Eşinizin yerinde olsam ben de gitmem,sizin kendi kardeşiniz şehir dışından yada köyden gelse onu bırakıp gidermisiniz,eşinizin dediği ya hep beraber gidin yada gitmeyin,hem nereden biliyorsunuz belki kız gelmek isteyecek bu sefer. Yemek ister Boğaz'da olsun ister küçük bir lokantada ne fark eder.Kızlar iyi aksamlar
Babam pazartesi günü ortagıyla iftar yemegine cıkcak ortagı eşi ile babam annem ile gidecek ama babam ben ve eşimede yer ayırtmıs yani 6 kişi olacagız . Dün görümcem köyden geldi ama kayınvalidemler haala köydeler görümcem tek geldi . Eşim pazartesi yemege gidemeyiz melis burdayken diyor yada onada alacagız diyor ama rezervasynlar dolu ve görmcem öyle ortamlara giren cıkan bir insan degil cogunlukla gelmek istemez (yemek bogazda) bende eşime iptal etmek olmaz babam parasını ödemis cnkü fiyatıda az degl yazıl günah ama melise söylesek gelmez bliyosn diyorm teyzene bırakalım o gün dedim öyle sey olurmu ayıp diyor ben ne yapacagım bu durumda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burada yasıyolar altlı üstlü oturuyorz kendisi köy tatilinden erken döndü zaten olay bu
Insanoglu iste. Bende bi an dusundum kendi kardesim olsa asla birakip gitmem yemege. Ama esimin kardesi olsa hic ugrasamam goturmek istemezdim heralde :) Niye boyleyiz bilmiyorum
Burada yasıyolar altlı üstlü oturuyorz kendisi köy tatilinden erken döndü zaten olay bu
Görümcen kaç yaşında ? Size her geldiğinde sadece sizde mi kalıyor yoksa her zaman teyzesine de geçiyor mu ?
Bencede ayıp olur. Ya hep beraber gidin yada hic gitmeyin. Bide gorumceniz sanki cocuk gibi teyzene bırakiriz demeniz de olmamış sanki..
Her gittiğiniz yere onu da götürüyor musunuz? Zaten aynı apartmanda oturuyormuşsunuz, size misafir gelmedi demek ki... yaşı küçük mü, evinde tek kalamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?