insanda yapar herhalde ilk başta yorumlarını okudum ama artık çok kırıcı oldunun farkındamısın

ben annesigille kötü olsun istemiyorumki ama biraz hatalarına karşı biraz tavır göstersin istiyorum yorumuna teşeür arkadaşım

10 yıllık evliymişsiniz.
bu tip şeyleri bütünüyle aşmış olmanız gerekirdi çoktan.
ben hala neden ailesinden kıskandığınızı anlayamıyorum vardır bir sebebi elbet ama ben çözemedim.
siz eşinizi çekiştirdikçe ailesine karşı tavır alması gerektiğini iddia ettikçe soğutursunuz
sıkıştırılmak istemeyecektir nihayetinde o da kaç yaşında adam ..
bence yanlış yoldasınız biraz sakin olun,,,
ailesi ne hata yaparsa yapsın ailesi,sizin vermesini istediğiniz tepkileri vermeyebilir.
affeder görmezden gelir annemdir kardeşimdir der geçer..
bence eşinizin davranışlarına müdahele etmeyin.

Konuya biraz balıklama atlıyorum ama fikrimi söyleme gereği duydum. Her evlilikte muhakkak problemler yaşanır nihayetinde bilmediğin bir aileye giriyorsun onlar da hiç tanımadıkları biriyle özellerini paylaşıyorlar. Anlaşmazlıklar,çatışmalar olabilir ama hadleri aşmadan... Ben burada en büyük hatayı eşiniz de görüyorum çünkü bir evlilikte dengeyi sağlayacak olan her zaman erkektir. Başında size onlar benim ailem haddini aşmamalısın onları kırdığında ben de üzülür arada kalırım, onlara da o benim sevdiğim kadın,hayatımı paylaştığım, benimle varı yoğu paylaşan insan lütfen onu incitecek hareketler de bulunmayın deseydi şuan bu durumda olmazdınız. Şunu da unutmayın ki erkekler ailesinin hatalarını görmüyor demişsiniz yanılıyorsunuz erkekler çok iyi gözlemliyor ve herşeyi takip ediyorlar. Ne biliyorsunuz sizi savunmadığını,size laf ettirdiğini? Erkekler sadece bunu dile getirmezler ki kadın tamamen haklı olduğuna inanıp olayı daha da ateşlendirmesin...
Ve bence nacizane tavsiyem 10 yıldır evli olduğunuzu söylüyorsunuz bence eşinizi çok iyi tanıyorsunuzdur o gece annenizi araya sokarak onu da sürükleyerek aslında eşinizi siz kızdırdınız çünkü tepkisinin daha sert olabileceğini tahmin ettiniz bence ya da annem de var nasılsa bişi diyemez diye düşündünüz ama olay daha da çığırından çıktı. Bence nolursa olsun aileler olaya dahil olmamalı.Çünkü siz günün birinde eşinizle barışırsınız ama annenizin aklında her zaman damadım kızıma bunu bunu yapmıştı diye kalır ve ister istemez bir cephe alma durumu gelişir.
Sizde biraz daha ılımlı bakmaya çalışın görüşmek durumunda değilsiniz ama bence saygı duymak zorundasınız aynı şekilde onlar da size.
Daha fazla kendinizi de eşinizi de üzmeyin kimse için sevginizi yıpratmaya değmez...

fermur ) canım teşekür ederim yorum yazdın için eşim bana diyoki nerden biliyosun savunmadımı savunmasam sen bu halde olmazdın diyo ama eşimin aylesi birz laftan anlamaz insanlar diyodur belki ama anlatamıyorannemin yanında tepkisini göstermedi sadece soguk davrandı
ona kızıyorum
eger ben tarşmaya başlamasam eşim konu acmaz aslında cok sabırlı fazla herşeye sesini çıkarmaz ama işte beni bu sessizligi rahatsız ediyor yapıyor ediyorda bana belli etmiyo diye evet haksızım belki ama artık daralmıştım buraya konu actım ama yorumlarınız beni baya kendimi incelemei düşündürdü
faydası oldu yorumlarınızın çok sagol canım

derinss) ama yetti artık hakaretlerin evt kıskana bilirim görümcemdende kayınvalidemdende evt çok seviyorumki kıskanıyorum ama insana bukadar hakaret edilmezki onların yaptıklarını hatırladıkca kızıyorum hıncınıda eşimden cıkarıyorum bazen ama çok şükür rahatsız degilim delirmedimde seven insanda yapar herhalde ilk başta yorumlarını okudum ama artık çok kırıcı oldunun farkındamısın

ayy sizde abarttınız iyice..
nerede ne hakaret ettim yahu?
ben o arkadaşla konuşuyorum kendi arkadaşımdan örnek veriyorum.
ne var bunda.. sen de herkes abandı diye yükleniyorsun.

seven insan yapar da saçma bir genelleme bence.. seven insan görümceden mi kıskanır yani.
size normal geliyordur tamam bana çok anaormal geliyor.
bunu da mı söyleyemeyeceğim? hasbinallah....
yaptığınız doğru olsaydı eşinizle aranız bozuk olmazdı değil mi..

