birkerede aynı konu işyerime geldi orda hakaret ediyor kendi için para lazım benden para almamı avans istememi söyledi ama o gün nakit yokmuş sonra başladı sen ne biçim bir kadınsın ailen söz konusu olunca hiç beklemeden bir çaresine bakardın küfürler hakaretler vs vs sonra iş yeri sahibi küfür ettiğini duyup çıktı o sırada o gitmişti işte sana mı küfür ediyordu diye sordu ama utancımdan cevap veremedim ki neyse sonra gitsin daha fazla olay çıkmasın diye tam aşağı indim ki hayatımda ilk defa tokat yedim(
ya biz böyle değildik bana bakarken kıyamazdı şimdi ise(
ne yapmalıyım bilmiyorum
cnm çocuğun yoksa yol yakınken iyi düşün taşın derim bu adam ezer seni kendini tanıyamazsın bi kaç yıl sonra bi bakmışsın
çocuk yapmak için de çok çok iyi düşün derim
böyle adamlar değişmez çünkü sana da hayatı zehir eder
ilk zaman lar isteyemezdi ben senden alamam sennde ihtiyaçların var derdi zorla verirdim onun bazı borçları vardı ben ödedim bu kez baktıki böyle ben hallediyorm herşeyi bana yaptrmaya başladı
sonra olmayınca vay efendim benden kötüsü yok bu güne kadar ne fedakarlık yaptın vs
tokattan sonra bi süre konuşmadım gözüde korkmuştu aslında bırakcam diye o gün akşama kadar ulaşamadı da bana nasıl tutuşmuş bu bi süre üstüme titredi vs ama pek yüz vermedim sonra heralde akıllandı diye düşündüm ammmmmaaaaaa
odun işte en ufak bir olayda yine bağrış çağrış hakaret küfür vs....
ben karşılık verince iyicede deliriyor
birgün bitti tamm artık dedim vay efendim bitti demişim nasıl yaparmışım kolay mı gelmişiz bu zamana
evet cnm haklısın bır bayan olarak cogumuzda haklıyız aslında cunku malesef evlılıklerde hep bız verıcı oluyoruz bız fedakarlık yapıyoruz ve bakıyorumda bızler fedakarlık yaptıkca dahada tepemıze cıkıyolar...
evlilik gusel bır muessese ama kesınlıkle karısılıklı sevgı ve saygı cercevesınde... bu baglardan bırı kırılmaya basladımı evlılık raydan cıkmaya baslıyo...
sana tavsıye edebileceğim şey konuşmayı dene oncelikle hakaretlerını saygısını gerı kazanmasını saglamalısın aılevı durumundan once
karısı oldugunu asla unutmamalı asker arkadası degılsın sen onun ole bagırıp cagıracak kufur edecek sonrada lay lay lom yok bole hayat
bende evliyim 3,5 yılım bıttı zaman zaman cok koklu sorunlar yasadım senın yasadıgından cok daha farklı cozumlenmeyecek gıbı dusun yanıı cogu seyı yuttum sustum vs ama baktımkı sustukca buyuyo hakımı aramaya kalktım bu seferde tartısmalar cogaldı vss cocugum var 15 aylık ozunde sorunlu bı aıle yapımız yok esımın aılesı ve dınle ılgılı bakıs acılarımızın farklılıgından kaynaklanan sorunlarımız oluyo...anladım kı sonuc ıtıbarıyle aıleden gorgu kultur almamıs bır ferde ıstedıgını anlat paylas konus degışmıyo cunku adam bellı yanıı malesef cogu seyde polıtık olmaya karar verdımm bıraz bıraz daha degısıyo haklısın sole bole dıe yaklasıyorum donuyo dolasıyo hatasını anlıyo vs...
ama malesef kadın yıpranıyoo evlılık bu yanıı her ınsanın hayatında olan seyler sıddet saygısızlık vs cozumlemedıkce evlılık yurumez bunları cozmeye bak tatlım konusarak baktın anlamıyo mektup yaz karnında ondanda bır can tasırken senı uzmeye hakkı yok bu bebegın psıkolojısıne de yansır sakın bı hamılelık gecırmenı bunun ıcın esınle sorunlarını halletmenı temennı edıyorum asla bır evlılıgın yıkılmasından yana degılım hersey karşılıklı anlayısla olmalıı aılevı meselenıde oturup gecıcı bı durum hastalıgından oturu yardımcı oldugunu anlatmalısın cnm anneler babalar atadır 4 atanın hakkıda bırdır bugun kendı aılsıne bısı olsa emınım oda yardım eder etmese ınsanlıgından suphe edılır zaten bunları tatlı dılle paylaşmalısın tatlım...
diğer arkadaşlarımada hem katılıyorum hem katılmıyorum cunku ınanın %95 erkeklerın cogu bole bugun boşansa arkadaşım yarın bıgun varacagı adamda bundan farklı olmayacak ılkler gıbıde olmaz ıyı olsaydın ılk kocanla gecınırdın dıe yer lafı ...erkekler tek hucrelı bır canlı beyınler otomatık arkadaşlar malesef kı boyleler ne bızım kadar ayrıntılı dusunurler nede bızım kadar kıbar ve hassas olabılırler bırazcık polıtıka yaparak evet halsıınla bılmem ne ıle yola getırmekten baska care yok saygılar arkadaşım canını hıc sıkma rabbım yanında olsun
oldukça rahatlatıcı güven verici bu yazın için çok teşekkür ederim canım rabbim tüm darda kalan kullarının yardımcısı olsun
içine bir parça su serpebıldıysem ne mutlu bana benım duam senı senın duam benı ayakta tutar canım allah herseyı gonlune gore versınn yangına korukle gıtmek kolay ama yıkıcı degıl yapıcı olmak gereklı bazen elınden gelen herseyı yapmaya calıs goreceksın duzelecek arada kendını bır adım gerı cek ınan bana oluyo dedıgım gıbı bız bayanlar fedakar olunca yıpranıyo ama yapacak bısey yok guselımm ıcın rahat olsun sen karnındakı kuzunu dusun allah yardımcın olsun sana destek olsun ınsallah
zaman zaman anlattıklarını yasadıgım ıcın bu yazıyı yazma ıhtıyacı duydum caresızlık hıssetme hıcbır zaman herseyı ıstersen cozebılırsın
çok teşekkürler
kendi kazandığı parayı verince neden haram olsun kafanıza göre helal haram yorumu yapmayın
aile neki diye düşünemediği için konu sahibin evliliği bu hale gelmiş zaten sizin gibi düşünse umrunda olmazdı
aile nekiymiş allahım ya
eşinden 1 tlde olsa izinsiz para verirsen haram olur zaten aileneki bence önce eşinin gönlünü et güzellikle çözmeye çalış allah yardımcın olsun zor bir tarafta ailen bir tarafta eşin herkesin sorunu zaten hep aileler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?