- 18 Ağustos 2022
- 51
- 13
- 8
- 33
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
Evet o söylüyor sürekli ben yapmıyorum daha da hırslanıyor işte her seferinde de önüme sürüyor sonraEsler birbirini yipratan sürecten gectikten sonra genelde birbirine tahamül etmeyi birakir. Ben profesyonel destek almanizi da öneririm. Tanidigim bir ciftde adam da kadini hep elestirir cünkü bunu kendine hak görüyor. Kadin sadece o söylense kendine "ceki düzen" verecegini düsünüyor, halbuki tek yaptigi esini kendinden sogutmak.
Ayrılmayı ister ama ayrılamaz öyle. çünkü ayrilsa oda mutlu olmayacak biliyorum farkında ama böyle de mutlu olmaya uğraşmıyor iste ozellikle aile kırmizi çizgisi ailesi iyi ama ailesi ile ilgili benim kafama yatmayan bişey olurda ona söylersem orda ruhsuz bi insana dönüşüyorCanım sen ayrılamayacağın için yapıyor. Sende de bak tamam olmuyorsa olmuyordur, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna de bak nasıl başlıyor düzelmeye
Aslında umursamak değil meseleDoğru diyorsunuz ben zaten onu umursamasam daha iyi olcak biliyorum ama aynı evin içinde olunca bunu yapamıyorum ben
Benim de iyi olmayan yanlarım vardı düzeltiyorum,düzelttim vs demişsiniz.Ama örnek göremedim o davranışlara.
Yanlış anlamayın gerçekten toksik yönleriniz mi var yoksa eşiniz sizi böyle mi inandırmış onu merak ettim.
İlişkiniz yorucu da geldi bana ondan da soruyorum bir deo
Kiloyu kendim için vercem zaten bunu ona da söylüyorum ama hep söylüyorsun diyor dogrü bazi nedenlerden dolayı veremedim kilo. Evet bazı şeyleri kabul ettirebilmem lazımKendi doğrularınız olsun. Kim ister ki haftada iki kez aile evine gidip yemek yap bulaşık yıka, çay demle, hizmet et. Oldu paşam birde kakara kikiri istiyor. Bundan keyif alan da vardır. Ama siz bell ki sıkılıyorsunuz o ortamda. Bunu kabul ettireceksin o zaman. Güçlü duruş sergileyeceksin. Öyle onsuz yapamam diyerek ayrılık kaygısı yaşamayın. Kilonuz da çok değil, birkaç kilo kendiniz için verebilirsiniz. Ya da illa ki istiyorsa düzgün biçimde söyleyebilir bir eş. Ben sizde üzgün bir yüz, düşük omuzlar, aşağı duran kaşlar var gibi hissediyorum.
Benim de iyi olmayan yanlarım vardı düzeltiyorum,düzelttim vs demişsiniz.Ama örnek göremedim o davranışlara.
Yanlış anlamayın gerçekten toksik yönleriniz mi var yoksa eşiniz sizi böyle mi inandırmış onu merak ettim.
İlişkiniz yorucu da geldi bana ondan da soruyorum bir de
Evde iş yapmiyor diye tartışirdik kizardim artik bişey demiyorum yapsa da yapmasa da. Dışarı cikmayı eğlenmeyi cok sever ben o kadar sevmem ama ayak uyduruyorum. 2 hafta da bir alkol alir cok kavga ederdik bunun yüzünden ben karşıydım artik ona da alıştım nişanliyken kullanmıyorum diye yalan söyledi neymiş ailesine söylermisım.
Bunalttam maça gider geç gelir, arkadaşlari ile buluşur bişey demem bunalmasın kendi alanı olsun diye. Kardesi yonünden cok tartisirdik , kizin bana bi kötülügü olmadi ama ailesi etrafinda pervane gibi dönuyor annesi ablası o kızmasin diye hep gönlünü hoş tutuyor ben de bu yönden ona kardeşini cok elestirdim oda onun gözüne batti iste
Sallamayin şu Toto tavan adamı,bunun sebebi de sizsiniz.Kiloyu kendim için vercem zaten bunu ona da söylüyorum ama hep söylüyorsun diyor dogrü bazi nedenlerden dolayı veremedim kilo. Evet bazı şeyleri kabul ettirebilmem lazım
Ben konusuyorum o susuyor cevap vermiyor o konuşmadıkça ben de konus konuş saçmalıyorum belki. Niye cevap vermiyorsun dediğimde konusuyoruz da ne oluyor sen yine aynısın diyor banaKonuşmuyordan kastınız tamamen iletişimi kesiyor mu yoksa size karşı soğuk mu davranıyor ?
Çift terapisine gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Boşan diyip kestirip atmak kolay dışarıdan. Belki birbirinizi anlarsınız, en azından boşanmaya kadar giderse de kötü ayrılmamış olursunuz terapi sürecinden sonra.Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.
Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.
Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.
Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık
Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim
Niye mutlu olamayasınız?Konuşmamayı denedim oda konuşmuyor benimle bende aynı evde küs olmaya dayanamiyorum biktim ama ayrilsam da mutlu olamam kendimi biliyorum oda bunu biliyor aslinda o yüzden belki de böyle umursamaz davraniyor
Ya kocandan bosandin ya kocan yok yada mutsuzsun ve herkesin mutsuz olmasını istiyorsun. Yahu niye boşansın boşanmak bu kadar kolay ise niye evleniyoruz. İnsanlar kavga eder bazı konularda uyusamayabilir. Sıkıntılar olabilir ama bır şekilde insanlar bunu konuşarak cabalayarak Allah'ın yardimiyla aşabilir. Niye insanlarin yuvası dağılsın istiyorsunuz? Yazik...Ablacim çocuk yoksa direk ayrıl böyle insanla ömür geçmez düşün ki bide çocuk falan olunca çocuk da mutsuz evde büyüyecek ayrıca sen onun ailesine gidince is yapmak zorunda değilsin öyle bi şart yok kimsenin seni elestirmesine de izin verme kendin için yaşa hayat yaşamaya değer 1 kez geliyoruz dünyaya
Dünyaya 50 kez değil 1 kez geliyoruz mesajı iyi okuyun isterseniz kadın mutlu değil mutlu olmadığı yuvaya siz yuva diyosaniz bilemicem ama kimse kimseyi çekmek zorunda değil bunu bi anlayalimYa kocandan bosandin ya kocan yok yada mutsuzsun ve herkesin mutsuz olmasını istiyorsun. Yahu niye boşansın boşanmak bu kadar kolay ise niye evleniyoruz. İnsanlar kavga eder bazı konularda uyusamayabilir. Sıkıntılar olabilir ama bır şekilde insanlar bunu konuşarak cabalayarak Allah'ın yardimiyla aşabilir. Niye insanlarin yuvası dağılsın istiyorsunuz? Yazik...
Ki ayrıca ben hiç evlenmedim. Çünkü kimseyi kendimle ödüllendirmek istemem.Ya kocandan bosandin ya kocan yok yada mutsuzsun ve herkesin mutsuz olmasını istiyorsun. Yahu niye boşansın boşanmak bu kadar kolay ise niye evleniyoruz. İnsanlar kavga eder bazı konularda uyusamayabilir. Sıkıntılar olabilir ama bır şekilde insanlar bunu konuşarak cabalayarak Allah'ın yardimiyla aşabilir. Niye insanlarin yuvası dağılsın istiyorsunuz? Yazik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?