10 yıllık evliymişsiniz.
bu tip şeyleri bütünüyle aşmış olmanız gerekirdi çoktan.
ben hala neden ailesinden kıskandığınızı anlayamıyorum vardır bir sebebi elbet ama ben çözemedim.
siz eşinizi çekiştirdikçe ailesine karşı tavır alması gerektiğini iddia ettikçe soğutursunuz
sıkıştırılmak istemeyecektir nihayetinde o da kaç yaşında adam ..
bence yanlış yoldasınız biraz sakin olun,,,
ailesi ne hata yaparsa yapsın ailesi,sizin vermesini istediğiniz tepkileri vermeyebilir.
affeder görmezden gelir annemdir kardeşimdir der geçer..
bence eşinizin davranışlarına müdahele etmeyin.

aylesinden kıskandımın sebebi acaba bensiz oldunda benden için bişeyler söylerler diye korkum ama onuda kendimce sacma buluyorum arkadaşlarında dedigi gibi iki arada bi derede yapa bilirler ama ne bilim kendime engel olamıyorum ben 25yaşındayım ama beni tükettiler beni evet aylesinin hatsını görüyor ama napsın zavvalım arada kalıyor

seven insan yapar da saçma bir genelleme bence.. seven insan görümceden mi kıskanır yani.

canım benim eşimle aram bozuk degilki sadece tartıştık ve ben her zaman küsmekte buluyorum careyi ama eşim benle küsmek istemedigi için hemen özür diler ama benim kafamı kurcalıyor benim sana kızma sebebim beni delirmiş yapmışın
arkadaşına dermişlin gibi banada yansıtıyorun lafı yani sanada derim gibi cünkü beni sorunumu konuşuyoruz evt sence olmaz ama bence görümcemdende kıskanırım herkezin yapısı farklı cektigi sorunlar farklı bence kırmadan yorum yapın

aylesinden kıskandımın sebebi acaba bensiz oldunda benden için bişeyler söylerler diye korkum ama onuda kendimce sacma buluyorum arkadaşlarında dedigi gibi iki arada bi derede yapa bilirler ama ne bilim kendime engel olamıyorum ben 25yaşındayım ama beni tükettiler beni evet aylesinin hatsını görüyor ama napsın zavvalım arada kalıyor

bir önceki mesajda çok kızdırdın beni ama yazmadan da duramıyorum :37:
10 senelik evliliğiniz doğruysa ki 15 yaşında mı evlendiniz anlamadım ama ..
10 sene içinde eşinizi yoldan çevirecekleri varsa çoktan çevirmişlerdi
öyle değil mi?
bence siz takıntı yapmışsınız ki bu durumunuzun açıklaması kıskançlık değil kaygı
ya elimden alırlarsa ya yalan yanlış doldururlarsa.
anlattığınız kadarıyla eşiniz sizi seviyor,siz mesele yaptıkça adamın kafasına daha çok girersiniz.

ya arkadaşlar ben eşimi aylesinden koparmak falan istemiyorum ama biraz tepki verirse yaptıklarına pişman olurlarmıki acaba diye ama ben biliyorum onu ne zorluklarla büyüttüklerini ama eşimi paylaşamıyorum bide asıl sebep bu zaten

cnm ksr bkm ama ya ben yanlış anladım yada sen yanlış ifade ettin.eşinin ailesine slm vermesi bile seni rahatsız etmiyomu??yani onları görüpte görmemezliktenmi gelmeliydi.buda bi çeşit bencillik deilmidir.yani sana ve senin ailene saygı duyacak ama kendi ailesine slm vermesi olay olacak.şu konuda haklısın.asla annenin veya bi başkasının yanında karısına karşı sesini yükseltme veya onu rencide edecek hareketlerde bulunma hakkına asla sahip deil.yani ne senin eşin ne de başka erkekler.benim eşimde yapıyo arasıra çok üzülüp sinirleniyorum bizdede ozaman muhakkak tartışma çıkıyo.bende küsüyorum ama sesini yükselttiği için.ailesiyle konuştuğu için deil.üstelik başka bi arkadaşta ifade etmiş.nerden biliyosunki sen yokken seni müdafa etmediğini.aksi bi durum olsa onun ailesi eşini dolduruışa getirse ve eşinde her ailesiyle görüşmesinden snr gelipğ sana kötü davransa tamam haklısın derim ailseiyle görüşmese daha iyi derim.ama anladığım kadarıyla eşin öle bi insan deil herşeye ragmen senin yanında.durum böleykende senin yaptığın gereksiz bi kıskançlık oluyo.umarım eşinin ailesiylede eşinlede en yakın zamanda sorunlarınız çözülür..:97:

