- 18 Ağustos 2022
- 51
- 13
- 8
- 33
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
Çocuk var mı? Yoksa, bence yapmayın. Çünkü, bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.
Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.
Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık
Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim
Ablacim çocuk yoksa direk ayrıl böyle insanla ömür geçmez düşün ki bide çocuk falan olunca çocuk da mutsuz evde büyüyecek ayrıca sen onun ailesine gidince is yapmak zorunda değilsin öyle bi şart yok kimsenin seni elestirmesine de izin verme kendin için yaşa hayat yaşamaya değer 1 kez geliyoruz dünyayaBuraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.
Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.
Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık
Konuşma, yorum yapma. Sorun olunca çözmek için konuşuyorum demişsin ya 4 yıldır eşinin öğrendiği hareket şeklin bu. Konuşma, sessiz kal. O nasıl davranacak gözlemle. Ailesine gittiğinizde daha çok konuş, girişken ol, onun beklediği davranışların tersi davranışlar sergile. Ve ne yapacağını bekle.Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Çocuk yok bi kere oldu kalbi durdu aslinda cok istiyorum oda cok istiyor ama olmadı. Böyle degildi onceden artik tahammülü kalmadı bana arkadaslariyla cikar gezer. Onceden böyle degildin diyorum sen beni böyle yaptin diyor psikolojimi bozdun diyor benimde yaptiğım şeyler var evet ama daha dikkat ediyorum artik ya da ben oyle düşünüyorumÇocuk var mı? Yoksa, bence yapmayın. Çünkü, bu evliliğin sonu iyi görünmüyor.
Ikimizde ikizleriz degistirmek istemesine alistim aslinda sen benim karimsin niye istemeyim diyor kendince haklı ama hiç iyi bir yanımıda görmuyor isteBu adam basak burcu mu?
Iletisim problemi var aranizda. Evlisiniz ama konusamiyorsunuz bile. Tek tarafli caba olmaz yani sadece senin cabanla olmaz. Sorun sende degil esinde.
Ikincisi birisi seni seviyorsa oldugun gibi severdi. Gulu seven dikenleri gormez ki. Seni degistirmek istiyorsa bunda bir problem vardir. Onun istedigin gibi olsan da bu adam degismez. Adamin evliligi yurutmeye gonlu yok sanirim, bahane ariyor kendine.
Bir aile danışmanına gitseniz, çift ve aile terapisi alsanız belki bir şeyler yoluna girer. Ama anlattıkların kadarıyla, onun sana saygısı yok gibi duruyor.Çocuk yok bi kere oldu kalbi durdu aslinda cok istiyorum oda cok istiyor ama olmadı. Böyle degildi onceden artik tahammülü kalmadı bana arkadaslariyla cikar gezer. Onceden böyle degildin diyorum sen beni böyle yaptin diyor psikolojimi bozdun diyor benimde yaptiğım şeyler var evet ama daha dikkat ediyorum artik ya da ben oyle düşünüyorum
Ben konuşmayınca oda konuşmuyor denedim ailesine giidnce surat asmiyorum ki ama her konuyla ilgili bişey diyemem ki yapım oyle degil sen kimseyi dinlemiyorsun bile diyor bana dinliyorum ama anlatamıyorumKonuşma, yorum yapma. Sorun olunca çözmek için konuşuyorum demişsin ya 4 yıldır eşinin öğrendiği hareket şeklin bu. Konuşma, sessiz kal. O nasıl davranacak gözlemle. Ailesine gittiğinizde daha çok konuş, girişken ol, onun beklediği davranışların tersi davranışlar sergile. Ve ne yapacağını bekle.
Sana saygisi yok gibi. Sen benim karımsın demekle is bitmiyor ki. Sozlere degil davranislara bak sen. Tek tarafli yurumez evlilik. Bu adamdan cocuk yapmayin, cocuk duzeltmiyor evliligi.Ikimizde ikizleriz degistirmek istemesine alistim aslinda sen benim karimsin niye istemeyim diyor kendince haklı ama hiç iyi bir yanımıda görmuyor iste
Yapacak bişey yok o zaman boşanın. Verilen tavsiyeleri denemeyi bile düşünmüyorsanız yapacak bişey kalmamış.Ben konuşmayınca oda konuşmuyor denedim ailesine giidnce surat asmiyorum ki ama her konuyla ilgili bişey diyemem ki yapım oyle degil sen kimseyi dinlemiyorsun bile diyor bana dinliyorum ama anlatamıyorum
Ne kadar zorba biriymiş eşiniz niye susup saçmalıklarına katlanıyorsunuz ?Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Cocuğu evliliği düzeltsin diye istemiyorum anne olmak istedigim icin ama olmyor zaten çocuktaSana saygisi yok gibi. Sen benim karımsın demekle is bitmiyor ki. Sozlere degil davranislara bak sen. Tek tarafli yurumez evlilik. Bu adamdan cocuk yapmayin, cocuk duzeltmiyor evliligi.
Aileme gitmeme bişey demez ama sık gelmeyiz. Boşansam da iyi olmam kendimi biliyorum böyle de olmuyor. Sen beni fiziksel olarak elestir istedigin neyse ben yaparım diyor ben böyle seviyorum seni diyorum ama anlamiyor. Cok değisti ya başlarda boyle degildi bıktı benden ima da ediyor zaten bunuNe kadar zorba biriymiş eşiniz niye susup saçmalıklarına katlanıyorsunuz ?
Ailenize gitmenize kadar nasil karişabiliyor oyle bir hakki olmadığını ilk günden göstermeniz lazmdi.
Hadi onlari geçin nasil sizi kilonuza kadar eleştirebiliyor ? Şu zamana kadar ağzının payini vermedinz mi yahu kendisi çok mu matah biri ?
Bu nasil bir aşağılık kompleksi sizi yanina yakıştırmıyo, o kendini size yakıştırmıyo olmasin
Manupule ediliyorsunuz assagilaniyorsunuz bu adamdan çocuk yoksa yapmayin. Degisebilecegine inanmiyorum o yüzden iyi düşünün bununla hayat gecermi diye, tek çözüm boşanmak böyle hıyarlara harcanmamak.
Kılo elestıren ınsana ıyı dıyıp durmayın ya.Iyı falan degil.Yılann!60kiloyim kiloma kadar elestiry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?