eşimle anlaşamıyorumm

ha birde şu var ben eskiden kavga ederken sessiz kalır sonra sakinleşince sen haksızdın bak ben şöyle düşünüyorm ve çok üstüme geliyorsun diye uyarırdım ama artık öyle dayanamaz oldum ki ben de karşı çıkmaya karşılık vermeye başladım yoksa daha çok ezik duruma düşürmeye sanki kendi haklıda haksız olan benmişim gibi davranmaya başlamştı

cnm çocuğun yoksa yol yakınken iyi düşün taşın derim bu adam ezer seni kendini tanıyamazsın bi kaç yıl sonra bi bakmışsın

çocuk yapmak için de çok çok iyi düşün derim

böyle adamlar değişmez çünkü sana da hayatı zehir eder

hamileeyimmm ama

siz adamın her yaptığına katlanmışsınız geri ailenize dönmeyeceğinizi biliyor bu harekettede devam edecektir buraya konu açmanız ve bunu dile getirmenizde hiç bir değişim olmayacak bence sorun sizin ona ders vermeniz olacak ama çocuk doğmadan ya buna ömür boyu düzelir diye katlanacaksın veya gereken dersi verip onu korkutacaksın , eğer korkak değilsen

Son düzenleme:
seni kolay lokma sanıyor eşin
tokat atmış yanındasın hala baksana
ayrılma sinyalleri vermeliydin en azından
korkmalıydı seni kaybetmekten

ama adam bana çok odun gibi geldi yahu iş yerine bile gelip avans iste bilmem ne diyorsa baya büyük bir sorun var ortada
erkekler bunu gururuna yediremez normalde. en azından benim çevremdeki erkekler. babamın ihtiyacı varmış beni aradı nasıl utana sıkıla istiyor. ben sen böyle şeylerle yorma kafanı hallolmuş bil o işi dedim artık söylemek zorunda kalmadı.
ne bilim senin ki gayet rahat para istiyor senden

ilk zaman lar isteyemezdi ben senden alamam sennde ihtiyaçların var derdi zorla verirdim onun bazı borçları vardı ben ödedim bu kez baktıki böyle ben hallediyorm herşeyi bana yaptrmaya başladı
sonra olmayınca vay efendim benden kötüsü yok bu güne kadar ne fedakarlık yaptın vs

ortada sağlıkla ilgili bir durum var.. yarın öbürgün kendi çocuğuda olacak insan en azından bunu düşünür. gerçi düşünebilecek biri olsa eşine böyle bir konuda sorun çıkartmaz , iş yerinde rencide etmez , tokat atmaz..

erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum işte. birşeyi bi kez iyilik olarak yap artık senin görevindir o.. bir kez bi fatura öde , sonra senin sorumluluğundaymış gibi görüyorlar..

walla şu anda bütün faturaları ev kirasını ben veriyorum adam hergün gitme işe bırak senin parana ihtiyacımız yok acımızdan ölmeyiz diyor. erkekten erkeğe farkediyor işte

bak eşim bana çok kötü bir laf dedi bi kere ben isteyerek söylemediğini düşünüyorum ama oldu işte ben çok kırıldım ders olsun diye 4 gün falan sordu cevaplamadım güldü suratımı asım ağzımı açıp tek kelime etmedim korkmuş boşanırım diye. eşini sen bizden daha iyi tanıyosun yolunu bul ve seni çantada keklik sanmasın

tokattan sonra bi süre konuşmadım gözüde korkmuştu aslında bırakcam diye o gün akşama kadar ulaşamadı da bana nasıl tutuşmuş bu bi süre üstüme titredi vs ama pek yüz vermedim sonra heralde akıllandı diye düşündüm ammmmmaaaaaa
odun işte en ufak bir olayda yine bağrış çağrış hakaret küfür vs....
ben karşılık verince iyicede deliriyor
birgün bitti tamm artık dedim vay efendim bitti demişim nasıl yaparmışım kolay mı gelmişiz bu zamana