bir önceki mesajda çok kızdırdın beni ama yazmadan da duramıyorum :37:
10 senelik evliliğiniz doğruysa ki 15 yaşında mı evlendiniz anlamadım ama ..
10 sene içinde eşinizi yoldan çevirecekleri varsa çoktan çevirmişlerdi
öyle değil mi?
bence siz takıntı yapmışsınız ki bu durumunuzun açıklaması kıskançlık değil kaygı
ya elimden alırlarsa ya yalan yanlış doldururlarsa.
anlattığınız kadarıyla eşiniz sizi seviyor,siz mesele yaptıkça adamın kafasına daha çok girersiniz.

yaa derinss ben seni yada kimseyi kızdırmak istemedim ama sen bana hakaret etmişin ama ben yinede bişey demedim kimsenin aklınada bakcakta degilim birileriyle tartıştında bende tartışım falan diye ama kırıldım bira evt 15 yaşında evlendim şimdiye kadar geçiremediler ama 8 sene ben onlara kul kölelik yaptım
oyüzden sesleri cıkmıyodu ama şimdi sürtüştükten sonra herşey gıcıklına yapıyolr
ama dayanamıyor evt korkuyorum eşime kötülücekler diye ama

cnm ksr bkm ama ya ben yanlış anladım yada sen yanlış ifade ettin.eşinin ailesine slm vermesi bile seni rahatsız etmiyomu??yani onları görüpte görmemezliktenmi gelmeliydi.buda bi çeşit bencillik deilmidir.yani sana ve senin ailene saygı duyacak ama kendi ailesine slm vermesi olay olacak.şu konuda haklısın.asla annenin veya bi başkasının yanında karısına karşı sesini yükseltme veya onu rencide edecek hareketlerde bulunma hakkına asla sahip deil.yani ne senin eşin ne de başka erkekler.benim eşimde yapıyo arasıra çok üzülüp sinirleniyorum bizdede ozaman muhakkak tartışma çıkıyo.bende küsüyorum ama sesini yükselttiği için.ailesiyle konuştuğu için deil.üstelik başka bi arkadaşta ifade etmiş.nerden biliyosunki sen yokken seni müdafa etmediğini.aksi bi durum olsa onun ailesi eşini dolduruışa getirse ve eşinde her ailesiyle görüşmesinden snr gelipğ sana kötü davransa tamam haklısın derim ailseiyle görüşmese daha iyi derim.ama anladığım kadarıyla eşin öle bi insan deil herşeye ragmen senin yanında.durum böleykende senin yaptığın gereksiz bi kıskançlık oluyo.umarım eşinin ailesiylede eşinlede en yakın zamanda sorunlarınız çözülür..:97:

canım beni anlamışın sagol ama işte ben cok kıskanıyorum görüşsün ama biraz hatalarını anlatsa bizde barışsak istiyorum ama biz kızkardeşimle elti oldumuz için dahamı kötü oluruz ona bi laf sokuyolar bana bir ve birimize öbürümüz hakkında laf sokuyolar sanki elmişiz gibi ya evt ben artık bunlardan çok yıldım için herşeyleri batıyo
onlarada ogullarıyla intikam almak istiyorum herhalde ama yanlış biliyorum eşim çok iyi bir insan ama işte bazen cok sesiz kalıyor hayır ben benim aylemle i,yi olsun onlarla kötü olsun falan istemem ama eşime beni bi kac kere anlattıklarını duydum ama bu adam bi dinlemez ikincisinde duyar diye korkuyorum

fermur ) canım teşekür ederim yorum yazdın için eşim bana diyoki nerden biliyosun savunmadımı savunmasam sen bu halde olmazdın diyo ama eşimin aylesi birz laftan anlamaz insanlar diyodur belki ama anlatamıyorannemin yanında tepkisini göstermedi sadece soguk davrandı
ona kızıyorum
eger ben tarşmaya başlamasam eşim konu acmaz aslında cok sabırlı fazla herşeye sesini çıkarmaz ama işte beni bu sessizligi rahatsız ediyor yapıyor ediyorda bana belli etmiyo diye evet haksızım belki ama artık daralmıştım buraya konu actım ama yorumlarınız beni baya kendimi incelemei düşündürdü
faydası oldu yorumlarınızın çok sagol canım

