Eşimle anlaşamıyoruz her sorun büyüyor.

Evet o söylüyor sürekli ben yapmıyorum daha da hırslanıyor işte her seferinde de önüme sürüyor sonra

Sizin kendinize verdiğiniz değerin ustune cikamaz kimse.
Ayrica haftada iki kere cümbür cemaat ailesi toplasmasi nedir? Gitmeyin!

Canım sen ayrılamayacağın için yapıyor. Sende de bak tamam olmuyorsa olmuyordur, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna de bak nasıl başlıyor düzelmeye
Ayrılmayı ister ama ayrılamaz öyle. çünkü ayrilsa oda mutlu olmayacak biliyorum farkında ama böyle de mutlu olmaya uğraşmıyor iste ozellikle aile kırmizi çizgisi ailesi iyi ama ailesi ile ilgili benim kafama yatmayan bişey olurda ona söylersem orda ruhsuz bi insana dönüşüyor

Benim de iyi olmayan yanlarım vardı düzeltiyorum,düzelttim vs demişsiniz.Ama örnek göremedim o davranışlara.
Yanlış anlamayın gerçekten toksik yönleriniz mi var yoksa eşiniz sizi böyle mi inandırmış onu merak ettim.
İlişkiniz yorucu da geldi bana ondan da soruyorum bir de

Kendi doğrularınız olsun. Kim ister ki haftada iki kez aile evine gidip yemek yap bulaşık yıka, çay demle, hizmet et. Oldu paşam birde kakara kikiri istiyor. Bundan keyif alan da vardır. Ama siz bell ki sıkılıyorsunuz o ortamda. Bunu kabul ettireceksin o zaman. Güçlü duruş sergileyeceksin. Öyle onsuz yapamam diyerek ayrılık kaygısı yaşamayın. Kilonuz da çok değil, birkaç kilo kendiniz için verebilirsiniz. Ya da illa ki istiyorsa düzgün biçimde söyleyebilir bir eş. Ben sizde üzgün bir yüz, düşük omuzlar, aşağı duran kaşlar var gibi hissediyorum.

Evde iş yapmiyor diye tartışirdik kizardim artik bişey demiyorum yapsa da yapmasa da. Dışarı cikmayı eğlenmeyi cok sever ben o kadar sevmem ama ayak uyduruyorum. 2 hafta da bir alkol alir cok kavga ederdik bunun yüzünden ben karşıydım artik ona da alıştım nişanliyken kullanmıyorum diye yalan söyledi neymiş ailesine söylermisım.

Bunalttam maça gider geç gelir, arkadaşlari ile buluşur bişey demem bunalmasın kendi alanı olsun diye. Kardesi yonünden cok tartisirdik , kizin bana bi kötülügü olmadi ama ailesi etrafinda pervane gibi dönuyor annesi ablası o kızmasin diye hep gönlünü hoş tutuyor ben de bu yönden ona kardeşini cok elestirdim oda onun gözüne batti iste

Kiloyu kendim için vercem zaten bunu ona da söylüyorum ama hep söylüyorsun diyor dogrü bazi nedenlerden dolayı veremedim kilo. Evet bazı şeyleri kabul ettirebilmem lazım

Ay bu yasadiklariniz söyledikleriniz bana hiç yabacı gelmedi valla arkadaşim soyliyim daha da kötüye gidiyor bu adamlar dozu gittikçe artırıyor çünkü sana saygı duymuyor!!!açık ve ve net

Haspam kendini elestirsin hiç hizmet yapma bu kadir kıymet bilmezlere

Çift terapisine gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Boşan diyip kestirip atmak kolay dışarıdan. Belki birbirinizi anlarsınız, en azından boşanmaya kadar giderse de kötü ayrılmamış olursunuz terapi sürecinden sonra.

Yüz vermeyin giyinin süslenin neşeli olun. Sohbeti o açsın. Durduk yere de bir iki azarlayın bunu neden böyle yaptın bunu niye buraya koydun bulun bir bahane. Haddini bilir bu şekilde. Kendine gelsin biraz. Yüz vermekten sizinki

Ya kocandan bosandin ya kocan yok yada mutsuzsun ve herkesin mutsuz olmasını istiyorsun. Yahu niye boşansın boşanmak bu kadar kolay ise niye evleniyoruz. İnsanlar kavga eder bazı konularda uyusamayabilir. Sıkıntılar olabilir ama bır şekilde insanlar bunu konuşarak cabalayarak Allah'ın yardimiyla aşabilir. Niye insanlarin yuvası dağılsın istiyorsunuz? Yazik...

Dünyaya 50 kez değil 1 kez geliyoruz mesajı iyi okuyun isterseniz kadın mutlu değil mutlu olmadığı yuvaya siz yuva diyosaniz bilemicem ama kimse kimseyi çekmek zorunda değil bunu bi anlayalim

Ki ayrıca ben hiç evlenmedim. Çünkü kimseyi kendimle ödüllendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…