evet cnm haklısın bır bayan olarak cogumuzda haklıyız aslında cunku malesef evlılıklerde hep bız verıcı oluyoruz bız fedakarlık yapıyoruz ve bakıyorumda bızler fedakarlık yaptıkca dahada tepemıze cıkıyolar...
evlilik gusel bır muessese ama kesınlıkle karısılıklı sevgı ve saygı cercevesınde... bu baglardan bırı kırılmaya basladımı evlılık raydan cıkmaya baslıyo...
sana tavsıye edebileceğim şey konuşmayı dene oncelikle hakaretlerını saygısını gerı kazanmasını saglamalısın aılevı durumundan once
karısı oldugunu asla unutmamalı asker arkadası degılsın sen onun ole bagırıp cagıracak kufur edecek sonrada lay lay lom yok bole hayat
bende evliyim 3,5 yılım bıttı zaman zaman cok koklu sorunlar yasadım senın yasadıgından cok daha farklı cozumlenmeyecek gıbı dusun yanıı cogu seyı yuttum sustum vs ama baktımkı sustukca buyuyo hakımı aramaya kalktım bu seferde tartısmalar cogaldı vss cocugum var 15 aylık ozunde sorunlu bı aıle yapımız yok esımın aılesı ve dınle ılgılı bakıs acılarımızın farklılıgından kaynaklanan sorunlarımız oluyo...anladım kı sonuc ıtıbarıyle aıleden gorgu kultur almamıs bır ferde ıstedıgını anlat paylas konus degışmıyo cunku adam bellı yanıı malesef cogu seyde polıtık olmaya karar verdımm bıraz bıraz daha degısıyo haklısın sole bole dıe yaklasıyorum donuyo dolasıyo hatasını anlıyo vs...
ama malesef kadın yıpranıyoo evlılık bu yanıı her ınsanın hayatında olan seyler sıddet saygısızlık vs cozumlemedıkce evlılık yurumez bunları cozmeye bak tatlım konusarak baktın anlamıyo mektup yaz karnında ondanda bır can tasırken senı uzmeye hakkı yok bu bebegın psıkolojısıne de yansır sakın bı hamılelık gecırmenı bunun ıcın esınle sorunlarını halletmenı temennı edıyorum asla bır evlılıgın yıkılmasından yana degılım hersey karşılıklı anlayısla olmalıı aılevı meselenıde oturup gecıcı bı durum hastalıgından oturu yardımcı oldugunu anlatmalısın cnm anneler babalar atadır 4 atanın hakkıda bırdır bugun kendı aılsıne bısı olsa emınım oda yardım eder etmese ınsanlıgından suphe edılır zaten bunları tatlı dılle paylaşmalısın tatlım...
diğer arkadaşlarımada hem katılıyorum hem katılmıyorum cunku ınanın %95 erkeklerın cogu bole bugun boşansa arkadaşım yarın bıgun varacagı adamda bundan farklı olmayacak ılkler gıbıde olmaz ıyı olsaydın ılk kocanla gecınırdın dıe yer lafı ...erkekler tek hucrelı bır canlı beyınler otomatık arkadaşlar malesef kı boyleler ne bızım kadar ayrıntılı dusunurler nede bızım kadar kıbar ve hassas olabılırler bırazcık polıtıka yaparak evet halsıınla bılmem ne ıle yola getırmekten baska care yok saygılar arkadaşım canını hıc sıkma rabbım yanında olsun