Bak canım eşin de benim dediğimi söylemiş nereden biliyorsun savunmadığını? İnan seni koruyordur hakkını ezdirmiyordur eğer öyle olsaydı çoktan aranızı bozmuşlardı. Eşin demek ki seninde haklı olduğuna inanıyor ki kulak asmıyor kimseye.Sende biraz daha iyi olmaya çalış eşine onun yerine kendini koy tatlım

başlığı görünce dayanamadım. biz de eşimle sadece ve sadece ailesi yüzünden tartışırız. ona da dedim bigün boşanırsak ailen yüzünden olacak bu dedim. şakaydı tabi ama eğer bi gün o noktaya gelirsek sadece o görgüsüz ailesi yüzünden olur bu. senden vazgeçmem mümkün değil diyen eşim ailesi söz konusu olunca gözü beni bile görmüyor çünkü biliyorum.

algidacım senin yorumlarına bayıldım ve kendime bazı sorular sordum ve cok iyi geldi bana yorumların sana çok teşekür ederim evt eşinin aylesine yaranmak zor oluyor ama napalım ogullarını alıyoz diye bize düşman oluyorlar sogolsun eşim beni herzaman anlıyo ama işte ordanda vaz gecmiyor ama gecmesinde zaten benimde oglum var ama biraz hatalrını gösterse herşeyede susulmazki canım

Bende senin her yoruma güzellikle cevap vermene bayıldım canım
Olumlu olumsuz her türlü yoruma açıksın ne güzel
Ben seni çok iyi anlıyorum eşin de konuşmalı biraz
Eşin sana destek ama bi o kadar da yorum yapmaktan çekiniyor sanırım bu konuda ailesine karşı
Oysa arada destekçi arabulucu olsa belki de bu sorununuz çözülmüştü
Gerektiği yerde sende savunulmak istiyorsun haklısın
Aslında eşin ailesiyle madem görüşüyor en azından konuşsa bi ağız yoklaması yapsa ya
Benim karım size ne yaptı neden böyle davranıyorsunuz falan diye
Siz adım atsanız eşim de size adım atar,o da bu duruma çok üzülüyor dese
Ne bilim işte bi şekilde hem sizi savunmuş olur hemde bi şekilde onlarında beyin fırtınası yapmasına yardımcı olur

Ahh derinss ahh,yorum bari yapma canım ya
Konu sahibini bile çileden çıkarttın yahu :9:
Canım yaşamadan bilinmez hiç bişey
Senin kayınvaliden görümcen çok iyi olabilir o yüzden bu kadar sert ifadeler kullanıyorsun
Karşı tarafın ne hissettiği,neden hissettiği senin için önemli değil
Karşı taraftan evliliğine bi şekilde tehdit algılıyor arkadaş
Doğru yada yanlış o böyle hissediyor
Sen kıza imayla terapiste git demek yerine hiç yorum yapmasan daha bi yardımcı olursun sanki
Bizde diyoruz kayınvalidenden görümcenden uzaklaştırmaya çalışma,normal değil diyoruz ama
Senin gibi kırıcı değil,yapıcı olmaya çalışarak yorumlarda bulunuyoruz naçizane
Eşiyle arasının bozuk olmasını da bu şekilde dillendirmeyin
Ki eşiyle arası açık değil anladığım kadarıyla
O zaman sizin eşinizle aranız her bozuk olduğunda suçlu siz misiniz?

Bende senin her yoruma güzellikle cevap vermene bayıldım canım
Olumlu olumsuz her türlü yoruma açıksın ne güzel
Ben seni çok iyi anlıyorum eşin de konuşmalı biraz
Eşin sana destek ama bi o kadar da yorum yapmaktan çekiniyor sanırım bu konuda ailesine karşı
Oysa arada destekçi arabulucu olsa belki de bu sorununuz çözülmüştü
Gerektiği yerde sende savunulmak istiyorsun haklısın
Aslında eşin ailesiyle madem görüşüyor en azından konuşsa bi ağız yoklaması yapsa ya
Benim karım size ne yaptı neden böyle davranıyorsunuz falan diye
Siz adım atsanız eşim de size adım atar,o da bu duruma çok üzülüyor dese
Ne bilim işte bi şekilde hem sizi savunmuş olur hemde bi şekilde onlarında beyin fırtınası yapmasına yardımcı olur

