Gorumceniz kaç yasinda ki burda yaşiyorsa eğer niye bu kadar israrci eşin eğer gitmezse siz gidin babaniza ayip olmasin
Tabii ki cok ayip olur. Arayin konusun rezervasyona eklerler bi kisi daha. Yok gorumcem o ortamlara girmez. Ortam dedigin de bi iftar yemegi neyine giremeyecek. Bahane ediyosunuz gibi geldi
Aynen misaifr gelmedi ama bekar ve 19 yasında oldgu icinde yemegi flan ben yapıyorm cagryorm gelip yiyor aksamda yukarıda yatıyor yani korkmuyor evde tekte kalablr ama eşim anlamıyor ben kötü niyetten degil ama nie ısrar edeyim kendsi bundan öncelernde hep hayır diyen bir insandı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar konu sahibinin bu aciklamasini kacirmissiniz. Canim esinide al git yemegin tadini cikar. Eyer gorumcen cocuk yasta degil ve evde tekbasina kalabiliyorsa. Yasi kucuksede teyzesine birakin. Sanki ayni konumda siz olsaydiniz, kocaniz yemegi iptalmi edecek saniyorsunuz.
kusura bakmayın ama ben eşinizi haklı buldum o ortamlara girmez derken nasıl bir ortam olabilirki masrafsa masraf tek kişinin parasından bşey çıkmaz heleki ramazda 3 ün 5 in hesabı olmaz sizinle gitsin gelsin nevarki bunda :44:
Aynen misaifr gelmedi ama bekar ve 19 yasında oldgu icinde yemegi flan ben yapıyorm cagryorm gelip yiyor aksamda yukarıda yatıyor yani korkmuyor evde tekte kalablr ama eşim anlamıyor ben kötü niyetten degil ama nie ısrar edeyim kendsi bundan öncelernde hep hayır diyen bir insandı
Suan kendisi amcasında yanımda degil ben mesaj atıyorum ve kendisine soruyorum babam böyle böyle rezervsyon yaptrmstı sanada yaptıralım mı gelmek istermisn diye abin sen gelmeynce gitmek istemiyor iptal edelm diyor canım diye yazaym o zaman bakalm ne olcak
Aslında eşin kardeşine kiyamiyor. Güzel nezih bir ortamda onunda bulunmasını istiyor. Hani sevdiklerin olmadan boğazından geçmez ya lokma. Onun gibi düşün. 1 kişi ilave ederler sanırım. Sen sor onada
Kendisine planı yoksa gelmesini teklif ettim benim orada ne işim var sagol yenge ben teyzeme gidecegim dedi ben tekrar ısrar ettim baska zaman gidersin gel bizle dedim yok hayatta gelmem dedi eğer eşim buna ragmen gelmek istemezse eşime sende teyzene git ben tek giderim diycem yeter amaa aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?