Eşimle anlaşamıyoruz her sorun büyüyor.

berrakkkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
51
13
8
33
Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.

Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.

Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.

Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık

Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim

Çocuk var mı? Yoksa, bence yapmayın. Çünkü, bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.

Ablacim çocuk yoksa direk ayrıl böyle insanla ömür geçmez düşün ki bide çocuk falan olunca çocuk da mutsuz evde büyüyecek ayrıca sen onun ailesine gidince is yapmak zorunda değilsin öyle bi şart yok kimsenin seni elestirmesine de izin verme kendin için yaşa hayat yaşamaya değer 1 kez geliyoruz dünyaya

Bu adam basak burcu mu?
Iletisim problemi var aranizda. Evlisiniz ama konusamiyorsunuz bile. Tek tarafli caba olmaz yani sadece senin cabanla olmaz. Sorun sende degil esinde.
Ikincisi birisi seni seviyorsa oldugun gibi severdi. Gulu seven dikenleri gormez ki. Seni degistirmek istiyorsa bunda bir problem vardir. Onun istedigin gibi olsan da bu adam degismez. Adamin evliligi yurutmeye gonlu yok sanirim, bahane ariyor kendine.

Konuşma, yorum yapma. Sorun olunca çözmek için konuşuyorum demişsin ya 4 yıldır eşinin öğrendiği hareket şeklin bu. Konuşma, sessiz kal. O nasıl davranacak gözlemle. Ailesine gittiğinizde daha çok konuş, girişken ol, onun beklediği davranışların tersi davranışlar sergile. Ve ne yapacağını bekle.

Çocuk var mı? Yoksa, bence yapmayın. Çünkü, bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.
Çocuk yok bi kere oldu kalbi durdu aslinda cok istiyorum oda cok istiyor ama olmadı. Böyle degildi onceden artik tahammülü kalmadı bana arkadaslariyla cikar gezer. Onceden böyle degildin diyorum sen beni böyle yaptin diyor psikolojimi bozdun diyor benimde yaptiğım şeyler var evet ama daha dikkat ediyorum artik ya da ben oyle düşünüyorum

Ben de eşinizin size pek değer verdiğini düşünemedim maalesef, bencil birine benziyor. Ayrılsanız daha mutlu olabilirsiniz. Kendi doğrularını size dayatıyor, farklı bir fikir duymaya tahammülü yok. Nereye kadar böyle devam edebilir? Haftada iki tüm ailesiyle görüşmek de bence fazla, bu bile mutsuz olmak için bir etken.

Ikimizde ikizleriz degistirmek istemesine alistim aslinda sen benim karimsin niye istemeyim diyor kendince haklı ama hiç iyi bir yanımıda görmuyor iste

Bir aile danışmanına gitseniz, çift ve aile terapisi alsanız belki bir şeyler yoluna girer. Ama anlattıkların kadarıyla, onun sana saygısı yok gibi duruyor.

Ben konuşmayınca oda konuşmuyor denedim ailesine giidnce surat asmiyorum ki ama her konuyla ilgili bişey diyemem ki yapım oyle degil sen kimseyi dinlemiyorsun bile diyor bana dinliyorum ama anlatamıyorum

Böyle gelmiş böyle gider düzelmez bu adam. Biraz dişli ol bi yeter çek, böyle çekemem ben senin çocuk gibi tripkolik memnuniyetsiz hallerini ayrılalım de bak bakalım nasıl u dönüyor. her şeyine aman canım tamam canım kızma gülüm denirse böyle oluyor erkek milleti işte ne beklenir ki.

Eşiniz odaklı değil kendiniz odaklı yaşayın
Kendinize değer verin.
O kilonuzu eleştirdiği için değil siz sağlığınız için zayıflayın.(eğer zayıflamak isterseniz)
O istediği için değil siz istediğiniz için güzel giyinin.
Çıkın gezin arkadaşlarınızla buluşun.
Siz kendinizi sevdikçe işler düzelecektir
Diğer türlü eşim giderse ben kötü olurum korkusuyla işler iyice çıkmaza girer

Ikimizde ikizleriz degistirmek istemesine alistim aslinda sen benim karimsin niye istemeyim diyor kendince haklı ama hiç iyi bir yanımıda görmuyor iste
Sana saygisi yok gibi. Sen benim karımsın demekle is bitmiyor ki. Sozlere degil davranislara bak sen. Tek tarafli yurumez evlilik. Bu adamdan cocuk yapmayin, cocuk duzeltmiyor evliligi.

Ben konuşmayınca oda konuşmuyor denedim ailesine giidnce surat asmiyorum ki ama her konuyla ilgili bişey diyemem ki yapım oyle degil sen kimseyi dinlemiyorsun bile diyor bana dinliyorum ama anlatamıyorum
Yapacak bişey yok o zaman boşanın. Verilen tavsiyeleri denemeyi bile düşünmüyorsanız yapacak bişey kalmamış.

Malesef sizi sevmiyor bu adama daha fazla ömrünüzu vermeyin yazık değil mi canınixa. Paşa'nın ailesine gidince yalakalık mı yapılacak kendisi gitmiyormis. Boyunuza kilonuza takılan adamda görsek brad Pitt kesin . Sizi asagiladikca ben olsam daha fazlasını yaparım . Ayrıca iki kere gitmeyin o ne kadar giderse o kadar gidin . Bu adamın poposu çok kalkmis

Ne kadar zorba biriymiş eşiniz niye susup saçmalıklarına katlanıyorsunuz ?

Ailenize gitmenize kadar nasil karişabiliyor oyle bir hakki olmadığını ilk günden göstermeniz lazmdi.

Hadi onlari geçin nasil sizi kilonuza kadar eleştirebiliyor ? Şu zamana kadar ağzının payini vermedinz mi yahu kendisi çok mu matah biri ?
Bu nasil bir aşağılık kompleksi sizi yanina yakıştırmıyo, o kendini size yakıştırmıyo olmasin
Manupule ediliyorsunuz assagilaniyorsunuz bu adamdan çocuk yoksa yapmayin. Degisebilecegine inanmiyorum o yüzden iyi düşünün bununla hayat gecermi diye, tek çözüm boşanmak böyle hıyarlara harcanmamak.

Aileme gitmeme bişey demez ama sık gelmeyiz. Boşansam da iyi olmam kendimi biliyorum böyle de olmuyor. Sen beni fiziksel olarak elestir istedigin neyse ben yaparım diyor ben böyle seviyorum seni diyorum ama anlamiyor. Cok değisti ya başlarda boyle degildi bıktı benden ima da ediyor zaten bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…