Ahh derinss ahh,yorum bari yapma canım ya
Konu sahibini bile çileden çıkarttın yahu :9:
Canım yaşamadan bilinmez hiç bişey
Senin kayınvaliden görümcen çok iyi olabilir o yüzden bu kadar sert ifadeler kullanıyorsun
Karşı tarafın ne hissettiği,neden hissettiği senin için önemli değil
Karşı taraftan evliliğine bi şekilde tehdit algılıyor arkadaş
Doğru yada yanlış o böyle hissediyor
Sen kıza imayla terapiste git demek yerine hiç yorum yapmasan daha bi yardımcı olursun sanki
Bizde diyoruz kayınvalidenden görümcenden uzaklaştırmaya çalışma,normal değil diyoruz ama
Senin gibi kırıcı değil,yapıcı olmaya çalışarak yorumlarda bulunuyoruz naçizane
Eşiyle arasının bozuk olmasını da bu şekilde dillendirmeyin
Ki eşiyle arası açık değil anladığım kadarıyla
O zaman sizin eşinizle aranız her bozuk olduğunda suçlu siz misiniz?

canımsın yaa sen beni öylesi ne iyi anlamışınki süpersin allah razı olsun benim eşimden fazla sıkıntım yokki zaten sadece ben cok kıskanç oldugum için paylaşamıyorum benim için bu annesi kardeşi farketmiyor bazen kırize giriyorum kıskançlık kırizine yani evt eşimle konuşcam canım annesinin agzını bi yoklasın yazık yaa aslında bana hiç sesini çıkarmıyor taki ben cok zorlayana dek ama olan ona oluyo iki arada kalıyor ama senin yorumlarından kendimi inceledim cok hata buldum inş bende huyumu degişirim seni görmeden sevdim inan allah razı olsun ogün konuyu actımda cokmorelim bozuktu ama şimdi çok farklı düşünüyorum insan burda farklı düşünmeyi ögreniyor hepinize teşekür ederim özellikle algida sana canım:90::90:

canımsın yaa sen beni öylesi ne iyi anlamışınki süpersin allah razı olsun benim eşimden fazla sıkıntım yokki zaten sadece ben cok kıskanç oldugum için paylaşamıyorum benim için bu annesi kardeşi farketmiyor bazen kırize giriyorum kıskançlık kırizine yani evt eşimle konuşcam canım annesinin agzını bi yoklasın yazık yaa aslında bana hiç sesini çıkarmıyor taki ben cok zorlayana dek ama olan ona oluyo iki arada kalıyor ama senin yorumlarından kendimi inceledim cok hata buldum inş bende huyumu degişirim seni görmeden sevdim inan allah razı olsun ogün konuyu actımda cokmorelim bozuktu ama şimdi çok farklı düşünüyorum insan burda farklı düşünmeyi ögreniyor hepinize teşekür ederim özellikle algida sana canım:90::90:

kedcik canım benim Allah hepimizden razı olsun
Kıskançlık maalesef kendimize engel olamadığımız bi duygu sebepleri farklı olsa da her insanın içinde kıskançlık var.Bazıları bi şekilde dizginleyebiliyor,bazıları ise bu denizde içi içini yiyerek devam ediyor.
Sizin ailesel olarak kayınvaliden ve görümcenle sorunlar yaşadığın için bu duygularını çok belirgin yaşıyorsun canım.Onlar sana ve kardeşine karşı iyi olmuş olsalardı yada kardeşin de ailenize katıldıktan sonra sana karşı tavır almamış olsalardı,zaten sende durduk yere böyle bir duyguya kapılmazdın.Sen aslında onlardan hoşlanmadığın için,yüreğindeki bu duyguyu kıskançlık olarak nitelendiriryorsun.Eşinle konuşman gerçekten iyi olacaktır canım en azından eşin senden bi yeşil ışık olduğunu görür,yapıcı olmaya çalıştığını anlamasına yardımcı olursun.Dedim ya istemesende -çünkü bende çok içten gelerek görüşmüyorum eşimin ailesiyle- evliliğin için,huzurun için isteyeceksin.
Benim yorumlarımdan kendini incelediğinden bahsetmişsin ahh canım ahh kelin merhemi olsa..bende de ne dertler var işte herkesin ayrı ayrı..bende saolsun burdaki arkadaşlar sayesinde kendimi irdeledim bi şekilde atlatıyorsun ama yenileri yenileri ekleniveriyor hayatımıza biz istemeden.
Bende seni çok seviyorum canımmm :16:

Back
X