eşime kardesinin gelmek istemedgni söyledim biz gidelm diyorum bana ne dese iyi o sahuru aksam yemegni bizde yiyor tamam misafr degl ama suan yalnız gelmek istemiyor olablr ama sonra bi kıza bakamadık olucaz tek bırakp gittik olucaz sonra laf cıkıcak diyor ay ne kadar büyüdü bu konu ya rezervasyn yaptrsak gelmiyor ki para yanacak bosuna eşime uyup nie yaptralım simdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunları eşin mi söyledi
Yanlış anlama lütfen ama ilk kez bir erkekten bu kadar detaylı yorum duyuyorum . " Kıza bakamadık olacağız , tek bırakıp gittik olacağız , laf çıkacak " .
Genelde kadınlar etraf ne der telaşına düşüp , sıkıntı , stres yaparlar ya ondan şaşırdım .
Ben olsam eşimin tarafından gelen davete kız kardeşimi götürmem , rahat etmez ne gereği var .
Davet benim babamdan görmcem gelmiyor
Kendisine planı yoksa gelmesini teklif ettim benim orada ne işim var sagol yenge ben teyzeme gidecegim dedi ben tekrar ısrar ettim baska zaman gidersin gel bizle dedim yok hayatta gelmem dedi eğer eşim buna ragmen gelmek istemezse eşime sende teyzene git ben tek giderim diycem yeter amaa aaaa
görümce 19 yaşında size misafir gelmemiş zaten üst katınızda oturuyor evde de yalnız kalabiliyor zaten bir yere gitmek de istemiyormuş pek o zaman eşiniz neyi sorun yapıyor ben anlamadım? zaten ilk defa yalnız kalmıyormuş ki..giderseniz görümcenize ayıp olmaz ama eğer gitmezseniz babanıza çok ayıp olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?