Son düzenleme:

oldukça rahatlatıcı güven verici bu yazın için çok teşekkür ederim canım rabbim tüm darda kalan kullarının yardımcısı olsun

oldukça rahatlatıcı güven verici bu yazın için çok teşekkür ederim canım rabbim tüm darda kalan kullarının yardımcısı olsun

içine bir parça su serpebıldıysem ne mutlu bana benım duam senı senın duam benı ayakta tutar canım allah herseyı gonlune gore versınn yangına korukle gıtmek kolay ama yıkıcı degıl yapıcı olmak gereklı bazen elınden gelen herseyı yapmaya calıs goreceksın duzelecek arada kendını bır adım gerı cek ınan bana oluyo dedıgım gıbı bız bayanlar fedakar olunca yıpranıyo ama yapacak bısey yok guselımm ıcın rahat olsun sen karnındakı kuzunu dusun allah yardımcın olsun sana destek olsun ınsallah
zaman zaman anlattıklarını yasadıgım ıcın bu yazıyı yazma ıhtıyacı duydum caresızlık hıssetme hıcbır zaman herseyı ıstersen cozebılırsın

çok teşekkürler

çok teşekkürler

ağlama lutfen ınan cok etkılendım yazından ve su anda bende aglıyorum senı senle yasadım sankı lutfen sakın ol ve rahat davranmaya calıs konusacak durumda degılsen mektup yazmayı dene ne kadar cok yazarsan o kadar rahatlarsın eşının yastıgına bırak yazdıklarını elbet okuyup anlayacaktır suçlarcasına degıl sakınce duzgun tavırlarla dualarım senınle rabbım karnındakı sabı ıcın yardım etsın sıze tez zamanda ıyıye donun ve hep oyle kalın cnm

Aile ne ki? Nasil böyle bir fikir var olabilir anlamiyorum. Hayatim film seridi gibi gözümün önüne gelse 10 hatiradan 8-9 u ailemle ilgilidir. 30 yasinda evlendim ve 7 yildir evliyim. Bebekligim, cocuklugum, ergenligim, genc kizligim, evliligim, anne olusum... Anne babamin dahil olmadigi seslerini duymadigim bir günüm gecmedi diyebilirim. Hele ki babami kaybedeli 2 sene oldu ve O tekrar yanimda olsun diye neler vermem.

Konu sahibi babaniz ameliyat olacakmis, saglik sorunu varmis. Insan komsusu icin elinden gelen birsey olursa yapiyor, kaldi ki baba bu. Para yüzünden esinizin böyle hakaretler etmesi, isyerine gelip alacakli gibi rezaletler cikarmasi cok üzücü. Bizde esimle gelirimizi birlestiriyoruz. Masraflar, birikim hesabi ayrildiktan sonra ikimize bir miktar para ayiriyoruz. Yani o parayla ne istersen onu yapiyorsun, kimse kimseye hesabini sormuyor. Para dediysem de kücük miktardan bahsediyorum. Belki sizde de ise yarar bu.

ne olursa olsun eşinin tepkileri çok abartılı iş yerinde küfretmesi tokat atması kabul edilir değilüstelik sen de çalışıyorsun para kazanıyorsun Allah akıl fikir versin bu erkek milletine

iii gclr nihat hatipoğlunun bi konuşmasını dinlemiştim bayanın biri ailesinin parayaa ihtiyacı oldğunu eşininde buna izin vermediğini dle getirmişti sizin durumunuz gibi eşinden gizli ailesine yardım ettiğini ve bunun haram olup olmdığını sormuştu..bu durumda ailenin gerçekten ihtiyacı varsa ve eşi müdahale ediyorssa gizli vermesinde sakınca yoktur demişti

Ne kadar hastalikli bir dusunce. Aile ne ki? Aile seni su yasa getirmis insanlar toplulugu. Illa bir koca bulucam diye gosterdigin cabanin 10da 1ini ailemin gonlunu nasil hos ederim diye harcaman eminim Allah katinda daha makbuldur.

Kendi kendine fetva uydurmak da cabasi. Dinimizde asil kadinin calisma zorunlulugu yoktur, erkek tum bakimi ustlenmek zorundadir, bu nedenle bu kadin parasini istedigi gibi harcar. Kendi kendinize haramlar uydurmayin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…