Eşimle anlaşamıyormuyuz yoksa geçici mi bir akıl verin :(((((

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Merhabalar.
Başlık Altında yorum yapacak olan ablalara kardeşlerime sesleniyorum nolur akıl verin bana. Eşimle severek evlendik 4 yıl Flört dönemimiz oldu. Evliliğimizin 1. Ayından sonra sürekli kavga eder olduk ama bağrış çağrış vardı. Son 2-3 aydır sessiz kalmayı başardım. Bir şeye kızarsa ses etmedim yada uzatmadım oda uzatmadı kavgalar öyle kapandı ama ben kendimi yiyorum çünkü bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Para çok harcadığımı söylüyor ama bu zamana kadar kendim için 1-2 defa para istedim sonra lafını yaptı. Ayrıca 1 yola yakındır Evliyiz 3-4 telefon değiştirdi. O sözde harcama yapmıyor. Ben herşeyimi ona göre ayarlıyorum ne derse tamam dedim bu zamana kadar ama hatamı yaptım bilmiyorum eşim evde de duran biri deği yani işten gelir yemek yer hemen ya alt kattaki teyzesine iner yada evde kalıp telefonla oynar. Çok rahatsız oluyorum ve 25 günlük bebeğim var şu an hep bizimle Olmayı istemeliydi yanılıyormuyum? Bebeğim hastalandı koruyorum onu öpmeyin vs fln diyorum görmemişin bebeği olmuş gibi laflar söyledi bana ne yapmalıyım sizce ona karşı nasıl tavır koymalıyım? Ben çok sulu göz ve küs kalamayan biriyim ve eşimi de çok seviyorum oda seviyor eminim nolur yardım edin

Bir yilda 3-4 telefon degistirmek gorgusuzluk arti dusuncesizlik
Bu heriften ev babasi olmaz
Cocugunuz biraz buyusun calisin, kendi paranizi kazanin
Cocugunuza anne veya kv baksin bir sure
Ekonomik ozgurlugunuz olursa karsinizda car car otemez o koca bozuntusu

Biraz karışık anlatmışsınız ya da ben tam anlıyamadım
Aramızda sevgi var diyorsunuz ama eşiniz sizinle beraber vakit geçirmek istemiyor yeni bebeğiniz olmasına rağmen
Çok para harcıyorsun diyor ama kendisi daha çok harcıyor
Ben olsam böyle bir adamın sevgisine inanmaz ve güvenmezdim

Keşke başarabilsem bunu ama yapamıyorum sevgim Öne geçiyor. O suçlu haksız ama acıyan bemim

Cnm agirligini koy bence bende oglum kucukken benzer sorunlar yasadim sevgi vardi ama yasananlar haddini asinca once kv dedim ogluna soyle adam oldu oldu olmadi ben oglumu alip gidicem yetti dedim aksaminada esimi hallettim bende senin gibi sessiz kaliyodum cunku allahima bin sukur o gecede kaldi hersey 4.yili devirdik ikinci bebek geliyo ama kararli olmak onemli bence susarak hata yapiyormusum onu anladim

25 günlük bebeginiz var allah bağışlasın eşinizi kotulemek haddim değil tabi ama sanırım eşiniz düşüncesiz yeni baba olmuş evladiyla doya doya vakit gecircegine teyzesine inmesi Sadece size yaptığı saygisizliktir birazda suanda lohusasiniz herşey gözünüze batabikir yeni bi hayat sorumluluk var üzerinizde ve bunu tek başına göğüslemek zor olsa gerek naçizane tavsiyem eşinizi karşınıza alıp konuşmanız

Hakikaten anlamaya çalışıyorum insanlık hali gençlik diyorum ama yok. Buraya derdinizi dökebildiğinize göre

internet ve teknolojiye uzak değilsiniz. 1. ayında kavgaya başladığınız evliliğinizde pat diye nasıl çocuk yaparsınız.

Korunma yöntemlerini bilmiyorsanız internetten araştırın öğrenin. Bu nedir ya ? Sizin düşüncesizliğinizin bedelini

çocuklarınuız ve tabi anne olunca siz de daha ağır ödüyorsunuz. Bu yazdıklarım yalnız size değil yeni evlenecek

tüm genç kızlara. 2 yıllık evli 2 çocuk, kocasıyla gırtlak gırtlağa 3.ye hamile. Bir küllahınızı önünüze koyun düşünün.

Evliliğin 1 ayında mı ? Çok erken başlamışsınız kavgaya... Kendi harcayıp size hesap soran kocayada ben olsam bakamayacaksan niye evlendin derdim.
Allah Allah sinir oluyorum ya o Zaman evlenmesinler istedikleri kadar yesinler parayı

Çok Haklısınız ama eşim krndu Bebek oldu yinede artık ben işin içine gircem ne olursa olsun.

Konuşmayı bir daha denilen çünkü defalarca kez konuştum sonuç alamadım haftaya kadar sabredeyim çnkü annem buradayken konuşamam .s

hep derim ki kadın az sevsin. çünkü sevgi olunca çok fazla ödün veriliyor, acıma hissi, merhamet duygusu ve gözleri kör eden bir teslimiyet... evlilikler biraz mantıkla idare edilmeli. siz peki telefon almalarına kızıyor musunuz? çok müsrifsin filan diye. erkekler parayı nedense çok seviyorlar. ceplerinden 1 kuruş gitse sanki canı gidiyor. doğalarında bencillik çok fazla var. boşuna dememişler fedakar, cefakar Türk anası diye... bu sözlerin bir sebebi olmalı. yani saçımızı süpürge ederiz de yaranamayız bu erkek milletine. işte bu yüzden çözümsüz kaldığımız ve tıkandığımız noktada sevgiyi değil mantığı çalıştırmak lazım. biraz kendini topla. önce senin sağlığın. güçlü ol ki sorunlarla baş edecek halin olsun ve bebeğine de lazımsın. sonra sorunlara odaklan. bu adamın derdi ne? izle bir süre. ne yapıyor, neden yapıyor... sorular sor ve cevaplar ara. bu cevaplara göre de harekete geç. ilgisiz mi mesela. kendini gizemli bir hale sok. merak ettir. seni merak etsin. bazen eşimin facene bakıyorum meraktan. arama motorunda kendimi görüyorum. mutlu bir kadın ol. mutluluk insana ışık verir. olduğundan daha güzel ve cazibeli olursun. bunun gibi şeyler. oturup üzülme. harekete geç.

Telefon almasına tabiki kızıyorum ama bozuluyo diye alıyorum diyo. Üstüne birde kardeşine tel Aldı onunda borcunu ödüyor. Dediğinizi yapmaya çalışcam kedime hakim olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…