benim derdim biraz karışık
eşim aileme yardım etmeme izin vermiyor ama onlarında ihtiyacı var ve her ne olursa olsun sürekli küfür bağrış çağrış hatta birkere tokat bile yedim bu konu yüzünden uzun sürede affetmedim ama sanki yaptıklarını o yapmamş gibi hiçbirşey olmamış gibi davranmamı istiyor benden lütfen yardım edinnn
benim derdim biraz karışık
eşim aileme yardım etmeme izin vermiyor ama onlarında ihtiyacı var ve her ne olursa olsun sürekli küfür bağrış çağrış hatta birkere tokat bile yedim bu konu yüzünden uzun sürede affetmedim ama sanki yaptıklarını o yapmamş gibi hiçbirşey olmamış gibi davranmamı istiyor benden lütfen yardım edinnn
eşinden 1 tlde olsa izinsiz para verirsen haram olur zaten aileneki bence önce eşinin gönlünü et güzellikle çözmeye çalış allah yardımcın olsun zor bir tarafta ailen bir tarafta eşin herkesin sorunu zaten hep aileler
hamileyim ve hamilyken bunların olmuş olması daha da yıpratıcı
hamileyim ve hamilyken bunların olmuş olması daha da yıpratıcı
ve sonra da pişmanmış nasıl tokat atmışda nasıl kıymış bana pişmanlığını dile getiriyor ve bende ona şöyle bir yorum yaptım:
senin tokat yüzümde bi sızı oldu geçti ama kalbimde geçmeyende bi yara açtı ben sana eskisi gibi inanıp güvenemem dedim
Cnm anlattıklarına bakılırsa tabiki hoş şeyler değil bunlar. Eşinin tutumunun zaten kabul edilir yanı yok ama sadece ve sadece ailene cüz-i miktarda yaptığın bir yardımdan kaynaklandığına emin misin bu yaşadıklarının?
Evlilik hazırlıklarından yaşanan olayların çok etkili olduğuna inanıyorum ben. Mesela kaynanama bir kuruş gitsin istemem çünkü biz evlenirken beni ve eşimi dibine kadar sömürdü. Birde düğünün ardından eşimin üzerindeki altın ve paraların tamamını cebe indirdi. Bu yüzden asla istemem ona para gitmesini.
Sizdede benzer durumlar olmuş olmasın? Belki evlilik aşamasında eşini çok yordun, belki ailen çok vurdum duymaz davrandı. Belki ailene ihtiyaç olarak gelen şeyler aslında ihtiyaç değildir...
Eşin evlilik sırasında çok borçlanmış olabilir belki onun stresini atamıyor üzerinden. Bu seçenekleride değerlendirmek lazım ama ne olursa olsun hiçbir olay eşinin sana vurması ve küfür etmesinin açıklaması olamaz hele ki işyerinde elalemin önünde...
Eğer ortada makul nedenler yoksa üzgünüm ama çok zor bir insanla yaşıyorsun Allah yardımcın olsun cnm. Ha yukarıda yazdıklarıma benzer şeyler yaşadıysanız ve buna binaen bu şekilde davranıyorsa iş sana düşüyor. Adam dengesiz idare edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?