Eşimle akşam yemegi sorun haline geldim sizce ne yapmalıyım ?

ıyy ne kadar sorunlu ınsanlar ya eşiniz de gorumcenız de ..
biri kardeşim kardeşim diye tutturmuş ki kardeş zaten kendi evine gelmiş üstelik çocukta değil kazık kadar kız

kardeş desen gelmem de gelmem diye tutturmuş. ustelık acıklama yapmıssın abin sensız gıtmek ıstemıyor dıye .. azıcık dusuncelı bır ınsan olsalar ıkısıde aa ayıp olmasın ınsanlar bızı dusunuğ rezervasyon yaptırmıs derler.. benım burdan cıkardıgım sonuc : sorun gorumcen değil de eşin bence kardeşini bahane ediyor davete gıtmemek ıcın.. son yazdgınz mesajdan ben bunu cıkarttım.. ben sızın yerınızde olsam keyfın bılr gelmıyorsan al kardesınle otur yemek ye der bırakır kendım gıderdım alt tarafı bır davet ne kadar uzatmıslar ıkısıde.

Bunları eşin mi söyledi
Yanlış anlama lütfen ama ilk kez bir erkekten bu kadar detaylı yorum duyuyorum . " Kıza bakamadık olacağız , tek bırakıp gittik olacağız , laf çıkacak " .
Genelde kadınlar etraf ne der telaşına düşüp , sıkıntı , stres yaparlar ya ondan şaşırdım .

Ben olsam eşimin tarafından gelen davete kız kardeşimi götürmem , rahat etmez ne gereği var .

Davet benim babamdan görmcem gelmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladığım kadarıyla siz bu konuşmaları ya eşinizle ya görümcenizle yaptınız yani hepiniz bir aradayken konuşmadınız..
siz,eşiniz ve görümceniz aynı ortamda olduğunuzda konuyu açın bence , böylece eşiniz de kardeşinin istemediğini kendi kulaklarıyla duymuş olur,
elalem ne der derse görümcen e abi ben teyzeme gideceğim zaten der boylece kendi aralarında halletmş olurlar

Amaan çok şımarmışlar abi kardeş kızdırdılar beni hazırla iftarlarını abi kardeş yesinler sende giyin kuşan gir babacığının koluna git yemeğe hayatında hep kocan mı vardı onsuzda eğlenirsin biri beni boğaza ggötürecekte hayır diyeceğim pehh

Görümceniz dünyanın öteki ucundan gelmedi ya. Kalıversin teyzenizde. Madem altlı üstlü oturuyorsunuz. Ayrıca onu da köyden rica minnet getirtmediniz zorla herhalde. Bence yemeğe gitmelisiniz.

Davet etmekle dogru olani yapmissiniz bence. Tam bunu yazacaktim.

Fakat o hem masraf olmasin hem kuyruk olmamak hem de rahat edemeyecegini dusundugu icin reddetmis gibi duruyor... dusuncelilik etmis aslinda.

Esinizin o gelmem derse ben de gitmem diye sart kosmasi cocukca geldi.
Belki sizin teklifinizin icten olmadigni dusunuyorsa israr edin diye olabilir...

Bence sahur ya da iftarda ucunuz beraber konusun ve esinize donun diyin ki " rzv. gecikmeden yapmamiz lazim, x gelmek istemiyor ben ikna edemedim bi de sen soyle abisi" seklinde konusun.
Eger kendi abisini de reddederse esiniz sizle gelmek zorunda kalir, gelmezse de coook ayip etmis olur artik bence.

Tabiki yemege gideceksiniz hemde esinizle beraber. Bu oncedeb ayarlanmis bir yemek eger gitmezseniz gorumcenize degil babaniza ayip olur. Gorumcen iyi bir insansa zaten 2 3 saatlik yenek icin sorun cikarma abicim gitmezseniz üzülürüm lutfen gidin ben cocuk degilim daha burdayim nasi olsa diyecektir...

Bencede eşin kardeşini bahane ediyor, sanırım gitmek istemediği için böyle diyordur..:44:

Son düzenleme:
Anlamadim her yere gorumceyi goturmek zorunda degilsiniz. Esiniz ve sizin aileniz arasinda bi uyumsuzluk var bence esiniz gorumceyi bahane ediyor. Melisi oraya goturmek yakisiksiz bi durum zaten.

Kesinlikle katılıyorum. Eşiniz çok ayıp etmiş ailenize karşı.

Önceden yapılan bir plan var, rezervasyon var. Eşinizin kardeşi geldi diye siz hiç mi bir yere gidemeyeceksiniz. Ayrıca çocuk değilmiş ve evide oradaymış. Madem yalnız kalamayacaktı, ailesiyle beraber dönseydi. Eşinizle güzelce konuşun ve ikna edin. Ben zamanında çok kavgalar ettim, çünkü bunalmıştım. Şimdi eşim sağolsun herşeyi bana sorar, bir planımız varsa kim olursa olsun ona söyler, planımızı yaparız. Sizde yemeğin sizin için önemli olduğunu, daha öncesinden ayarlanmış olduğunu, söyleyin.​Birilerine bağlı olmak gerçekten sıkıntı.

Eşiniz sizin kardeşini götürmek istemediğinizi mi düşündü baştan acaba,onun için mi uzatıyor konuyu?

Kardeşinide götürmek istemesi çok normal geldi bana.Ben olsam bende mutlaka oda gelsin iftarda yanlız olmasın diye düşünürüm.Yani bunun yanlız kalamama veya altlıüstlü oturmayla bir alakası yok.

Birde eşiniz teklif etsin,enazından kendi görsün kardeşinin hakikaten gelmek istemediğini,sonra içi rahat birşekilde gelir.

Kızkardeşide gelmeye karar verirse 1 kişinin yemekte size yük olacağını sanmıyorum.

misafir olarak gelmemis ya, tovbe estagfirullah..kiz kendi evine gelmis..supriz yapan gorumcen..bence gitmeniz lazim..nolacakki ya? boyle guzel Ramazan gunlerini bile zehir ediyorlar ya insana pesh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…